Lokakuu ja uudet kujeet

Oikein hyvää huomenta, pitkästä aikaa täällä blogspotin puolella!

Tuntuu samaan aikaan todella kummalliselta, että kuitenkin myös kotoisalta kirjoitella Bloggerissa WordPressin sijaan. Muutaman kuukauden vierailuaikani Costume-lehden alla on nyt siis päättynyt, ja tästä eteenpäin jatketaan taas täällä tutussa ja turvallisessa vanhassa osoitteessa :)

Varmasti huomasitte heti alkuun, että ulkoasua on viilattu hieman freesimmäksi! Banneriin oli tarkoitus hakea vähän syksyisempää ilmettä, mutta lopulta kuvien loputtoman sommittelun ja kaiken hiusten halkomisen jälkeen lopputuloksesta tuli kuitenkin ehkä kaikkea muuta, hih. Tällä mennään siis nyt ainakin jonkin aikaa, miltä teidän silmäänne näyttää?

Ja koska uusi kuu on kiva startata uusin kujein, saan minä toivottaa teidät nyt tervetulleeksi seuraamaan blogiani myös Facebookin kautta! FB-sivuille tuli kysellessäni todella paljon kannatusta, joten vihdoin minäkin pääsin tälle vuosisadalle. Facebookin tulee siis päivittymään kaikki postaukset, kuin myös ehkä jotain pientä ekstraa vaikka kuulumisien muodossa. Kiva saada myös tätä kautta monelle teistä lukijoista kasvot! Jonnamaista-blogin Facebooksivuista pääsee tykkäämään täältä!

Vielä yksi ilmoitusluontoinen asia muuttuneesta sähköpostiosoitteesta, joka on nykyään jonnamaista@gmail.com. Vanhaa seuraan toki vielä jonkin aikaa.

Ihan valtava kiitos kaikesta teknisestä avusta menee kyllä herttaistakin herttaisemmalle “entiselle naapurilleni” Monalle, joka jaksoi auttaa tätä tahvoa varmaan tuntien verran. Tämä velho oli kyllä korvaamaton apu, kiitos siitä ♥

Siinä tuli asiaa kerrakseen, toivottavasti löydätte kaikki tienne tänne! :)

Good morning everyone! Here we are, back in my old site! It feels both weird and somehow cozy at the same time to be writing here in Blogger after a while. My time as a guest blogger in Costume-magazine is over now, and from now on we’ll continue here. 

You may have already noticed that I’ve done some changes for the layout. How do you like my new banner? My intention was to have some fall feelings in it, but after all that editing, it turned out to be something else.. :D Layout isn’t the only thing that’s new, since I also made a Facebook-page for my blog! You can find it here.

My e-mail is also changed, feel free to contact me: jonnamaista@gmail.com. That’s all for this time, I really hope to see you all back here!

38 thoughts on “Lokakuu ja uudet kujeet

 1. Täältä ainakin iso peukku bannerille ja Facebookille – tykkään! :-) Ja Blogger siinä mielessä kivempi, että täällä automaattisesti omalla profiililla, Costumen puolelle kun en sellaista malttanut tehdä.

  -smallthingselina, tätä nykyä ihan vain Elina ;)

 2. Welcome back ja kivaa, kun avasit FB-sivun! Mä seuraan tosi paljon blogeja sitä kautta, joten liityin tietty heti tykkääjäksi. :)

 3. Moi Jonna,
  Minä ainakin seuraan blogiasi muutosta toiseen :)
  Yksi asia tuli mieleen uudesta ulkoasusta; mielestäni tekstit voisivat olla ihan mustalla ja tuo kohta, josta pääsee kommentoimaan, näyttää omaan silmääni todella vaalealta. Noin vaaleaa ja pientä tekstiä on jotenkin vaikea erottaa valkoisesta pohjasta.
  Kiitos kuitenkin huippu kivasta blogista! :)
  T. Anna

 4. Tykkäsin facebookissa, ja oonkin jo jonkin aikaa seurannut Instagrammissa. Luen monia blogeja, mutta sun blogi on ainoa jota seuraan (ja nyt tykkään) yhtään missään. :)

 5. Ihana tuo uusi banneri! Olin ehtinyt jo hieman tottua Costumeen, sovit sinne niin erinoimaisesti ja nyt takaisin täällä myöskin tutussa paikassa. Kaunis ulkoasu sivulla niinkuin ennenkin! :)

 6. Ihanaa, että sait uuden sivun pystyyn. :) Omaan silmääni tuo banneri näyttää vähän sumuiselta ja pieneltä – kuvat ovat ihania, mutta voisivat olla isompia ja selkeämpiä. Nyt kaikista näkyy vain osa kuvasta. Siistimmän ilmeen tekisi myös se, jos teksti ja nuo “etusivu, facebook” jne linkit alkaisivat yhtä keskeltä. Nyt toinen on ikään kuin sivummalla.

  Ihanaa lokakuuta!

  Meeri

 7. Kaunis banneri ja ulkoasu muutenkin! En pahemmin seuraile blogeja Facebookissa, mutta sinun johdolla voisin itsekin hypätä siihen maailmaan paremmin :D

 8. Kävin tykkäämässä! Joo, ei ollut muuten ihan “läpihuuto-juttu” toi fb-sivun luominen kun sen itsekin äskettäin tein. Siinä kyllä tunsi itsensä tietotekniikan suhteen täysin torveloksi! :oD

  Uusi banneri on tosi kiva. :o)

 9. Jee, täällä ollaan taas! Ja voi kiitokset, kiva jos banneri miellyttää silmää :) Ihanaa tiistain jatkoa sinnekin!

 10. Voi kiitos Elina peukuista, ihanaa kun säkin olet täällä taas! :) Tykkään itsekin siinä mielessä enemmän Bloggerin kommentointimahdollisuudesta, kun näen myös teidän kuvakkeenne. Alkuun oli Costumessa hirveän vaikeaa tottua, kun oli kuvat niin hyvin mielessä :D

 11. Moikka Anna! Voi kuinka ihana kuulla :) Tällaisesta tulee aina kuitenkin vähän vaivaa lukijan näkökulmasta, kun on päiviteltävä osoitteita ym, joten kiva kun jaksatte siirtyä mukanani.

  Suurkiitos myös palautteesta, se on todella tervetullutta! Vaihdoin nyt ainakin otsikon tummanharmaalle ja näyttää heti raikkaammalta, tarkoitatko myös sivupalkin linkkejä? Tutkin vielä tuonta kommentointikohtaa, josko sitä saisi näkyvämmäksi.

  Kiitos mukavasta kommentista ja tiistain jatkoja! :)

 12. Voi kiitos, ihana nähdä sinun kommentoivan taas täällä blogspotin puolellakin :) Viihdyin kyllä itsekin Costumen joukossa todella hyvin, mutta kiva myös olla taas täällä tutussa paikassa!

 13. Heippa Meeri ja iso kiitos kun vaivauduit raapustamaan palautetta! Itse sitä kuitenkin katselee omaa blogiaan vähän eri silmin, joten todella kiva kuulla teidänkin mielipidettä :)

  Kaikkia kuvia en saa banneriin mahtumaan sellaisenaan, joten päädyin valitsemaan nuo pienet “palaset”. Katson kuitenkin, josko kokoa vielä vähän suurentaisi, niin ei näyttäisi niin sumuiselta! Ja keskitin nyt myös välilehdet ja bannerin samaan linjaan, toivottavasti näyttää jo selkeämmältä :)

 14. Kiitos paljon Emmi, tosi kiva jos miellyttää silmää :) Minäkään mattimyöhänen en ole vielä päässyt tuolle FB-seuraamisen asteelle, joten ei ole tullut omaakaan sivua kyhättyä aiemmin. Josko sitä nyt kuitenkin innostuisi seuraamaan muitakin tuota kautta ;)

 15. Jihuu, mahtavaa! Kiitos Helene, kiva nähdä sinut täällä :) Heh, onneksi minulla oli korvaamaton apu tuon sivun tekemisessä, olisin muuten ollut todella pahasti sormi suussa!

  Terkkuja sinne Kajaaniin, sisustus ainakin näyttää olevan jo kovassa vauhdissa!

 16. Voi kiitos paljon Melina, kiva jos miellyttää silmää :) Toivotaan, että täällä sitten pelittää mobiililukeminen hieman paremmin. Mukavaa tiistain jatkoa!

 17. Kiitos kiitos! Kyllä tämä sinun blogisi on minun mielestä kaikista lemppareista kaikista lempparein eli en varmasti häviä mihinkään ja olen kyllä lukenut kaikki sinun kirjoituksesi ja sinullakin on aivan hurmaava uusi koti. ♥ Olen vain ollut ihan hirveän laiska jättämään kommenttia, hyi minua :oD, mutta yritän nyt kovasti petrata. :o)

 18. Mukana ollaan täälläkin. Uusi banneri todella kaunis! :) Minäkään en ole vielä blogien suhteen sukeltanut tuonne Facebookin ihmeelliseen maailmaan. Täytyykin tutkailla, jos sitä vaikka innostuisi. :)

 19. Banneri on ihan sinun näköisesi :) Tervetuloa bloggeriin takaisin!
  Täällä myös tykättiin facebook- sivustasi<3

 20. Jei, ihana että sinäkin olet löytänyt tiesi tänne! Ja kiva jos banneri miellyttää silmää, kyllä sitä pitkään piti väkertääkin :)

 21. Oi, tuon parempaa kehua ei voisi kuullakaan :) Sitä nimittäin bannerin kanssa yritin hakeakin. Kiitos muru!

 22. I really like the new header and I think that the Alexa bag gives it a fall feeling :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *