Haaveita lokakuulle

Lokakuu (ja noh, koko syksy) on mennyt ihan käsittämättömän nopeaa vauhtia ja havahduinkin juuri kalenteria tutkiessani, että minähän vietän ihan muutaman päivän päästä syntymäpäiviäni! Itse synttäripäivä tosin kuluu varmaan niinkin hohdokkaasti kuin tenttiin lukien, mutta viikonloppuna suuntaan heti uurastuksen jälkeen kotiin läheisteni luo. Varasin juuri lauantai-illalle pöydän ravintolaan, tiedossa on varmasti ihana ilta rakkaiden tyttöjeni kanssa :)


1. Marc by Marc Jacobs, 2. WoodWick, 3. JOIK,
4. Zara Home, 5. Pentik, 6. Pentik, 7. Lexington

Tässä koulutehtävien lomassa eksyin hieman polulta haaveilemaan synttärilahjoista. Minulla on ollut useana vuotena tapana ostaa itse itselleni lahjaksi laukku, mutta omaan kotiin muuttaminen on ollut sen verran iso rahareikä, että tällä kertaa aion lahjoa itseäni vain jollakin pienellä. Kenties jollain kullan kimalluksella ranteeseen?

Äippäni taas kyseli jokin aika sitten vinkkejä, ja hänelle esitin kainon toiveen Pentikin Vekki-sarjan tuotteista, joista olen haaveillut jo pitkään. Muutenkin kaikki kodin tuotteet ovat tällä hetkellä erittäin tervetulleita, haavelistaltani löytyy niin Lexingtonin pehmeät kylpypyyhkeet suklaanruskeina kuin kauniita sisustuselementtejäkin, kuten Zara Homen kehykset. Pimeitä syysiltoja varten taas tekisi koko ajan mieli hamstrata tuoksukynttilöitä luomaan tunnelmaa, erityisesti nämä jo aiemmin kehumani JOIK’n kynttilät ovat mieleeni.

Haaveilu sikseen ja kirjat auki, ihanaa lauantaita murut!

October has gone by so quickly that I haven’t even realised that it’s my birthday next week! I’m going to spend my actual birthday studying to an exam (how lovely), but as soon as I’m done with that I’ll travel home to see my loved ones. I just booked a table for Saturday in a nice restaurant to spend the evening with a bunch of my girls. I can’t think of anything better!

I really should be studying at the moment as well, but I couldn’t help dreaming of some birthday presents. Last year I bought a bag for myself as a birthday gift, but since moving to my first apartment I have to think of some less expensive alternatives – maybe something sparkly? ;) I wouldn’t mind having some decor stuff either, for example these chocolate brown Lexington towels or Zara Home frames…

13 thoughts on “Haaveita lokakuulle

 1. Täällä ilmoittautuu yksi, jolla kuluu myös koko viikonloppu tentteihin lukiessa… :) Tuntuu siltä, että kaikki muut ympärillä ottaa ilon irti syyslomasta ja viikonlopusta, kun itse istun nenä kiinni kirjassa neljän seinän sisällä. Mutta ihania lahjatoiveita kaikki! Voisin mieluusti ottaa vaikka kaikki :). Ihania nuo Lexingtonin pyyhkeet <3

 2. Heips :) Mistä olet ostanut Joik-kynttilöitä? Mä ostin Tallinnasta raparperin ja mansikan tuoksuisen kynttilän ja rakastuin tulisesti. Näitä on saatava lisää!

 3. Oi, tuota MBMJ:n rannekorua on tullut ihasteltua myös jo tovin verran. Ja juurikin tuossa värissä! Ja Vekki-sarjaa en voi kuin suositella, meiltä löytyy juurikin tuo peili ja useampi valokuvakehys. Tuosta maljakosta olen myös haaveillut, ehkä kirjoitan sen joululahjatoiveisiin ;) Harmittaa hiukkasen, kun ostin reilu kuukausi takaperin Vekki-lampunjalan mutta se ei lopultakaan löytänyt paikkaansa meidän asunnosta :/ Onneksi saan nyttemmin ihailla sitä vanhempieni luona käydessä!

  ps. En jaksanut kirjautua puhelimella :)
  -smallthingselina

 4. Ihania kynttilöitä, syksyssä rakastan eniten kun saa kynttilät esille! :)
  Lexintonin pyyhkeet ovat kyllä ihania, ne ovat kyllä seuraavana ostoslistalla kylppäriin. Varsinkin se viininpunainen on kyllä ehdoton suosikki!

  -Pauliina

 5. Vitsit ihailin juuri noita samaisia zara homen kehyksiä elloksen sivuilla. Mulle tuli postissa hiljattain 50 prossan alekoodi ellokselle ja sen jälkeen noi kehykset olis ihan törkeen halvat. Ne on niiiiiiin nätit! Tsemppiä lukemisiin, itsellä myös ensi viikolla kauppiksen ekat tentit. Onko sulla monta tenttiä nyt tulossa?:)

 6. Voi että, kovasti tsemppiä sinnekin tenttikirjojen keskelle! Pian päästään mekin lomailemaan, tai pian ja pian, näin ainakin yritän uskotella itselleni :D Hih, nuo pyyhkeet ovat kyllä ihania ja sävy olisi täydellinen!

 7. Heippa! Tilasin hetki sitten Nelly.comista, tosin nyt en jostain syystä enää onnistu löytämään niitä heidän valikoimistaan.. Kuulemma nykyään myös ainakin Helsingin keskustan Stocka myy Joik-kynttilöitä :) Sinun tuoksuyhdistelmäsi kuulostaa ihanalta, näitä on kyllä ehdottomasti saatava lisää!

 8. Heh, sulla on kyllä jo ihan mieletön kokoelma MbyMJ:n koruja ;) Vein muuten sen oman Katie-rannekoruni juuri kultasepän luokse, toivottavasti se saataisiin korjattua. Voi kurja, se Vekki-lampunjalka on aivan ihana! Olen itsekin haaveillut siitä :)

  Kivaa viikon alkua Elina!

 9. Tuo olikin uutta tietoa! Näitä on ehdottomasti saatava pari lisää, en meinaa raaskia polttaa tuota omaani.. :D

 10. Se on syksyssä kyllä ihanaa, minäkin poltan kynttilöitä lähes joka ilta :) Olen hulluna Lexingtonin pyyhkeisiin, voisin hamstrata niitä vaikka jokaisessa värissä!

  Mukavaa alkavaa viikkoa Pauliina :)

 11. Ihan mahtavaa, kun Ellokselle on lähes aina jotain alekoodeja – ja vielä aika huikeilla aleprossilla. Täytyy harkita itsekin noiden tilaamista.. :) Kiitos paljon tsempistä ja rutkasti myös sinne! Tenttejä on edessä viisi plus yksi moodletentti, huijui, mitenköhän niistä selviää!

 12. Hih, aina silti ehkä yksi mahtuisi ;) Ehkä sekin päätyy toiveeksi lahjalistalle!

  Se valaisin on todella kaunis, onneksi voin tarvittaessa napata sen takaisin vanhemmiltani, jos sille paikka ilmestyisi ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *