Classic Pumps – Check!

Mainitsin ohimennen tehneeni toissa viikonloppuna mehevän kenkälöydön. Olen joskus kertonutkin, että olen ennemmin laukku- kuin kenkätyttöjä, jälkimmäisessä kategoriassakin suosin lähinnä mukavia baltsuja. Korkokenkieni saldo on tähän asti ollut huima kolme, joista kahdet ovat joko sandaalimalliset tai avonaisella kärjellä. Olenkin pitkään etsinyt klassista mustaa paria – sopuhintaista sellaista.

Toiset omistamistani koroista ovat MICHAEL Michael Korsin täälläkin useasti vilahtaneet nudet kaunottaret, jotka ovat reilun vuoden ahkeran käytön jälkeen ansainneet luottoyksilön tittelin. Törmättyäni samalta merkiltä täydelliseen pariin mustia kiiltonahkaisia korkoja ensin Jennan blogissa – olin myyty! Kävin sovittelemassa näitä kerran ja jätin asian hautumaan, kunnes viimeksi kengät lähtivät vihdoin mukaani.

Korko on hieman matalampi kuin nudeissa koroissani, mutta tuo 8cm on juuri passeli tuomaan pikkuisen sitä kaivattua ryhtiä. Aikaisemmin olen ollut ehdottomasti ennemmin pyöreiden kuin terävien kärkien kannattaja, mutta nämä olivat vaan jotenkin niin elegantit ja naiselliset! Lisäksi kärjen ansiosta koko on vähän napakampi kuin merkin kengissä yleensä, joten minun minijalkaanikin riittää lisäksi vain puolipohjalliset ;)

Olen jo aivan rakastunut näihin! Kengät jäävät odottelemaan talven juhlia, toimivat varmasti mielettömän hyvin niin pikkumustan kuin farkkujenkin parina. Sama malli löytyy muuten Zalandolta sekä nudeina että mustina pienellä tekstuurilla. Teillä on myös mahdollisuus saada esimerkiksi juuri näistä kengistä 10% pois koodilla jonnamaista10 (vähintään 50:n euron ostoksista, voimassa 29.10. asti, ei voi yhdistää muihin alennuksiin)!

Mitäs te sanotte uusista popoistani? ;)

I might have mentioned before that I’m definitely more into bags than shoes. When it comes to shoes, I prefer comfy ballerina flats and actually only have a few pairs of heels. I’ve been looking for some classic black pumps for a reasonable price for a while now, and when I ran into these in Jenna’s blog, it was love at first sight! 

I already have one pair from MICHAEL Michael Kors and since those nude ones are my favourites, I didn’t hesitate for that long. The heel is a bit shorter than I usually wear, but in my opinion this 8cm is enough to bring some posture. I’m starting to warm up for pointed heels and I think these are simply gorgeous and elegant, partly because of the patent leather as well. Do I have to even say that I’m in love with these? ;)

Mainoslinkkejä / commercial links

36 thoughts on “Classic Pumps – Check!

 1. Tulevat olemaan seuraavat luottokenkäsi. Itselläni on sama pari tosin mattamustina ja konjakin värisinä. Täydelliset omaankin hyvin kapeaan ja pieneen jalkaan. Niin naiselliset ja kauniit.

 2. Mullakin kävi nuo sovituksessa,mutta eivät oikein istuneet omaan jalkaani :/ Täydellisten metsästys siis jatkuu! Näyttävät kyllä todella hyviltä sun jalassa :)

 3. Wou miten upeat!:) Mitä mieltä olet MK laukuista? Minun olalla heiluu vuorotellen kaksi kyseisen merkin kaunotarta, ja olen ennmän kun tyytyväinen! :-)

 4. Beautiful shoes! :) I've been choosing some of these too recently, but I haven't found any for reasonable price yet… but with my size it's not that easy :D

 5. Noi on upeat! Olen itse katsellut samoja… :) Hei muistatko kun kyselin sulta kameroista? Päädyin nyt canonin eos 600D malliin ja ostan siihen sitten jonkun linssin. Olympus on ihana ja niin kaunis kamera, mutta ehkä tämä mun malli toimii sitten sisustuskuviin paremmin.. ekat kuvat on mun blogissa, käy kurkkimas jos ehdit. <3

 6. Hih, mukava kuulla, että sinäkin päädyit lopulta näihin kaunokaisiin! :) Itsekin olen näille aivan myyty, edelleen! Oi, nuo vinkkaamasi nudet kiiltonahkaiset versiot olisi myös ihanat kevät- ja kesäkauteen… eikä olisi enää kovin pahan hintaisetkaan! ;)

 7. Todella harmi jos näitä mainospostauksia alkaa tulla enemmän… blogisi on muuten todella kivaa luettavaa! :)

 8. Moi,

  nudet avokkaat puuttuvat omasta kaapistani, joten alennuskoodi on varsin houkutteleva… Koko vaan aina mietityttää. Muistelin, että sulla oli jotkut Wondersin nilkkurit (?), miten arvioisit näiden Korsin korkokenkien kokoja esim. suhteessa Wondersiin?

  Kiitos jo etukäteen :-)

 9. Minäkin kävin hypistelemässä ja kokeilmassa noita Stockalla, mutta eivät sopineet jalkaani :( Jotenkin reuna painoi ikävästi varpaiden päältä. Mutta kauniit ne ovat kuin mitkä <3

 10. Oih, ainakin odotukset ovat korkealla! Näiden mitoitus oli kyllä suuri helpotus, lesti on juuri sopiva tällaiseen minijalkaan. Loistava ostos kyllä :)

 11. Muutkin ovat täällä todenneet, etteivät istuneet jalkaan, minulle nämä taas istuivat kuin valettu! Lesti kun on näissä aika kapea, yleensä korot ovat aivan liian isoja jalkaani :) Onnea metsästykseen, toivottavasti tärppää pian!

 12. No eikö! :) MK:ltä löytyy monia silmää miellyttäviä malleja, toki myös niitä jotka eivät ole niin henk.koht makuuni. Minulta niissä on hintalaatusuhde aika kohdallaan ja kaunis ulkonäkö, itseltänikin löytyy yksi merkin clutch :)

 13. I feel you, since my feet are so tiny, so it isn't that easy to find heels! Hope you can find the perfect ones soon :)

 14. Hih, eikö olekin! Muistan toki, mahtavaa että löysit lopulta sinun tarpeisiisi sopivan kameran :) Minusta Olympus ei ole lainkaan pois suljettu sisustuskuvia varten, siihen olisi vain hyvä hankkia laajakulmaobjektiivi. Kävin heti kurkkaamassa ja näyttää hurjan hyvältä! :)

 15. Suurkiitos vaan vinkistä murunen :) Nudet on kyllä aivan ihanat, omilleni on tullut etenkin kesäisin paljon käyttöä. Ja tosiaan, alennuksen kera ja vielä alhaisemmalla lähtöhinnalla ei olisi ollenkaan paha sijoitus ;)

 16. Ymmärrän huolesi, liian mainostäyteiset blogit eivät ole omaankaan makuuni. Hieman kuitenkin toppuuttelisin, varsinaisia mainospostauksia kun on blogissani hyvin vähän moniin muihin verrattuna. Tämän kaltaisessa postauksessa lähtökohdat ovat ihan muut kuin mainostaminen, joten lukija joka ei mainoksista piittaa voi hyvin ohittaa loppupostauksen linkit, mutta saa toivottavasti muuten itse postauksesta jotain irti :) Puhtaasti kaupallisista lähtökohdista tehdyt postaukset sen sijaan on merkitty Yhteistyö-tunnisteella.

  Kiva kuulla että tykkäät, kiitos! :)

 17. Noita nudeja olen kerran jos toisenkin sovitellut Cottonilla, mutta olen jotenkin “huono” ostamaan korkkareita :-D Tuntuu, ettei niille tulisi tarpeeksi käyttöä – vaikka todellisuudessa nuo palvelevat varmasti monen monta vuotta :-) Tosin nyt on muutamatkin pippalot tiedossa, että oikeasti sitä tarvetta olisi. Nyt vain täytyy tuumia näiden mustien ja niiden nudejen välillä!

 18. Moikka! Kiva kuulla, että alennuskoodi tulisi tarpeeseen :) En oikein osaa verrata Wondersin nilkkureita ja näitä, avokkaissa kun on ainakin itselläni paljon tarkempaa niiden istuvuus, kun eivät saa yhtään hölskyä jalassa. Korsin koot ovat kuitenkin minusta yleisesti ottaen hieman tavallista reilumpaa, näissäkin tosiaan pidän puolipohjallisia vielä tukena.

  Jos mietit kahden koon välillä, niin voit toki varmuueksi tilata molemmat ja sitten palauttaa toiset. Olen useasti itsekin palauttanut Zalandolle ja se pelaa hyvin :) Toivottavasti tästä oli edes jotain apua!

 19. Et ole ainut täällä kommenttiboksissa, ilmeisesti tämä malli ei siis sovi kaikille :/ Toivottavasti löydät kuitenkin jotkin vastaavat! Miten muuten hei kävi niiden Ionna Pumpsien kanssa, onnistuiko tilaaminen?

 20. Et arvaa..! Ionnat sain kuin sainkin, mutta koko 6 olikin sitten hieman pieni, olisi pitänyt varmaan ottaa 6,5. Myös vähän samaa ongelmaa kuin näissä mustissa korkkareissa, eli reuna painaa varpaita. Vein ne juuri tänään suutarille venytykseen, joten sormet ristissä, että istuvat sen jälkeen!

 21. Kauniit kengät, mutta asiantuntijana täytyy valitettavasti todeta, että niiden lesti ja kapeakärki eivät ole sinulle paras vaihtoehto koska avokkaista ei saisi koskaan näkyä varpaat!

 22. Nämä ovat kyllä kertakaikkisen täydelliset! :) Itselläni oli sama pari jo ostoskorissa kesällä NAP:in alejen aikaan, mutten sitten kuitenkaan uskalatanut loppujen lopuksi tehdä ostosta, sillä jalkani on hiukan omituisen mallinen ja kenkien ostaminen netistä sovittamatta hiukan pelotti… Raportoithan takaisin kenkien mukavuudesta sen jälkeen kun ovat päässeet ulos ensimmäistä kertaa? :)

  Maria / Petite Living

 23. Ihan mielenkiinnosta kysyn, mitkä ovat mielestäsi niitä miellyttäviä malleja:)

 24. Heh, tiedän tunteen kun olen itsekin niin vannoutuneita baltsutyttöjä :D On kuitenkin mahtavaa, että silloin juhlatilaisuuksissa kun korkoja käyttää, niin kaapissa on sellainen ihana luottopari :) Vitsit, on kyllä vaikea valinta värien välillä! Nudet ovat ihanat kesään, mustat taas sopivat lähes kaiken kanssa aina sukkahousuista farkkuihin..

 25. Heh, arvelinkin että joku huomauttaa varpaiden näkymisestä :) Itse en toki ole asiantuntija, mutta ymmärtääkseni esimerkiksi Louboutin ihan tekee kenkiä, joissa tuo “toe cleavage” on tarkoituksella näkyvissä. Ei hätiä, olisin jättänyt kengät ostamatta, mikäli eivät olisi mukavat jalassa.

 26. Kääk, itsekään en ikinä uskaltaisi ostaa kenkiä (etenkään korkkareita) ulkomaisesta nettikaupasta, koon kanssa kun on aina vähän arpomista :/ Varmasti raportoin, popot pääsevät ainakin viikon päästä tädin pikkuisen ristiäisiin jalkaan :)

 27. Suosikkini on varmaan simppelin kaunis Selma. Jet Set Travel Totet ovat myös tyylikkään näköisiä, todella yksinkertainen Jet Set Travel Clutch on myös hirmu nätti :) Siinä muutamia mainitakseni!

 28. Itselläni jää kengät kauppaan / palautukseen jos varpaanvälit näkyvät kengistä. Jotenkin sattuu silmään. Mutta kauniit kengät.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *