At the moment…

Heipparallaa! Ihan alkuun, lämmin kiitos kaikille eiliseen postaukseen kommentoineille! Mahtavaa, että niin moni otti osaa keskusteluun ja jakoi omia ajatuksiaan, vaikkakin useita tarinoita lukiessa tuli kyllä kurja fiilis. Sieltä ruudun takaa löytyy kyllä joukko äärimmäisen fiksuja ihmisiä, mistä olen niin kovin ylpeä :)

Tältä kuitenkin näyttää arki täällä päässä juuri nyt. To do-listalla on pari kouluhommaa, jotka pitäisi mielellään viikonlopun aikana saada hoidetuksi. Puhumattakaan ensi viikolla olevasta ihka ensimmäisestä tentistä, jonka kirjaa en ole vielä avannutkaan, o-ou… Tehtävää siis riittää, joten eikun takaisin hommien pariin!

Kotiasunani viimeisten päivien aikana on toiminut mahdollisimman mukavat vaatteet. Lexingtonilta yhteistyön myötä saatu huppari on ollut ahkerassa käytössä, samoin kuin nuo kesällä ostamani H&M:n söötit pyjamashortsit. Onneksi illalla pääsee pukemaan päälle jotain muutakin, sillä tiedossa on rentoa kokkailuiltaa tyttöjen kanssa. Huomenna taas olisi tarkoitus vaihtaa vähän vapaalle, ainakin jos saan hommat sitä ennen tehtyä, hih!

Tsemppiä muille pakertajille ja kivaa viikonloppua! :)

Here’s what’s going on in here at the moment – nothing interesting actually! There’s a long to do-list for today, since I’ve got a lot of deadlines coming up, not to mention my first exam next week. My outfit of the day consists of a Lexington hoodie, which I’ve got as a giveaway and these cute pajama shorts from H&M. Luckily I’ve got some nice program for the evening, so now I have to keep on working :)

Have a nice weekend everyone!

16 thoughts on “At the moment…

 1. Tämä ei nyt liity tähän postaukseen, mutta kun tilasit shopbobilta sen marc by marc jacobsin kultaisen rannekorun, niin tuliko siihen mitään tullimaksua ja tiedätkö mistä maasta tuotteet tulevat sieltä tilatessa? :)

 2. Onhan niitä stockallakin. Joskus kauan sitten katsoin sitä netistä ja laskujeni mukaan tulee samanhintaiseksi suunnilleen kuin stockalla.

 3. Kuulostaa tutulta, mulla on kans ens vkolla tentti jonka kirjoja en ole edes avannut vielä…. voi mun kanssa. Kun on vielä kirjatentti ja sivuja ihan kiitettävät määrät, niin on kyllä kiva vkloppu ja ens viikko tulossa niiden parissa :D Eiku vaan lukemaan siis.
  Miten hyvin muuten pystyt opiskelemaan kotona? Pitääkö sinun laittaa itsesi johonkin 'lukumoodiin' että kotona opiskelu onnistuu? Minulla nimittäin menee helposti siihen että alan katsoa rästiin jääneitä tv-sarjoja koneelta tai selailemaan kaikkia hömppänettisivuja (eilen aloin katsomaan Vine-videoita ja naureskelin yksinään….. :D)

 4. Nyt menee ohi aiheen, mutta miten saat postaukseen kaksi kuvaa noin nätisti vierekkäin? (Että kuvien ulkoreunat ovat myös samalla tasolla muiden yksittäisten kuvien kanssa.) Käytätkö ehkä fotaria, Picasaa vai joudutko muokkaamaan koodia?

 5. Hei mistä se sun ruokailuryhmä on? Mainitsit joskus, että tuolit ja pöytä on eri sarjaa, muistanko oikein? Se on tosi hyvännäkönen setti!

 6. Heippa, siihen tuli muistaakseni pieni tullimaksu, joka riippuu tietysti aina ostoksen summasta. Shopbopilla tuotteet tulevat Jenkeistä, mutta tilatessa voi valita toimitustavaksi Shopbop Globalin, jolloin tullit ym maksetaan heti tilausvaiheessa :) Ei tule sitten mitään yllättäviä kuluja myöhemmin!

  Ja tosiaan, kuten anonyymi sanoi, niin myös Stovcka myy MbyMJ:n koruja. Jokin aika sitten sieltä löytyi myös tuota samaista kuin omani ja hinta oli suht samaa luokkaa kuin Shopbopista tilattuna :)

 7. Tässä löhöilyasussa viettelen varmaan seuraavat pari viikkoa tentteihin lukien ;) Kiitos murunen ja kivaa alkavaa viikkoa!

 8. Oivoi, kuulostaa tutulta.. :D Luulen että tentin kanssa ei käy kovin hyvin, vielä kun on yhden työn palautuskin ensi viikolle, kääk.

  Kotona opiskelu onnistuu vähän vaihtelevasti, välillä hyvin välillä huonommin. Tehokkainta varmasti olisi, kun raahautuisi aamusta kirjastolle, minun kun tosiaan täytyy päästä juuri siihen “lukumoodiin”, että keskityn. Se vaan tuntuu aamulla unenpöpperössä niin mukavalta vaihtoehdolta jäädä rauhassa syömään aamupalaa ja lukemaan samalla.. :D

  Kivaa alkavaa viikkoa ja tsemppiä tenttiin! :)

 9. Isken kuvat vierekkäin Photoshopilla :) Sitten vain kuvan kooksi sama leveys kuin muissa kuvissa, niin istuvat nätisti tuossa sulassa sovussa!

 10. Heippa, ne on tosiaan eri sarjaa :) Itse ruokapöytä on tilattu netistä sellaisesta kuin Veken Kaluste, tuolit taas ovat Askon poistomyynnistä kesältä. Kiitos, kävi kyllä tuuri että sopivat noin hyvin keskenään yhteen :)

 11. Vielä pakko kysyä tästä kun omat fotaritaidot ovat vähän ruosteessa, on jo jonkin aikaa kulunut kun viimeksi sitä olen käyttänyt :) Eli miten saat kuvat aseteltua siten, että tuo valkoinen väli on tasan keskellä? Ja muutatko/rajaatko kuvat ensin tiettyyn kokoon ja sitten laitat vierekkäin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *