Alen parhaat palat

Kukaan tuskin on voinut välttyä huomaamasta, että Nelly.comissa on alkanut salainen Mid Season Sale. Klikkailin itseni aleihin etunenässä kurkistamaan, löytyisikö sieltä mitään aiemmin katsomaani nyt alennettuna. Ja löytyihän sieltä! Joskin en ole vielä raaskinut napata mitään ostoskoriin, vaikka samalla kuitenkin säännöllisin väliajoin kyttään, onhan kokoani vielä jäljellä.. Keräsin muutamia omia suosikkejani myös kollaasiin, jonne päätyi niin monia klassikoita kuin pari erikoisempaakin vaatekappaletta.


1. Valkoinen pusero, 2. kultainen neule, 3. raitapusero, 4. boyfriend-farkut,
5. sähkönsininen silkkipusero, 6. housut, 7. viininpunaiset housut, 8. kipparitakki, 9. raitapusero

Se mitä itse tällä hetkellä havittelen, on tuo kollaasin ensimmäinen By Malene Birgerin pusero. Tehän tiedätte, että olen hulluna valkoisiin ilmaviin puseroihin? Olen pitkään halunnut panostaa johonkin erityisen ihanaan yksilöön, mutta olen yhä kahden vaiheilla, raaskinko alennuksesta huolimatta tilata tuota.. Malli olisi täydellisen simppeli niin arkeen kuin juhlaankin!

Toinen suuri suosikkini on sen alta löytyvä sähkönsininen silkkipusero. Olen itse todennut värin mitä mainiommaksi, se toimii oikeastaan joka vuodenaikana ja erityisesti iltamenoissa. Ihastuin myös silkkiseen raitapuseroon, yleellinen materiaali tuo klassikkoon hieman sitä jotain. Haavelistallani ovat myös rennomman malliset, mutta kuitenkin siistit mustat housut. Tämän tyyliset löytyy kaapistani viime kesältä vaaleina, mutta mustat olisivat täydelliset syksyn ja talven iltamenoihin. Mikseivät nuo sopisi vaikka toimistollekin? :) Jos taas jäit kesällä ilman boyfriend-farkkuja, nyt on hyvä hetki hankkia sellaiset alennuksesta seuraavaa kautta varten!

Ale aukeaa suurelle yleisölle maanantaina, mutta teillä on mahdollisuus klikata itsenne sinne jo nyt käyttämällä koodia VIPSALE. Nyt kipin kapin tänne nappaamaan parhaat päältä! ;)

Here are some of my favourites from Nelly.com Mid Season Sale! :)

Mainoslinkkejä / Commercial links

4 thoughts on “Alen parhaat palat

  1. niin ihani, mutta myös simppeleitä!:) oon itse etsiskellyt juuri tuollaista juhlaan sopivaa paitaa, tuossa oisi todella potentiaalinen ehdokas!!:) sun kaikki postukset on niin ihania!;) ihanaa alkavaa vikkoa sinulle jonna!

  2. Huomasitko, että Marlene Birgerin paita oli 100% polyesteriä… Hinta-laatu-suhde siis ei ole kyllä nyt Marlenella ihan kohdallaan, vaikka muutoin kaunis paita onkin.

  3. Hih, kiva jos on sinunkin mieleen! Tuollaiset juhlavat puserot ovat suosikkejani, itseltäni löytyy hyvin vastaava kuin tuo Filippa K:n pusero ja väri on ihan mieletön :) Kiitos ja ihanaa uutta viikkoa sinnekin!

  4. Huomasin kyllä, siinä yksi syy miksi jäin vielä miettimään puseron klikkaamista ostoskoriin.. :/ Kyselin parilta ystävältäni kokemuksia Malenen vaatteista ja että mites tuo polyesteri, toisella oli pelkkää hyvää sanottavaa ja matsku oli säilynyt hyvänä, toisella taas napit olivat irtoilleet puserosta. Toisaalta en ole itse tällaisena vähän huolettomana myöskään silkin suurin ystävä, kun sen rypistymisen ja huolenpidon kanssa saa olla aina tarkkana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *