About Lashes

Katsokaas, mitä täällä on kaivettu taas esiin… ripsari ja taivuttimet nimittäin! Osa ehkä tietää minun vannovan ripsien pidennysten nimeen – nuo arjen helpottajat ja aamujen nopeuttajat. Otin pidennykset ensimmäisen kerran pari vuotta sitten, mutta olen aina pitänyt säännöllisin väliajoin taukoa ja niin tein taas tälläkin kertaa. Paitsi sen vuoksi, että ripset saavat välillä levätä, niin on myös ihana olla välillä ihan luonnollisimmillaan. Voi sitä autuutta, kun saa nukkua tyyny vasten poskea varomatta räpsyttimiä, silmien hieromisesta puhumattakaan!

Pidennysten pois ottamisen jälkeen on aina pientä jännitystä sen suhteen, missä kunnossa omat ripset ovat. Järkytys voi alkuun olla suuri, kontrastia näihin jatkeisiin kuitenkin on, vaikka omanikin olivat sieltä luonnollisimmasta päästä. Onneksi hetken peiliin katselun jälkeen sitä on taas ihan sinut niiden kanssa, eivät ne omat ripset nyt niin lyhyet haituvat olleetkaan :)

Suuntasin heti ripsiväriostoksille ja kaupan hyllyllä meinasikin iskeä tänka på. Viivyin ensin tovin Diorin hyllyllä, monet merkin ripsarit kun ovat vuosien saatossa olleet kovastikin mieleeni. Lopulta piheys iski ja muistin erään hintalaatusuhteeltaan loistotuotteen, johon tein tuttavuutta viime keväänä. Ihastuin tuolloin tähän Maybellinen Rocket Volum-ripsarin, joten ostin samaa nyt uuden purtilon. Mascara saa aikaan siistiä jälkeä ja pitää taivutukset paikallaan luoden samalla tuuheutta ja näyttäyyttä.

Toki otan vastaan vinkkejä, mikäli teiltä kullanarvoisia sellaisia löytyy! Onko sinulla jokin ehdoton suosikkiripsiväri, jonka nimeen vannot?

Some of you might know that I’ve had lash extensions for a while now and I’m a big fan of those. Lash extensions really make your everyday life easier, especially when it comes to those busy mornings. I took lash extensions for the first time a couple of years ago, but I’ve kept some pauses every once in a while to give my own lashes a little rest. It might be a bit of a shock at first, but in no time you’ll get used to your own lashes again.

I went shopping for a new mascara right away. I was about to buy it from Dior, since many of their mascaras have been my favourites over the years, but I couldn’t bear to after all. I ended up buying this Maybelline Rocket Volum, which I fell in love with earlier last spring. Of course I always like to hear some great tips! What do you think is the best mascara you’ve ever tried?

33 thoughts on “About Lashes

 1. Moikka Jonna, Kokeileppas sitä uutta “Manga” ripsaria, itse ainakin ihastuin siihen. Edulliseksi ripsiväriksi oikein hyvä! -erika

 2. Kiitos vinkistä, täytyypä heti kokeilla :)
  Itse olen jo pitkään ollut YSL'n ripsivärien käyttäjä! Parhaiksi on osoittautunut Baby Doll ja Shocking. Ensimmäinen erottelee ja pidentää upeasti, kun taas Shocking tuuheuttaa huomattavasti.

 3. Vannon itse myös ripsienpidennysten nimeen – niin helpot, huolettomat ja näyttävät mutta toisaalta huollot tulevat kalliiksi ja omat ripset voivat hieman kärsiä. Olen kanssa pähkäilemässä pitäisinkö pidennyksistä taukoa mutta vihaan yli kaiken ripsivärien pois hinkaamista ja sitä että illalla meikin pois ottamiseen menisi tuplasti enemmän aikaa. Nyt kun omistan ripsienpidennykset en jaksa käyttää mitään muuta silmämeikkiä vaan panostan heleän pinkkiin huuliin. Risivärin kanssa rajaukset ja luomiväri tulisivat mukaan kuvioihin eli uutta ostettavaa olisi tuplasti. Asiassa riittää siis pohdintaa omalla kohdallani!:)

 4. Jos jostain vain säät käsiisi benefitin they're real -ripsarin niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!:) rocket volum on kyllä toinen lemppari ja muutkin maybellinen ripsarit hyviksi todettuja :)

 5. Minulla on nyt myös tauko ripsienpidennyksistä! Se tuntuu tekevän hyvää välillä pitää taukoa, ja onhan se ihan kivaa kun niitä tosiaan ei tarvitse varoa ;)

 6. I really like Maybelline Rocket, but the best I've ever had to Helena RUBISTEIN – Lash Queen Feline! This is brilliant!
  I have a question-how to store your cosmetics?

  p.s. Waiting until you show the whole apartment :-)

 7. Mä käytin koko kesän YR:n Sexy Pulp-ripsaria ja se oli kyllä loistava! Hintakin taitaa olla 13€, jos en ihan väärin muista. Se loppui tuossa hetki sitten ja ihan välttämättä piti sitten saada vaihtelua. Ostin Max Factorilta vanhan tutun False Lash Effectin ja ihan hyvä sekin on, mutta ei mielestäni pärjää Sexy Pulpille.

  Noista kalliimmista vannon ihan ehdottomasti Diorin Diorshow'n nimeen.

 8. Lancomen Hypnose on mun ehdoton suosikki :) Ostin hullareilta 2 kpl 39,90e, ihan hyvällä alella siis :) edullisempi toinen lemppari on Lumenen Excellenght.

 9. Isadora Build-Up mascara! :) Vuosien jälkeen en enää muita suostu käyttämään, joskus tosin tulee ostettua kokeilunhalussa halvempiakin yksilöitä, mutta ei mikään pärjää suosikilleni. Olen jo pitkään haaveillut ripsienpidennyksistä, mutta en ole tohtinut, kun olen Isadorallakin saanut näyttävän lopputuloksen :) Suosittelen!

 10. Mun suosikki ripsari on ehdottomasti goshin catchy eyes-ripsari! Tää on ollu käytössä jo monta vuotta. Ja mulla on vähän “outo” tapa laittaa ripsaria : D ekana kastelen ripsiharjan ja harjaa sillä ripset, niin että ripset on märät mutta ei myös liian märät ja sitten vasta laitan ite ripsarin. Ei tuu niin kökköripset (:

 11. Mä oon monet vuodet käyttäny Max Factorin 2000 Calorie Curved Brush Volume & Curl ripsiväriä (tietysti välillä kokeillu vaikka mitä ripsareita mutta aina palaan tähän takas:))
  http://www.sokos.fi/fi/sokos/max-factor-2000-calorie-curved-brush-volume-curl-mascara-9-ml?cm_mmc=adwords-_-search-_-%2Bmax%20%2Bfactor%20%2B2000%20%2Bcalorie-_-b&gclid=CLCKsbuDqroCFeZ2cAodEBIATg
  (putkilon ulkoasu on pari kertaa vuosien saatossa muuttunu mut tuote pysyny samana), ja se on ihana ! Tekee (melkein) kaiken mitä ripsarilta toivon ! Ei tartte taivuttaa ripsiä kun ton harjan ansiosta ripset taipuu nätisti luonnolliselle kaarelle (ja pysyy koko päivän), se tuuheuttaa, se pidentää, ei paakkuunnu ja erottelee kivasti:) Siis aivan mahtava. Yksi ainut miinus mun mielestä kun siitä ei oo vedenkestävää versiota:/ Mut ton päälle laitan sit vielä kerroksen vedenkestävää L'Oréal Paris False Lash Wings ripsiväriä
  http://www.sokos.fi/fi/sokos/l-oreal-paris-false-lash-wings-vedenkestava-ripsivari-9ml-musta
  mikä pidentää vielä ihanasti, ja ripset pysyy kuosissa vaikka vesisateessa:) Ainoo miinus tästä mitä keksin on se et jos joku haluais laittaa monta kerrosta ni helposti alkaa tulla sellanen hämähäkinjalka -efekti:D
  Mut nää on mun luottoripsarit, ja suosittelen kokeilee:)

 12. Oon kyllä kateellinen, sulla on niin ihanan tasanen iho!! Oo onnellinen. :D Mutta tosiaan niihin ripsiin, mun lemppari oli monta vuotta L'orealin Telescopic, mutta kokeilin pari kertaa Miss Mangaa ja se on kyllä kans ihan huippu. Ensimmäisellä saa pitkät, toisella enemmänkin kunnon tuuheet räpsyt :) Hintalaatu -suhde täys 10.

 13. Hei Jonna! Mun ehdoton luottoripsiväri on ollut jo monta vuottq L'orealin douple extension – eli se missä toinen pää on valkoista “pidenävää ja tuuheuttavaa” ainetta ja toinen pää sitä itse ripsiväriä. Ensin taivutan ripset ihan tyvestä, sitten keskeltä ja taas tyvestä. Sen jälkeen valkoisella osiolla, ja jos tarvii harjaan ripsiharjalla mahdilliset paakut pois. Heti tämän jälkeen laitan sitä mustaa, ja lisään sitä muutaman kerroksen mutta kerrokset vasta lun edellinen kerros on kuivunut – ei tule paakkuuntumisia ja ripsiharjalla taas jos tarvii!

  Ripset on mulle tosi tärkeät ja haluan että ne on näyttävät ja tällä menetelmällä toimii! :) en tätä ihan heti vaihtaisi.on kokeiltu dioreita ja kaneboita mutta ei vedä vertoja tälle luotolle!

 14. Lancomen Hypnose sekä Artdecon semmoinen pieni, pullea mascara! Molemmat varsin loistotuotteita!

 15. Mulla meinas kyyneleet valua poskia pitkin, kun viimeksi ite napsin mun pidennykset silmistä pois.. Tiedän ettei sitä sais ikinä tehdä, mutta näin kuitenkin tapahtui ja voi kun mun ripset oli lyhyet sen jälkeen! Siis oikeasti, niissä ei ollut oikeastaan mitään jäljellä ja vaikka ripsaria laittoi kuinka paljon, näytti silmät ripsarittomilta. Nyt ne on onneks kasvaneet ja voin taas räpsytellä iloisesti omilla ripsilläni :)

 16. Minä taas otin ripsipidennykset uudelleen viikonloppuna ja ihastelen tätä autuutta pitkän tauon jälkeen. Ja voi että miten kaunis olet! :) Minun ihoni ei noin hyvin kestäisi näin lähikuvia :)

 17. Mulla myös käytössä Isadoran Build-Up mascara, ollut jo pari vuotta ja on ehdoton suosikki! :) Ja vielä waterproof versio takaa sen, että ripset pysyvät kauniisti taivutettuina koko päivän! Tätä mascaraa minäkin suosittelen :)

 18. Chanelin uusin on mun ehdoton lemppari! Iso plussa kun lähtee vedellä pois, tekee tosi kauniit ripset ilman paakkuja. Hinta tosin on samaa luokkaa diorin kanssa.

 19. Moikka Jonna! Oma suosikkini ripsiväreistä on Lancomen Hypnose Star, suosittelen testaamaan. Pakko myös kommentoida, että näytät todella kauniilta! :)

 20. Lancomen Hypnose <3 <3 <3 :D Ja Lumenen uudet on mega hyviä. Nyt en muista nimiä mut sellanen oranssi ja musta jotka lupaa myös säännöllisellä käytöllä pidentää ja tuuhentaa omia ripsiä;)

 21. Yves saint laurentin shocking mascara! Aluksi levittämisessä voi olla ongelmia, paakkuja, suttua yms. mutta kun löytää oikean tekniikan kyseinen tuote tekee unelma jälkeä :-)

 22. Oma lemppari on sensain ripsari! Lähtee lämpöisellä vedellä pois, helppoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *