Weekend(er)

Heipparallaa!

Ehdin pitkästä aikaa tulla kirjoittamaan pienet reaaliaikaiset kuulumiset. Reissasin tänään junalla Helsinkiin pikaiselle viikonloppuvisiitille, junamatka tosin ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Eilen vietettiin railakkaita Kylteriäisiä ja meillä oli kunnianhimoinen tavoite jaksaa raahautua aamu seitsemän junaan, jotta kotona olisi mahdollisimman paljon aikaa. Onnistuimme kyllä tavoitteessamme muutaman tunnin unista huolimatta, mutta junamatka ei kuitenkaan taittunut ihan niin sutjakkaasti kuin oli tarkoitus. Tampereelle pääsy kesti viisi tuntia, kun Helsingissä olisi pitänyt olla jo 3 ja puolen tunnin matkaamisen jälkeen. Noh, aina ei mene niin kuin on suunnitellut ;)

En ole ehtinyt blogin puolelle läheskään normaaliin tapaani, näiden kahden viimeisen viikon aikana on pitänyt niin kovaa kiirusta. Siihen on sisältynyt niin lauluiltaa akateemisten laulujen parissa, edellä mainittuja kylteriäisiä ja rastien kiertämistä kampusalueella, leppoista leffailtaa uusien opiskelukavereiden kanssa, sekä ensimmäiset luennot muun muassa talousoikeutta. Pikkuhiljaa tahdin pitäisi kuitenkin rauhoittua (ainakin toivon mukaan, meikäläisen kisakunto ei kohta enää riitä! :D) ja arjen astua kuvioihin.

Kaiken kaikkiaan olen viihtynyt Vaasassa tähän mennessä äärimmäisen hyvin! Ohjelmaa meille fukseille on riittänyt niin paljon, ettei koti-ikäväkään ole päässyt yltymään ihan mahdottomaksi. Täällä on aivan mahtavia ja samanhenkisiä ihmisiä, joista osasta on ehtinyt tulla jo läheisempiäkin. Parempaa tutorryhmää en olisi voinut edes toivoa! Olen kyllä valtavan iloinen, että uskalsin ylittää minulle suuren kynnyksen ja lähteä satojen kilometrien päähän kotikaupungista aivan uusiin kuvioihin :) Ihanaa on kyllä päästä käymään kotonakin ja nähdä taas rakkaita nassuja! Täällä jännitellään, ehtiikö eräs pikkumies syntyä maailmaan viikonlopun aikana…

Bongaatteko muuten uuden travel buddyni? Esittelen tämän tulevien reissujen uskollisen kumppanini kyllä vielä omassa postauksessaan :) Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

Hi guys! I’m on a quick visit back in Helsinki to see my friends and family. I’m starting to be quite tired after only a few hours of sleep (student life is tough!), so I bet I’ll fall asleep like a baby tonight. I’ve really enjoyed the life in my new home town, although there hasn’t been much studying yet. Because of all the freshman parties I haven’t even had time to think of being homesick! It’s still so good to be home for a while and see all my loved ones :) I wonder if the little prince will be born during this weekend – exciting!

Did you notice my new travel buddy already? I’ll introduce her later, now it’s time to relax and catch up with my friends!

33 thoughts on “Weekend(er)

 1. Sulla tulee varman hienot vuodet siellä Vaasassa! Kyllä tekee hyvää karistaa joksikin aikaa ne lapsuuden kotikulmien hiekat jaloistaan, ja lähteä maailmalle! Sitä suhtautuu Suomeenkin ihan eri tavoin, kun vähän näkee muutakin. Niin, vaikka vaasassa taitaa olla opiskelijoita yllin kyllin, niin että perusvaasalaiset ovat harvassa? =)
  Eikä haittaa vaikka harvemminkin postailet, kaikelle on aikansa ja nyt on aika jollekin muulle!
  Kivaa viikonloppua kotona!

 2. Kiva taas lukea postaustasi. :-) Tykkään niistä. ♡
  Junamatkalla viivytykset ovat kuitenkin mukavampia kuin bussissa. :-)
  Matkakaverisi on aivan ihana. ♡

  Rentoa lauantai-iltaa muru! :-)

  Ps. Täällä katsotaan 21 tapaa pilata avioliitto-leffa, kun mies on töissä. ;-)

 3. Kun olet päässyt kunnolla opiskelujen makuun niin olisiko mahdollista että tekisit postauksen jossa kerrot hieman tarkemmin millaista se opiskelu siellä Vaasassa on? :)
  Itsekin haaveilen että pääsisin opiskelemaan Vaasaan taloustieteitä ensi vuonna lukion jälkeen joten olisi mukava kuulla aiheesta lisää!

 4. Heips ! Aivan ihanalta näyttää tuo Longchampin laukku !
  Mukavaa viikonloppua ja Hesan reissua =)

 5. Travel buddy bongattu, tarkempaa esittelyä odotellessa :) Minkä kokoinen muuten on se sulla oleva Ordning & Redan läpinäkyvä pussi, joka näkyi mm. Hollannin matkapostauksessa? Jos jaksat ihan mitata niin olisi kiva. se nimittäin näyttää sopivan kokoiselta omiin tarpeisiini :)

 6. I neeeeeeeeed that bag!! Ja tällä kertaa ihan oikeasti tarvitsisin ;)

 7. Ihanaa kuulla kuulumisiasi ja kiva että olet viihtynyt :)
  Mitä se vr on oikeen sössiny siellä :o

 8. Mitä hintaluokkaa toi Longchamp on? (Ja onko noita eri kokoja? Minkä kokoinen tuo on?) Jotenki näyttää siltä että mun on vaan pakko saada toi :D Ehkä mulla ei oo mitään tarvetta sille, koska viikonloppureissuja varten löytyy ihan hyvä laukku. Mut kyllä toi päihittäis sen 6-0. Ja voisinhan ujuttaa ton mun joululahjatoivelistalle :D

 9. Kuullostaa siltä että todella nautit opiskelijaelämästä :) pakko kysyä, onko talousoikeuden perusteissa edelleen Annola luennoimassa? itse olen vaasassa kauppatieteitä opiskellut joten nyt syksyllä olen lukenut erityisellä innolla blogiasi :)

 10. Voi olen kyllä! Onhan se pieni kaupunki, mutta jotenkin kodikas ja täynnä opiskelijoita :) Olen kyllä vielä vähän hukassa, mutta eiköhän se siitä tutuksi tule, hih. Lähes kaikkialla olen muuten saanut aivan hurjan hyvää asiakaspalvelua, joten yleiskuva vaasalaisista on todella hyvä!

 11. Aivan varmasti tulee, toivotaan näin :) Ja ihan totta, tekee hyvää itsenäistyä oikein rytinällä muuttamalla toiseen kaupunkiin. Opiskelijoita on kyllä Vaasassa valtavan paljon, mutta mitä nyt olen esimerkiksi kaupoissa asioidessa itse vaasalaisten kanssa ollut kontaktissa, niin olen ihan yllättynyt miten älyttömän hyvää palvelua täällä saa joka paikasta :)

  Kiva jos jaksatte olla siellä ruudun takana, vaikka tahti vähän harvempi onkin. Ihanaa viikonloppua Mapsi! :)

 12. Olet aina yhtä kultainen! :) Sanos muuta, junassa nyt on vielä suhteellisen mukavaa istuskella, bussi olisi jotain aivan toista. Ja olihan minulla (sen oikean matkaseuran lisäksi) mahtava reissukaveri ;)

  Minulla onkin tuo leffa listalla, kun moni on sitä kehunut! Oikein mukavaa sunnuntaita <3

 13. Toki on mahdollista, kiitos toiveesta Inka! Heti kun opiskelut ovat kunnolla alkaneet ja niiden makuun alkaa päästä, niin teen teille kyllä varmasti postausta aiheesta :) Kiva kuulla että sinua kiinnostaa Vaasa, minulta ainakin saat pelkkiä kehuja näin lyhyen siellä oleskelun jälkeen!

 14. Heippa Jossu! Se on kyllä ihana ja ennen kaikkea täydellisen kokoinen :) Kiitos ja leppoisaa sunnuntaita sinne!

 15. Esittelyä reissukaverista tulossa pian :) Ordning&Redan pussukka on mitoiltaan suurinpiirtein 24cm x 14cm. Itse käytän sitä erityisesti juuri lentomatkoilla, vastaa siis litran pussia. Ainoa missä tuota ei ole hyväksytty on supertarkka Heathrow'n kenttä, mutta kaikkialla muualla tuo on mennyt minigripin sijaan.

  Ordningin myymälöitä ei tosin taida valitettavasti enää olla keskustan Akateemisessa taikka Sellossa, mutta saisikohan noita tilattua netistä? :)

 16. Odotahan kun näet lisää kuvia ja kuulet hehkutustani, you definitely need that!! ;)

 17. Hih, kuulumisia on aina välillä kiva kirjoitella tavanomaisen hömpän sijaan :) VR:llä ei tosiaan mennyt tällä(kään) kertaa ihan niin kuin Strömsössä, toivottavasti ensi kerralla paremmin! Mukavaa sunnuntaita murunen :)

 18. Tuolla oli hintaa 205e, minusta vielä ihan kohtuullinen hinta monien muiden merkkien weekendereihin verrattuna! Omani on L-kokoa, muistaakseni tästä on vielä XL. Kokoa hahmottaa varmasti paremmin sitten kunnon kuvista, niitä tulossa pian :) Ja aivan, jouluhan on sopivasti kohta jo tulossa ;)

 19. Kyllä vaan, tuossa parin välivuoden aikana alkoi todella jo kaivata opiskelua :) Talousoikeuden perusteissa on ainakin tähän asti ollut sellainen kuin Vainio. Vähän jännittää tuo kurssi, niin moni on varoitellut sen vaikeudesta! Voi kiva kuulla, toivottavasti viihdyit oman opiskeluaikasi Vaasassa hyvin!

 20. Ooohmy! Se on menoa jo sen nopean hypistelyn perusteella menoa, kun tuota vähän sillon Berliinissä tsiigailin! Ja olisin taas tänään tarvinnut tuon kokoista kassia, odotan siis innolla postaustasi ;-) ja sit taidan lähteä Helsinkiin heti ekalla vapaalla :D

 21. Joo netistä katselin kun tosiaan myymälöitä ei enää ole :( Ja kun ei pääse hypistelemään niin ajattelin kysäistä tuota kokoa. Ehkä täytyy laittaa tilausta, kiitos siis tiedoista :) Heathrow on kyllä tarkka kenttä, mutta en oikein lämpene niistä minigripeista noin muuten ja edellinen pussukka vetelee viimeisiään, joten on aika uusia :)

 22. Mahtavaa, että viihdyt vaasassa!!:) Mullakin monta kaveria siellä opiskelee ja kaikki ovat tykänneet kaupungista!

 23. Niihän se olikin, että Vainio piti silloinkin yhdessä Annolan kanssa noi luennot.. ei sen niin paha ollut mitä varoiteltiin etukäteen, eli hyvin se menee :)

  Viihdyin kyllä todella hyvin Vaasassa. Se on todellinen opsikelijakaupunki, eikä kyllä hetkeekään kaduta että sinne päätin lähtee :) Tsemppiä opiskeluihin!

 24. Ihana laukku heti bongattu Longchamp merkissä on vain sitä jotain :) Laukut ovat mielestäni halpoja niiden tyylikkyyteen ja kestävyyteen verrattuna! Toivoinkin uutta Longchampia joulupukilta, onneksi stockmannilla hyvät valikoimat koska joulupukin kiire apulainen ei välttämättä espaan myymälään välttämättä löytäisi ;)
  Ihanan tunnelmallisia kuvia junasta :)

 25. Voi miten hyvä mieli mulle tuli Jonna tästä postauksesta. On ihanaa, että viihdyt siellä niin hyvin! Mut tuo junamatka ei tosiaan mennyt niin kuin käsikirjoituksen mukaan, mutta aina ei voi voittaa! Ihanaa uutta viikkoa sulle ♥

 26. Hei! Mistä ostit tuon ihastuttavan longchampin? Löytyykö esim. Helsingin liikkeestä? Kiitos kivasta blogistasi :)

 27. Ihana Marsku! Olen kyllä kuullut pelkkää hyvää kaupungista, joten uskon että viihdyn siellä itsekin opiskeluvuoteni :)

 28. Pidän itsekin kovasti Longchampin laukuista, useimmat mallit ovat hintalaatusuhteeltaan todella hyviä :) Tähän uusimpaan tulokkaaseen olen aivan ihastunut, sävyt sopivat niin hyvin syksyyn! Hih, sinä oletkin ollut aikaisessa vaiheessa joululahjatoiveiden kanssa ;)

 29. Voi ihana Reetta, täällä puolestaan nousi hymy huulille kommenttia lukiessa :) Ja näinpä näin, toivottavasti seuraava junamatka sujuu jo paremmin! Oikein hyvää viikkoa sinnekin <3

 30. Heippa! Ostin tämän juurikin Helsingin liikkeestä :) Mikäli olet omaa hankkimassa, niin kannattaa varata laukku liikkeestä etukäteen, sillä heillä on tätä kuulemma aina vain yksi kappale liikkeessä. Kiitokset itsellesi, kiva että luet juttujani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *