Wedding Photos

Muutama viikko sitten vietettiin veljeni häitä, joista näittekin asuni jo aikaisemmin täällä. Lupasin tuolloin näyttää teillekin joitakin kuvia, joita kameraan ehti päivän aikana tallentua. Aloitetaan siis viikko hempeissä tunnelmissa palaten noihin rakkauden täyteisiin fiiliksiin!

Tuolle elokuiselle lauantaille sattui mitä hienoin ilma pilvettömine taivaineen, parempaa loppukesän säätä ei olisi voinut toivoakaan. Morsian oli uskomattoman kauniina, itse hääjuhla oli myös upea ja aivan parin näköinen :) Puhumattakaan ruuasta, notkuvat pöydät ovat aina yksi häiden kohokohtia!

Nykyään näkee perinteisten riisien tilalla vaikka mitä eri vaihtoehtoja, tällä kertaa parin tullessa kirkosta ulos päästi hääväki ilmaan yhtäaikaa kymmeniä ilmapalloja. Vaaleansiniset ja valkoiset pallot kirkkaansinistä taivasta vasten olivat mielettömän kaunis näky! Tämä olikin yksi mieleenpainuvimmista yksityiskohdista, aivan ihana idea :)

Onnea vielä kerran murut! ♥ Näiden kuvien siivittämänä toivottelen teille loistavaa uutta viikkoa :)

 A few weeks back we were celebrating my brother’s wedding. I promised to show you guys more pictures of the day, and here are some beautiful details. It was such a great wedding, and we couldn’t have hoped for a better weather. The bride and the groom looked both amazing! I’ll let the photos speak for themselves. Wishing you a nice week!

26 thoughts on “Wedding Photos

 1. Aivan upeita kuvia! :-) Tuo ilmapalloidea on mielestäni aivan ihana. ♡ Omissa häissä riisi lensi ja sitähän oli sitten kampaus täynnä. :-)
  Ihanaa syksyistä viikkoa muru! :-)

 2. Kauniita kuvia ja hauskoja yksityiskohtia. :) Tuo ilmapalloidea on kyllä hauska! Täytyypä laittaa mielen perukoille sitä joskus tulevaa varten.. ;)

 3. Todella hyvä idea noi ilmapallot, en ole törmännyt aikaisemmin… pitääpä laittaa korvan taakse. Ihania kuvia!

 4. Heippa ja voi iik :)! Ihania kuvia ja tunnistin kuvista samantien oman vanhan maailman ihanimman hääpukuni, jota itse pidin omissa häissäni vuosi sitten. Voi että, ihan tuli tippa linssiin liikutuksesta :) Muistankin morsiamen kertoneen, että häät ovat elokuun lopussa. Ihanaa, että puku mahtui hyvin päälle, oli pieni jännitysmomentti ;) Kerropas ihan hirmupaljon onnitteluja täältäkin, täytyy taas todeta, että maailma on pieni… :D Ja paljon tsemppiä sinulle opiskeluihin! Mahtava blogi, tykkään hirmusti :)!

 5. Oi että, ihania tunnelmallisia kuvia <3 Häät ovat ihana juhla, ja harmittaa, ettei itselle ole viimeiseen pariin vuoteen tipahtanut hääkutsuja, kaikki pariutuneet tutut kun tuntuvat jo purjehtineen avioliittoon vähän aikaa sitten! :)

 6. Ihania hääkuvia ja kiva tuo ilmapallo idea! <3 Olen aina ajatellut saippukuplia, mutta tykästyin nyt myös ilmapallohin, tosin tässä on aikaa mietiskellä kun ei häitä ole tulossa vuosiin :D

 7. Kauniita kuvia jälleen kerran. Harmi, että itselleni ei tullut mieleen nuo ihanat ilmapallot seitsemän vuotta sitten. Mekkosikin näyttää todella kauniilta. Kiva, että päädyit roikkuviin korviksiin.

 8. Oi, kauniilta näyttää!

  Morsiammen puku on niin kauniin näköinen! Juuri tuollaisen haluaisin itsellenikin!! Osaisitko kertoa siitä enemmän: minkä merkkinen ja mistä ostettu? Kiitos!
  Nimim. Ensi kesän morsian :)

  Tsemppiä opiskeluun ja kiitos kivasta blogista, olen “löytänyt tien” tänne kesän aikana :)

 9. Kauniita kuvia ja mikä laukkuherkku!

  Ensi kesän tuleva morsian iski silmänsä oitis tuohon kauniiseen palseerausideaan :) Mahtoiko se peräti olla tulitikkurasia. Mieluusti kuulisin siitä lisää, sillä estetiikka, hyötyä tuskin tuota paremmin voi yhdistää.

  Ikimuistoistoista opiskelijaelämää toivottelee, ensimmäisen opinnottoman syksyn aikoihin aloittanut lukija (, joka on ollut mukana kulisseissa ihan ihka ensimmäisestäsi postauksestasi saakka – jep, gradun tekoaikaa, gradun tekoaikaa:)

 10. Oi kuinka kauniita yksityiskohtia. Ihana idea päästää ilmapallot lentelemään taivaalle. :}

 11. Hei,

  Puku on Pronoviaksen Almagro. Tais olla vuoden 2011 mallistosta. Tiedän tämän sen vuoksi, että samaisen ihanuuden ostin omiin häihini tämän vuoden heinäkuussa. Lahden Josefiinasta löysin viime vuoden lopulla kyseisen yksilön.
  Puku oli ensimmäinen, jota kokeilin ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä.

 12. Kiitos paljon! Ilmapalloideaan ihastuin itsekin ihan päätäpahkaan :) Hih, riiseissä taitaa ollakin juuri tuo ongelma! Kiva että nykyään on paljon vaihtoehtoja tuolle perinteiselle.

  Pirteää syysviikkoa sinnekin! :)

 13. Kiitokset :) No eikö! Minäkin laitan ajatuksetn korvan taakse, sitten vuoosien päästä ;)

 14. Tuo oli aivan ihana idea, taivaalle karkaavia ilmapalloja katsellessa fiilis oli jotenkin sanoinkuvaamaton :) Kiitos titi!

 15. Heippa Asta! Ei voi olla totta, mikä sattuma :D Puku istui morsiamelle kuin valettu, se oli aivan uskomattoman kaunis! Lähetin heti terveisesi hänelle :) On kyllä niin pieni maailma, että ei voi kuin ihmetellä, hih!

  Ja kaunis kiitos sanoistasi, ihana kuulla että tykkäät :) Mukavaa syksyistä viikkoa!

 16. Voi kiitos Korundi, ihana jos tunnelma välittyi sinnekin puolen ruutua :) Häät ovat kyllä juhlista parhaimpia, toivottavasti pääsisi pian taas seuraaviin!

 17. Kiitos Jennifer! Minustakin saippuakuplat ovat tähän asti olleet kivoin idea, mutta nyt ihastuin kyllä totaalisesti näihin ilmapalloihin! Hih, onneksi tässä on vielä vuosia aikaa miettiä ;)

 18. Kiitos paljon LH! Ei olisi tullut minullekaan mieleen, tämä oli kyllä aivan ihana idea :) Roikkuvat korvikset olivat kivaa vaihtelua, ovat muuten olleet jo toisenkin kerran korvia koristamassa!

 19. Milla: Minulta ei olisikaan löytynyt sen enempää tietoa mekosta, mutta onneksi Reetta ystävällisesti osasi kertoa :) Oi miten ihanaa, siellä aletaan varmaan pian jo suunnitella tulevia häitä! Kiitos tsempeistä ja kiva kun jätit jäljen itsestäsi!

  Reetta: Kiitos kun ystävällisesti autoit! Puku oli äärimmäisen kaunis, joten ei ihmekään että heti siihen ihastuit :)

 20. Ai sieltä ruudun takaa löytyi toinenkin ensi kesän morsian, voi että :) Paikat oli tosiaan merkitty tulitikkuaskein, ihana idea! Sisälle oli vielä näppärästi sujautettu drinkkiliput, lapsilta taas löytyi sisältä suklaata.

  Ihanko totta olet ollut ensimmäisestä postauksesta asti mukana, voih! Tuli ihan hymy huulille tästä, kiitos ihanasta kommentistasi :) Nautihan erilaisesta syksystä – ja tietysti tulevien häiden suunnittelusta!

 21. Hih, häissä oli kyllä kaikkea kaunista kuvattavaa :) Ilmapalloidea oli mitä ihanin!

 22. Vieläkin hymyilyttää tämä yhteensattuma! :) Terveiset Asta tätä kautta! T. Anniina

 23. Moi Milla!

  Olen pistämässä hääpukuni myyntiin. Jos haluat lisätietoja puvusta tai haluat mittoja/lisää kuvia, niin saat yhteystietoni Jonnan sähköpostin kautta! :)

  T. Jonnan käly Anniina

 24. Hei joo!! Olisin kyllä kiinnostunut!! Laitan vaikka heti s-postia Jonnalle jos hän sitten välittää viestin sinulle :)

  Kiitos, kivakiva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *