Syyskuun ensimmäinen

Huh, joko sitä ollaan tosiaan siirrytty jo syyskuun puolelle! Ainakin harmaa taivas ja ulkona ripotteleva sade viestivät siitä, että syksyä kohti mennään kovaa vauhtia. Syksy on kuitenkin siitä ihanaa aikaa, että saa kaivaa kynttilät esiin, vuorata kodin pehmeillä tekstiileillä ja viettää tällaisen sunnuntapäivän ihan vaan sisällä sohvannurkassa köllötellen. Tekee kyllä hyvää hieman pitkäksi venyneen illan jälkeen, hih!

Kuluneet päivät ovat menneet fuksirientojen parissa, kaikkea uutta infoa sulatellen (voidaan jopa puhua pienestä infoähkystä!), tehden tuttavuutta mahtavaan tutorryhmään ja viettäen saman porukan kanssa muun muassa sangriailtaa. Huomenna alkaakin sitten itse opiskelut ja vielä on kyllä pienen ihmisen pää ihan pyörällä kaikesta! Lukujärjestyskin tuntuu vielä varsinaiselta heprealta, joten siihen pitäisi tänään hieman tutustua. Ennen sitä aion kuitenkin nauttia tässä sohvalla möllöttämisestä, puunata hieman kotia ja kirjoitella teille jotain kivaa ensi viikolle. Eiköhän se arkikin tästä pian tasaannu, mutta nyt on otettava kaikki ilo irti huikean hauskoista ajoista! :)

Leppoisaa syksyistä sunnuntaita kaikille! ♥

On a rainy Sunday I can’t think of anything better than having a cup of coffee and snuggle up on the sofa. Especially when you’ve had quite a long night at the freshman party! So this is how I’m going to spend my day, as well as organizing and cleaning my home. My studies at the university will start tomorrow, so I’m excited like a first grader! Hope you all have a nice Sunday!

18 thoughts on “Syyskuun ensimmäinen

 1. Ihania kuvia kodista. ♡ Mä tykkään tavallaan syksystä, kun saa kaivaa kynttilät yms ihanat jutut esille. :-) Alkavalle viikolle on ohjelmaa yllin kyllin, mutta ajattelin etsiä syysjutut viikon aikana.
  Tsemppiä alkavaan viikkoon ihana! :-)

 2. Alkusyksy on kyllä ihanaa aikaa! Itsekin on tullut tänään möllöteltyä sängyllä ja uudistettua CV:tä eilisten serkkujen synttärikekkereiden jälkeen. Huomenna jaksaa taas paahtaa, kun on hetken saanut levähtää ja muistella eilistä hymyssä suin. Ihanaa sunnuntaita sinnekin! :)

 3. Aivan ihanan näköisiä sneel peak kuvia sun kodista! Odotan innolla tarkempia postauksia ja muita sisustusjuttuja :)

 4. I hope you show us more of their new home :-)'s going to be great! Good luck in the new school, I have tomorrow, the first day of a new job :-) I love your blog!

 5. Kiitos kultainen! Sama täällä, vaikka syksyn tulo ihanan kesän jälkeen tuntuu myös tylsältä, niin syksy on samalla niin tunnelmallista aikaa! Minunkin täytyisi ehtiä vielä kaupoille syyshankintojen perässä ;)

  Reipasta viikkoa sinnekin <3

 6. Voi niin on! Kirpeät syysaamut, muhkeat neuleet ja kaikki ihanat asusteet.. :) Kiva että sielläkin on saatu viettää rauhallista sunnuntaipäivää, niin sitä sitten taas jaksaa uuden viikon!

 7. Sohva on Askosta! Tosin se oli tuolloin muutamia viikkoja sitten aika roimassa alennuksessa, enkä enää bongannut samaa ainakaan netistä.. :) Siihen on kyllä mukava kellahtaa!

 8. Hih, kiitos paljon Riikka! Sisustusjuttuja on jo monta jonossa, ne hyrräävät päässä nyt aika ahkeraan ;)

 9. I promise to show you more photos soon! Thank you for encouraging and same to you! :)

 10. Hi Jonna, I am from Canada, I was wondering if university is “free” or “low cost” in Finland? What are you studying?
  Good Luck, and I look forward to seeing your student outfit posts!

 11. Hi again Catherine! In Finland we're lucky to have free education, including university studies. I'm studying economics.

  I'll try to make some outfit posts soon! Have a great week :)

 12. Syyspesä, ihana! Sellaista tänne on yritetty rakentaa :) Kiitos tsempeistä ja mukavaa viikonalkua!

 13. Voi miten kaunis koti:)! Näistä sisustuspostauksista saa tosi hyviä ideoita omaankin kotiin, innolla odotan näkeväni lisääkin kuvia.

 14. Voi kiitos! Ihana jos täältä saa ideoita sinne omaankin kotiin :) Yritän saada teille lisää kuvia mahdollisimman pian!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *