Still here!

Kukkuu! Meikäläisen nassua ei olekaan näkynyt täällä vähään aikaan, sillä asuja ei ole tullut viime viikkojen aikana juurikaan kuvattua. Tässä siis todistusaineistoa, että täällä sitä yhä ollaan ruudun takana (ja yhtenä kappaleena rankkojen viikkojen jälkeen ;)

Blazer / Zara
jeans / Zara
scarf / Esprit
bag / Mulberry
shoes / Tory Burch

Paitsi että koulun aloittamisen kanssa on ollut kiirusta, niin eipä minulla ole täällä Vaasassa vielä “hovikuvaajaakaan”. Sillä välin kun maanittelen jonkun ystäväni tähän puuhaan, ajattelin tehdä pitkästä aikaa hieman tuttavuutta jalustan ja kaukolaukaisimen kanssa. Nuo bloggaajan vakivarusteet – paitsi maailman kätevimmät keksinnöt, niin myös jokseenkin tylsät sellaiset. Itse tykkään kymmenen kertaa enemmän ulkona otetuista asukuvista, mutta mitä luulette, menisikö tällaiset sisällä napsaistut joskus hätävarana? :) Olisi kyllä ihana päästä tuonne ruskan keskelle kuvaamaan…

Täällä aletaan pikkuhiljaa päästä niiden itse opiskeluiden makuun ja kalenteri onkin jo täynnä luentoja, ryhmätöitä sekä omien palautusten deadlineja. Pieni ressi alkaa nostaa päätään, kun sitä tuntuu olevan vielä kaikesta niin pihalla, mutta eiköhän moni muukin ole samassa veneessä :) Loppuviikosta lähdenkin taas käymään Helsingissä, tällä kertaa työjuttujen parissa!

It’s been a while since my face has been seen here, haha! So here’s a little proof that it really is still me writing here behind the screen ;) I haven’t had time to take any outfit photos lately, not to mention that I haven’t discovered anyone to take them for me yet. While I’m persuading my friends for this job, I thought to do a little practicing with my tripod and a remote control. I’m not really a fan of photos taken inside instead of in a beautiful landscape outside, but what do you think, could we manage with photos like this every once in a while? :)

42 thoughts on “Still here!

 1. Kaunis Jonna edelleen. ;-) Asu on aivan paras luennoille, yksinkertaisen ihana ja mukava. ♡
  Kyllä sä vähitellen pääset kunnollakin sisälle opintojuttuihin ja sitten helpottaa. :-) nim. Mäkin onnistuin. Tuo vaihe on se, kun ei tarvi päätä vaivata kuin opiskeltavilla asioilla. Nauti! :-)
  Tsemppiä muru! :-) t. Nuhanenä

 2. Tsemppiä opiskelun kanssa! :)
  Saako Alexasta kysellä? Onko oversized mallinen ja mitä olet tykännyt siitä? Plussat ja miinukset? Mulla alkoi säästölinja että saan ostettua ihanuuden pian itselleni. <3
  Mukavaa päivää! :)

 3. Ihana asu ja ei mun mielestä yhtään paha vaikka sisällä on otettu, mun mielestä menee ihan hyvin välillä! :—–)
  Tuo sun keittiönpöytä ja tuolit on niiiin ihanat!

 4. Kivaa vaihtelua nämä asukuvat ja taustakin näyttää niin kivalta :) Tällaisia vaan useamminkin vaikka kyllä ne ulkona otetut ovat parempia :)

 5. Ihanaa kun syksy tulee, ne upeat värit puiden lehdissä! Raikas asu. :) Tsemppiä opintoihin!

 6. Voi kiitos kaunis! Tällainen asu tulee vedettyä usein aamulla päälle, tosin pitempiä luentoja en jaksa mukavuudenhaluisena pönöttää jakku päällä ;) Näinpä, tässä vaiheessa ne tuntuvat suurilta asioilta, mutta myöhemmin sitä voi sitten muistella :)

  Paranemisia sinne <3

 7. Kiitos Johanna! Alku on hieman kankeaa kaikkien uusien asioiden keskellä, mutta eiköhän se tästä ;)

  Alexani on Regular-kokoinen, eli keskikokoa. Olen ollut hurjan tyytyväinen, laukku on täydellinen arkikäyttöön ja ihanan monipuolinen pitkän hihnan ansiosta. Miinuksia en juurikaan keksi, paitsi että jos laukkua kantaa käsivarrella, niin lukko on hankala sulkea ilman mitään tukea. Nahka on tietysti myös todella herkkää, etenkin tässä Oakissa, ja jos satut vähänkään rajumman sadekuuron uhriksi, niin nahkaan jää valitettavasti sadepisarat.

  Pieniä miinuksia siis, muuten suosittelen Alexaa lämpimästi. Toivottavasti tästä oli jotain apua hankintaa ajatellen! Mukavaa päivää sinnekin :)

 8. Kiitos Janette, kiva jos nämä sisäkuvat eivät ole ihan tyrmättyinä ;) Toivon kyllä pääseväni ulos kuvailemaan mahdollisimman pian! Hih, olen itsekin tosi tyytyväinen ruokaryhmään, kyllä tuon ääressä kelpaa juoda aamukaffet :)

 9. Kiva kuulla, ettei näitä ihan tyrmätä ;) Myönnän kyllä olevani aika perfektionisti visuaalisuuden suhteen, ja ulkona otetut kuvat ovat vaan niin paljon kivempia!

 10. No eikö, voi kun pääsisi tuonne ruskan keskelle pian kuvaamaan :) Kiitos Ruusunen ja rentouttavaa tiistai-iltaa sinne päin!

 11. Hei!

  Olen uusi lukija ja mua kiinnostaisi tietää sun pääsykokeiden opiskeluprosessista ja sun koulumenestyksestä lukiossa ja ylioppilaskirjoituksissa. Voisitko vähän valaista minua vai löytyykö niistä jo ihan omat postaukset? :)

  Tsemmpiä syksyyn! :)

 12. Voi kyllä ne sisällä otetutkin ovat vallan kauniit, ei käy kieltäminen :) Itse olen siinä onnellisessa asemassa, että on se hovikuvaaja. Mihinkän tämmöinen teknologia toope ilman semmoista joutuisi :D

 13. Heippa! Heti alkuun tervetuloa, kiva että olet löytänyt tänne! Toki voin valaista omasta pääsykoerupeamastani :) Aiheesta löytyy itse asiassa keväällä kirjoittamani postaus, jossa olen kertonut kevään kulusta ja omista opiskelutaktiikoistani ym., http://jonnamaista.costume.fi/2013/04/25/mita-kuuluu-kirjojen-keskelle/. Koulumenestyksestä sitten, olen aina ollut suhteellisen hyvä oppilas, mutta se on kyllä vaatinut kovaa työtä, mikään luonnonlahja en siis ole (varsinkaan matemaattisesti!). Ylppäreissä kirjoitin terveystieto L, äidinkieli E, pitkä ruotsi E, englanti M ja lyhyt matikka C.

  Toivottavasti tuosta postauksesta on jotain apua, kysy vaan jos tulee jotain mieleen! Kiitos ja hurjasti tsemppiä sinnekin, mikäli sinulla on pääsykoekevät ensi vuonna edessä! :)

 14. Kiitos ihana, kiva jos jaksatte joskus katsella näitä sisällä otettujakin! Voi kun oma hovikuvaajani (=muruni) olisi täällä, tosin olen ehtinyt kouluttaa ystävistänikin jo aika taitavia olemaan siellä kameran takana ;)

 15. Jipii, kiva kuulla! Ulkokuvissa on kyllä vaan se oma tunnelmansa :) Hih, tämä kotikoloseni on kyllä aika ihana!

 16. Kyllä kelpaa sisäkuvat hyvin varsinkin kun taustalla näkyy nätti asunto. Tämän asun myötä taidan vielä harkita, jos pitäisinkin tilaamani valkoisen bleiserin, näyttää niin kivalta harmaaseen ja farkkuihin yhdisttetynä :)

 17. Eihän tämä ole lainkaan sellainen pönöttävä-selfie! Vaikka ymmäränkin, että “hovikuvaaja” olisi elävämpää seuraa ;-) Eikä käy kyllä kieltäminen, että niitä ulkona otettuja kuvia olisi ikävä katsella – päin vastoin! Ja varsinkin nyt, kun luonto on ehkä kauneimmillaan :-) Mutta kaikki käy!

  Ja täällä ollaan edelleen vähän pihalla, vaikka opinnoista on jäljellä enää noin vuosi :–D

 18. Moikka Jonna! Olisiko mahdollista saada tähän Costumen blogiin “edellinen”/”seuraava” -nappi, jotta vanhojenkin postausten lukeminen olisi mielyttävämpää? :)

 19. Mitä tällä hetkellä opiskeletkaan? :) oletko pitänyt lukion jälkeen välivuotta, vai opiskellut jotain muuta välissä? :)
  sellainen vielä, että tykkään tosi paljon lukea blogiasi! teksti on tosi asiallista ja kuvat on laadukkaita.tykkäään!!

 20. Voi miten kiva kuulla :) Toivottavasti saisin kuitenkin pian myös ulkona napattuja kuvia kehiin! Valkoinen bleiseri on ainakin minun kaapissani todella käytetty vaatekappale, toimii iltamenoissa esimerkiksi nuden tai mustan puseron kanssa, kun taas arkisempaan tyyliin rennosti farkkujen kera. Pidä siis ihmeessä omasi! ;)

 21. Pönöttävä selfie, hihih! Kiva kuulla, toivotaan kuitenkin että saisin pian sen “hovikuvaajan” seurakseni ;) Hah voiei, luulin että tässä pääsisi pikkuhiljaa jo kärryille.. :D

 22. Heippa Sini! Hyvä idea, en olekaan tullut itse ajatelleeksi :) Pistän toiveen eteenpäin, josko sellainen nappi olisi mahdollista saada!

 23. Aloitin juuri kauppatieteiden opiskelut :) Pidin lukion jälkeen kaksi välivuotta, hain vuosi sitten keväällä ensimmäistä kertaa opiskelemaan, mutten tuolloin vielä päässyt. Viime keväänä kuitenkin tärppäsi!

  Ja voi kiitos ihanista sanoista, tällaista on aina niin piristävää kuulla! :)

 24. Moikka! Yhden pienen kysymyksen esittäisin:) Olet ilmeisemmin vieraillut muutamia kertoja Mulberryn liikkeessä, niin puhutaanko sielläkin palvellessa englantia, kun olen kuullut että esimerkiksi välillä Vuittonilla palvellaan englanniksi? Minun pitäisi soittaa kyseiseen liikkeeseen yhden ihanuuden perään kysellen, mutta heikko kielitaitoni ei vielä anna periksi tässä asiassa, joten ajattelin ensin kysäistä asiaa:) Kiitos jo etukäteen vastauksesta, olet ihanan valloittava persoona! :)

 25. Jonna ehtii varmaan vastata puolestani, mutta Fabiankadun myymälässä palvellaan ihan suomeksi! :-) Herttaiset neidot ovat valmiita palvelemaan pulmassa kuin toisessa ;)

 26. Moikka Riikka! Kuten Elina tuossa ylempänä ehtikin jo vastata, niin Fabianinkadun liikkeessä saa kyllä suomenkielistä palvelua, joten voit huoletta soittaa. Siellä on tosiaan aina vastassa herttaiset myyjättäret, jotka auttavat mielellään! Mikäköhän ihanuus sinulla on mielessä, oijoi ;)

  Kiitos mieltä lämmittävästä kehusta, sana valloittava sai oikein hymyn huulille, hih :)

 27. Hei Jonna! Ovatko sinun ruskeat nilkkurisi jo saapuneet? Vastasivatko ne odotuksiasi ja ovatko mukavat jalassa? Aivan ihana asu muuten, kuten aina! :)

 28. Kyllä voi välillä olla sisällä otettuja kuvia! Olosuhteet kun ovat vaihtelevia ja aina ei ole sitä kuvaajaa paikalla.
  Hassua miten tuo sun Alexa näyttää kuvassa isommalta kun mun, vaikka mielestäni meillä on samankokoiset versiot.. :D

  Tsemppiä opiskeluihin :)

 29. Vielä kysyisin että minne täytyy matkustaa lentokoneella että pääsee Taxreestä ostamaan Mulberryä? :D Ja tiedätkö paljonko se ale on?

 30. I think it's not that important if the picture is taken out or in, the important think is what is on the picture (love your ripped jeans!). By the way, you have unique smile :)

 31. Hei Anni! Nilkkurit saapuivat jo alkuviikosta postiin, mutta minä lahopää olin näköjään tilannut ne vanhaan osoitteeseni ne tänne Helsinkiin.. :D Sain siis ne vasta nyt käsiini. Täytyy sanoa, että väri oli pienoinen pettymys, se on nimittäin lähempänä tummanruskeaa kuin etsimääni konjakinruskeaa.

  Toisaalta taas kengät ovat heittämällä mukavimmat, joilla olen IKINÄ kävellyt, pohja on kuin pumpulia! Olen tässä nyt siis hieman kahden vaiheilla pidänkö ne vai en, ehkä laitan kuitenkin tuon mukavuuden värin edelle.. :) Jos siis etsit mukavia nilkkureita, niin suosittelen ehdottomasti näitä!

  Kiitos kehuista ja mukavaa viikonloppua! :)

 32. Kiva jos ymmärrätte :) Toivottavasti pääsisin kuitenkin pian ulos kuvailemaan! Hih, samainen Regular Alexa se tosiaan taitaa olla :)

  Kiitos ja ihanaa viikonloppua sinne!

 33. Omat Mulberryni olen ostanut Lontoon reissuilla Heathrow'n lentokentältä, tällöin alennus on laskujeni mukaan n. 18%. Tietysti jos matkustat Suomesta EU:n ulkopuolelle, voit silloin myös tietääkseni shoppailla verottomasti Helsinki-Vantaan pääsä Mulberryn liikkeessä.

 34. That's a good point, though I still prefer taking pictures outside :) What a compliment, thank you sweetheart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *