Sisustushaaveilua

Leijailen tällä hetkellä aikamoisissa sisustusaiheisissa pilvilinnoissa, ja pimenevät syysillathan ovat mitä parhainta aikaa haaveilulle. On ihana päästä vihdoin laittamaan omaa kotia ja hankkia niitä juttuja, joista osaa on ihastellut jo pitkään aina sisustuskaupoilla käydessä. Jonkin verran sisustustavaraa olen onneksi ehtinyt vuosien saatossa jo hankkia, olen usein myös pyytänyt esimerkiksi keräämiäni astioita lahjaksi. Mielessä on kuitenkin vielä paljon kaikkea ihanaa kotiin, pehmoisia tekstiilejä makuu- ja olohuoneeseen, pienhuonekaluja, koriste-esineitä…


1. Lexington, 2. Lexington, 3. Ikea, 4. Pentik, 5. Pentik,
6. Pentik, 7. Ikea, 8. Asko, 9. Pentik, 10. Iittala

Kävin pari viikkoa sitten Lexingtonin upealla showroomilla ihastelemassa niin heidän klassikkotuotteitaan kuin syksyn uutuksiakin. Jälkimmäisten joukosta mieleeni jäi erityisesti pari koristetyynyä, sekä kollaasin raikas tyynyliina, joka olisi muhkea lisä makuuhuoneen petaukseen. Kylpyhuoneessa taas olisi mukava tepastella paljain varpain pehmeällä nukkamatolla.

Kodissani on jonkin verran rottinkisia yksityiskohtia ja haluaisin lisätä sitä sinne myös hieman suuremmalla pinta-alalla Ikean korituolin muodossa. Tälle tosin voi olla vaikea löytää paikkaa, mutta elättelen vielä toiveita.. :D Pentikin valikoimista muuten löytyy sopuhintaan kivoja koritavaroita! Samaisesta paikasta haluaisin myös näppärän talouspaperitelineen sekä lisäystä Vekki-sarjaan peilin ja maljakon muodossa. Näitä, kuin myös Iittalan Essence-sarjan punaviinilaseja voisi metsästää syksyn Hulluilta Päiviltä, tai laittaa vaikka lahjalistalle lähestyviä synttäreitä varten. Eteiseen taas haaveilen Askon söpöstä maalaisromanttisesta sivupöydästä, jolla olisi hyvin lasku- ja säilytystilaa. Olohuoneesta puuttuvat myös verhot, beiget sellaiset toisivat vähän lämpöä muuten vaaleaan sävymaailmaan.

I’ve been doing a lot of decor dreaming lately, since I just moved to my first apartment. There are so many cravings in my head at the moment and above you can see some of them. When it comes to home decor, Lexington is one of my favourite brands with its soft and luxurious textiles. I also visited their amazing showroom a while ago and I really loved their fall collection! Furthermore I’m dreaming about rustic details and beige textiles to add some warm colours in my home.

27 thoughts on “Sisustushaaveilua

 1. Tuo Ikean rottinkinen tuoli on aivan ihana ja hinta-laatusuhteeltaan loistava. Ainut miinus on, että valkoinen pehmustetyyny kerää kaiken karvan itseensä. Itselläni on samainen tuoli eteistä koristamassa :)

 2. Nuo sisustusjutut on ihania. ♡ Syksyllä into kasvaa, kun siirrytään ulkoa sisälle ja huomaa puutteita kesäsisustuksessa. :-) Ja ainahan jotain puuttuu… ;-)
  Mukavaa viikkoa ihanainen! :-)

 3. Ihania ja kauniita asioita hankintalistalla! Vinkkinä Essencen metsästykseen: Citymarket tarjoaa todella usein punkkulaseja neljän kappaleen paketissa hintaan 35 €. Suosittelen kurkkaamaan :)

 4. Voisin esim. haluta noi kaikki :-D Millä muuten teet kollaaseja? Oon alkanu pitämään just blogia ja haluisin oppia tekemään kollaaseja, mutta en oikein tiiä netissä mitään ohjelmaa ja photoshoppia en hallitse yhtään :-D

 5. Hauskaa, kun sinun sisutusunelmasi ovat niin yksiin minun unelmien kanssa. :D Itse tosiaan asunut omassa kodissa jo noin 5 kuukautta (huh huh), ja tosiaan samantyylistä sisustusta löytyy minunkin kodistani. Itseasiassa juuri noita iittalan viinilaseja keittiön kaapeissa, ja noita rottinkikoreja löytyy yöpöydän hyllyiltä (tosin ikeasta ostettuina). Lisäksi valkoista ja beigeä on hyvinkin paljon. Oikeastaan ainoa mitä puuttuu, ja mitä oikeasti kipeästi tarvitsen on kokovartalopeili. Sitä pitääkin lähteä äkkiä jostain metsästämään! Tottakai olisi kiva saada lisää koristetyynyjä sängyn päälle ja tietenkin kun alkaa illat olla jo niin pimeitä, niin lyhtyjä ja kynttilöitä tarvitsen ehdottomasti. Pitäisi siis jostain ne upeat lyhdytkin löytää. Kaikista eniten odotan sitä, että pääsen ripottelemaan kotiini joulukoristeita ja joulutunnelmaa!

 6. Oi miten kiva kuulla positiivisia kokemuksia, kiitos niiden jakamisesta Sini! Se toisi kyllä juuri sitä kaipaamaani rouheutta tänne vaaleaan sävymaailmaan, täytyy yrittää saada tuoli jonnekin mahtumaan ;)

 7. Ihan totta, syksyllä tulee kotoiltua paljon enemmän, joten silloin sisustusintokin varmasti monella herää :) Kivaa viikkoa sinnekin, sinä se olet kyllä aina oikea päivän piriste ihanien kommenttiesi kanssa!

 8. Hih, kiitos Linda! Tätä on kyllä odotettu niiin paljon. Kyllä se odotus sitten palkitaan ja ainakin on pää sitten valmiiksi täynnä suunnitelmia ;)

 9. Nämä kyllä ottaisin enemmän kuin mielelläni kotiani koristamaan :) Kiitos vinkistä! Kuikuilinkin viimeksi Cittarissa ohimennen Iittalan hyllyä, täytyy kärkkyä tarjouksia :)

 10. Kävin Citymarketin nettisivuilla ja siellähän se tarjous komeili! Kipinkapin kauppaan, kiitos vielä sinulle :)

 11. Heheh ;) Jee kiva kuulla että olet laittanut blogin pystyyn! Kollaasit teen Adobe Photoshopilla, jolla on aika helppoa väkertää kollaaseja. Netin ilmaisohjelmia en ole itse näihin tarkoituksiin käyttänyt, mutta muistelen lukeneeni jostain, että Picasalla tai Pixlr-ohjelmilla saisi myös tehtyä, kannattaa kokeilla :) Mukavia bloggailuja!

 12. Hih, meillähän menee sitten maku ihan yks yhteen. Minäkin hankin juuri tuon pienen rottinkikorin yöpöydän hyllylle, sinne saa hyvin piiloon kaikki rasvapurkit sun muut. Kokovartalopeilejä löytyy kivoja mm. Jyskistä ja ihan Bauhausista, kannattaa katsastaa niiden valikoimat :)

  Oi täälläkin odotellaan jo innolla joulun aikaa! Ihana päästä ensimmäistä kertaa sisustamaan kotia joulutunnelmaan :) Ostinkin jo kesäaleista yhden koristetyynyn sitä silmällä pitäen.

 13. Nyt kaksi kysymystä näin asiaan liittyen. Mitähän bM:n mineraalipuuteri sävyä käytät ja kuinkas pitkät ne sinun räpsyttimet ovat? Näytät niin kauniin luonnolliselta, etten voinut vastustaa kysymästä! Ja ihanaltahan tuo sun uusi koti näyttää, laitahan lisää kuvia :) ja alkaa olla ikävä sinunkin nassua, eli asukuvia kaipaillaan ;)

 14. Cittarissa on juuri tällä hetkellä tuo tarjous 4 kpl 35€. Olin myös tulossa vinkkaamaan siitä! Innolla odotan postaustasi asunnostasi, todella kauniilta näyttää! Hauskaa ensimmäistä kouluviikkoa! :)

 15. Aina saa laittaa kysymyksiä tulemaan! BM:n puuterista käytän sävyä Light, se on talvella ehkä iihan aavistuksen tumma kalpealle iholleni, joten myös Fairly Light käy talvisaikaan. Ripsien pituutta en ole hetkeen kysynyt laittajaltani, luotan hänen taitoihinsa niin vankasti että annan aika vapaat kädet, mutta olisikohan näissä 11mm ja muutamia 13mm. Kiitos kehusta ja voi miten herttaisesti sanottu! :') Yritän saada asukuvia kehiin taas pian, harmi että hovikuvaajani ovat turhan kaukana, hih.

 16. Jee, olette mahtavia kun jaksatte aina vinkkailla! Kävinkin heti kipaisemassa omani ruokaostosten yhteydessä, kiitokset siis :) Aurinkoista viikkoa sinne!

 17. Osaatko yhtään sanoo mistä noit lexingtonin tyynyjä sais täällä helsingissä? Tai kenties tilattua? :) aivan ihania!

 18. Lexingtonin tekstiilejä saa mm. Stockmannilta sekä joistakin sisustusliikkeistä. Yksi omista suosikeistani on Helsingin Tuomarinkylässä sijaitseva ihana putiikki nimeltä Country White, jolla on kattava valikoima Lexingtonia sisustuksesta vaatteisiin :) Myös Lexingtonin oma nettikauppa, http://www.lexingtoncompany.com/, toimittaa Suomeen!

 19. Kivoja juttuja olet kasannut :) Prismasta löytyy halvimmat iittalan tuotteet ;)

 20. Hmm, täytyypä ensi kerralla vertailla Prismankin hintoja ;) Tuo Cittarin tarjous 4kpl:n punaviinilasista oli kyllä tosi edullinen, kävin omani jo sieltä nappaamassa!

 21. Juuri tuollaisesta sivupöydästä minäkin olen haaveillut, meillä sen tosin sijoittaisin olohuoneeseen. Tarpeeksi pientä ei vain ole meinannut löytyä, mutta tuo Askon näyttäisi olevan tarpeeksi pikkuruinen suunnittelemaani koloseen. :) Vekki on muuten ihana sarja! Yhtäkään tuotetta en kyseisestä sarjasta omista, vielä. ;)

 22. Nää on kaikki niin ihania! Mustakin tuntuu, et käytän kaiken vapaa-aikani vaan haaveilemalla kaikkia sisustusjuttuja, omaan kotiin kaiken hankkiminen on vaan ihan liian koukuttavaa :D Toi Vekki-sarjan maljakko on ehkä kaikkein ihanin! Mulla on ollu se jo vaikka kuinka moneen kertaan kädessä siel myymälässä, mut en sit oo vielä saanut hankittua :–)

 23. Tuosta on vielä pikkuruisempikin versio olemassa! Kannattaa toimia nopeasti, täältä Vaasasta pöydät olivat nimittäin jo loppuneet, mutta Helsingistä löytyi vielä :) Vekki on kyllä ihana, minulta löytyy sitä vasta yhden ison taulun ja parin pienemmän kehyksen muodossa.

 24. Hih, kiva jos sielläkin tykätään! Ja sano muuta, sisustushaaveilu on vaarallista puuhaa, kun aina löytyisi jotain uutta ihanaa :) Vekki-maljakko on todella kaunis, olen ihastellut sitä aina kotikotona. Nyt aion rustata sen synttärilahjalistalle ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *