Kosmetiikka järjestykseen

Uudessa kodissani säilytystilaa ei ole joka saralla järin ruhtinaallisesti, erityisesti kosmetiikka kaikkine purnukoineen etsii vielä hieman paikkaansa. Olenkin silmäillyt kaikenlaisia erilaisia säilytysjärjestelmiä ja kaipailen arkimeikeilleni jotain näppärää, mahdollisimman vähän tilaavievää lokerikkoa. Sen sopisi vielä olla sellainen, jota voi huoletta pitää esillä pöydällä! Aika paljon vaatimuksia eikö? ;)

Kuvat: Char & the city, Stockmann.com, Kaiku.dk

Kriteerini voisi täyttää mainiosti Nomess Copenhagenin Clear Tool Box, josta muistin lukeneeni Char & the city-blogista. Char, jolta kollaasin vasemman reunan kuvatkin lainasin, tuntuu olevankin oikea järjestelmällisyyden mestari! Häneltä bongasin aikaisemmin myös vinkin Ikean Godmorgon-laatikostosta, joka valitettavasti on nyt kuitenkin tänne minulle hieman liian iso.

Clear Tool Box mahduttaisi arkimeikkiin tarvittavat putelit ja välineet sopivasti ja se istuisi hyvin työpöydän kulmalle. Joskus saatan kuitenkin suorittaa aamurutiinit kahvimukin kera keittiön pöydän ääressä, jonne laatikon voisi helposti unenpöpperössä napata mukaan. En ole päässyt hypistelemään tätä vielä kaupassa, joten kuulisin mieluusti mahdollisesti teidän kokemuksianne tästä tai muista Nomessin tuotteista? Jos jollakulla on mielessä jotain huokeampaa vaihtoehtoa meikkien säilytykseen, otetaan nekin vinkit mieluusti vastaan! :)

Although I moved into my new apartment like a month ago I still haven’t got everything in order, and many of my belongings are still looking for “their place”. Especially the cosmetics – they’re scattered all over the place and I’d really like to organise them properly.

This Clear Tool Box from Nomess Copenhagen is exactly what I’m looking for (pictures borrowed from Char & the city-blog). It could fit all the products I use for my daily makeup. It’d be also easily moved from one place to another – whether I’m doing my morning routines at the breakfast table with a cup of coffee, or getting ready for the day in front of my table-top mirror in my bedroom. I’m definitely needing this one!

30 thoughts on “Kosmetiikka järjestykseen

 1. Mulla oli sama tilanpuute ongelma kun muutin nykyiseen opiskelija-asuntooni. Täällä on niin vähän säilytystilaa, että on pitänyt käyttää oikein kunnolla omaa luovuuttaan jotta jokaiselle tavaralle on löytynyt oma paikka. Sen takia olen myös ostanut noita erilaisia säilytysratkaisuja juuri esim meikeilleni Ikeasta. Olen kyllä myös miettinyt tota aika makeen näköstä Clear tool boxia… Se on kyllä vain aika tyyris siihen nähden että on muovia ja tarkoitettu vain meikeille. :D

 2. Heh, kuulostaa tutulta! Ostin itsekin juuri pari boksia Ikeasta, mutta tällainen kaikki meikit mahduttava, mutta silti tarpeeksi näpsäkkä järjestelmä puuttuu vielä. Minäkään en ole raaskinut hinnan vuoksi tätä vielä kotiuttaa ja jäin toiveikkaana odottelemaan jotain alennusta, ja nyt tuo Clear Tool Box on näköjään ehtinyt loppuakin ainakin nettikaupasta. Höh!

 3. Oliskohan Mujilla mitään sopivia? Mun mielestä niiden nettikauppa toimittaa Suomeenki, jos en oo ihan väärin käsittäny! Siellä ainaki on kauheesti kaikkia tommosia läpinäkyviä säilytysjuttuja, jotka jo itsessään huutaa – ainakin mulle – “tilaa mut!” Mä asun 20 neliöisessä kopissa ja täällä on ihan olematon toi säilytystila. Voi kuinka odotanki, että tästä toivottavasti kesän lopulla pääsee pois!

 4. Tuollainen säilytyslokerikko olisi kyllä maailman kätevin! Itselläni kaikki meikit siveltimineen ovat ratkeamispisteessä olevassa pikku meikkipussissa, joten pitäisiköhän harkita jonkun samanlaisen ostamista.:) Omaan makuuni kuitenkin ehkä hieman liian kallis hinta vain muovisesta lokerikosta. Luulen, että samantapaisia saa varmasti jostain halvemmallakin :)

 5. Minulla on tuo Nomessin make up-organizer (näkyy täällä http://ladolcevitadisandy.blogspot.fi/2013/05/make-up-organizer.html) mutta rehellisyyden nimissä on kyllä sanottava, että jos kaikki meikkipurkit ei ole suunnilleen samaa sarjaa tai muuten superkauniissa purnukoissa, niin ei tätä kyllä esillä tule säilytettyä. Heti kun lastaa tämän koko meikkiarsenaalilla, on kyllä parempi säilyttää se kaapissa katseilta piilossa, mutta muuten on kyllä tosi kätevä. Kahvasta saa mukavasti napattua matkaan silloin kun haluaa kantaa meikit muualle kuin kylppäriin, ja lokeroihin saa hyvin lajiteltua eri meikit ja välineet. :)

 6. Moikka! :) Tää ei nyt liity aiheeseen, mutta onko sulla vielä ripsipidennykset? Mä oon kasvattelemassa omiani pois parin vuoden käytön jälkeen ja mietin, et missähän kunnossa omat ripset mahtaa olla :D Palautuuko ne nopeasti ennalleen?

 7. Mulla on tuota Ikean sarjaa, tosin ei tuota monilokeroista, vaan yksittäisiä laatikoja. Mulla vaan on niin paljon meikkejä, ettei ne mahdu tuohon tool boksiin…olis kiva kun kaikki vois olla samassa, kun ei koskaa tiedä, minkäväristä meikkiä aamuisin haluaa ;)

 8. Itsekin mietin ensin meikeille noita nomess copenhagenin tuotteita, mutta sitten bongasin netistä palaset sarjan, jota myydään mm. Suomalaisessa kirjakaupassa, vähän samantyyppisiä muovisia säilytysboxeja, mutta huomattavasti edullisempia. Ei kyllä löydy clear tool boxin tapaista, mutta lokerolliset on ainakin näppäriä meikeille

 9. I really like the look of those clear holders. I'm moving in about a month and actually going to have a bit of a smaller place which is good cause I'm tired of spending my entire sunday cleaning my house but I am looking for clean and nice looking storage for makeup and perfumes in the bathroom

 10. Muji ei tullutkaan ollenkaan mieleeni, vaikka muistan niitäkin joskus blogeissa nähneeni! Nyt siis mars nettikauppaa tutkimaan, kiitos hyvästä vinkistä ;) Hinnat ainakin näyttävät huomattavasti paremmilta, kuin tässä haaveilemassani yksilössä.

 11. Elegantti ja muovilaatikko kuulostavat kummalliselta samassa lauseessa, mutta ihan totta! :D Meikkejä on ärsyttävä kaivella aina jostain laatikon perältä, joten niitä tulisi voida pitää siististi esillä ja käden ulottuvilla.

 12. Inhoan meikkien säilyttämistä meikkipussissa, muuten kuin siis vaikka reissatessa, sillä niitä on ärsyttävää kaivella kaikkia aina erikseen jostain pohjalta. Lokerikossa jokainen olisi siististi omalla paikallaan ja heti käden ulottuvilla :) Tällä hetkellä meikit siis majailevat juuri pussukassa, joten jokin laatikko olisi pian saatava! Hinta on minustakin turhan korkea, joten yritän kärkkyä vielä alennuksia, tai löytää jonkin huokeamman vaihtoehdon.

 13. Heh, en yhtään ihmettele vaikka minunkin tapauksessani kävisi noin ;) Vaikka toisaalta arkimeikkiin tarvittavia puteleita ei ole ihan hirveän montaa, joten niitä ehkä voisi pitää vielä esillä. Tuo mukaan nappaaminen on itselläni iso kriteeri, sillä hyvin usein meikkaan jossain eri paikassa. Hitsit, pikkuisen nostaa kateus päätään, kun luin sinun löytäneen tuon poistolaarista! Ihan mahtava löytö :)

 14. Heippa! Kyllä vaan, räpsyttimet ovat vielä silmissä, joskin olen luopumaisillani niistä ihan pian. Voi, se voi alkuun olla pieni shokki! Omat ripset tuntuvat jonkin aikaa lyhyemmiltä, ja ehkä voivat oikeasti ollakin jos ripsi on vielä kasvuvaiheessa pidennyksen irrotessa, mutta ei huolta, niihin tottuu hyvin nopeasti :) Ainakin itselläni pituus on aina kyllä palannut muutaman viikon kuluessa. Tsemppiä totutteluun, täällä sama pian edessä ;)

 15. Haha, sounds familiar! I'd like to have them in one place and well organized, but it's easier said than done ;)

 16. Voi, ei meikäläisenkään koko arsenaali tuohon yhteen sievään laatikkoon mahdu :D Tarkoitus olisi piilottaa muut, harvemmin tarvittavat purnukat lipaston laatikkoon, mutta arkimeikkiin tarvittavat tuotteet olisivat tässä näppärästi käden ulottuvilla. Kätevän oloinen tuo sunkin laatikosto!

  Ionnat ovat jenkkikokoa 6 :) Voi hitsi, oletko kurkannut Ebayt ja kaikki? Toivottavasti löydät omasi vielä!

 17. Hihi, omakaan koko arsenaali ei mahtuisi tuohon, mutta arkimeikkiin tarvittavat tuotteet tuo mahduttaisi varmasti hyvin :) Ikean yksittäisiä laatikoita ostin juuri myös kaikille pikkuhärpäkkäille!

 18. Palaset on tosiaan ihan näppärä sarja, en olekaan ajatellut että niitä voisi käyttää paitsi toimistotarvikkeille myös meikeille :) Tuollainen tool box vaan on jäänyt kummittelemaan mieleeni, se olisi niin kätevä napata aina mukaan. Kiitos kun vinkkasit, täytyy pitää mielessä!

 19. No nyt niitä olisi Zappoksella, katsoataan saanko tilattua kun eivät periaatteessa toimita Suomeen. Mitä kokoa siis yleensä käytät, 36? 37?

 20. Oi mahtavaa, peukkuja että onnaa! Kokoni on hyvin pikkuinen 36, korkkareissa on välillä tappelemista kun ovat usein isoja. Näissäkin joudun käyttämään sekä puolipohjallista että takaosassa sellaista tukea, ja ovat silti pikkiriikkisen isot. Näköjään tuolla arvosteluissakin joku mainitsi olevan reilua kokoa, joten yhdyn kyllä siihen.

 21. I love these too, such boxes are a good way to keep your cosmetics organized :) Hope you find yours, I think I may have to keep on looking for those..

 22. No mun 37 jalkaani ne kutoset voisi olla sitten hyvät! Muistelen, että yleensä olen juuri 6 kokoisia kenkiä ostanut Jenkeistä ja vaikka Ionnat olisikin vähän isomman puoleisia, niin kaipa ne munkin jalassa pysyvät jos sinäkin olet saanut ne itsellesi viriteltyä :) Nyt siis tosiaan peukut pystyyn, että saan ne kotiin!

 23. Bongasin hullutpäivät-nettikatalogista muovisia läpinäkyviä boxeja! Oon itse hankkinut omat säilytys purnukat stokkan kylppäriosastolta myöskin, ja oon tykänny tosi paljon!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *