First Fall Outfit

Pitkästä aikaa asua! Vietin viikonloppua Helsingissä ja kävin perjantaina parissa tapaamisessa seuraavanlaisessa asussa. Sää oli aamusta syyskuisen harmaa ja sadetta enteilevä, joten kaivoin kaapista kumisaappaat esiin ensimmäistä kertaa. Siitä jos mistä tuli syksyinen fiilis! Hankin nämä “city-kumpparit” pari vuotta takaperin ja näillä onkin lampsittu aina iloisesti jalat kuivina yli lammikoiden.

Vaaleammat nahkalaukut saavat yleensä lepäillä kotona sadepäivinä (vahingosta viisastuneena, Alexa-parka kun on saanut pari pisaraa muistoksi yllättänestä rankkasateesta), mutta satunnaisen pienen ripottelun vuoksi uskalsin kuitenkin napata Alexan olalle. Kävin samalla reissulla myös suutarilla lyhentämässä vihdoin hihnaa, nyt laukku kulkee vielä näppärämmin mukana!

Trench coat / Zara
shirt / Massimo Dutti
pants / Zara
bag / Mulberry
watch / Michael Kors
wellies / Burberry

Outfit post after a loong while! I spent the weekend in my home town Helsinki, and here’s what I was wearing in a couple of meetings on Friday. These “city wellies”, that I’ve bought a few years back,  were definitely the right choice for a rainy day. Usually I keep my Oak bags safely home when it’s raining (there are some rain marks on the leather reminding me of that), but it wasn’t pouring rain so I dared to take Alexa with me.

39 thoughts on “First Fall Outfit

 1. Citykumpparit olisi haussa täälläkin! Tosin sellaiset, jotka ei olisi ihan perinteisten kumpparien näköiset. Vähintäänkin haasteellinen urakka. :D

 2. Tilasin Michael Korsin Hamilton laukun mustana ja täällä kuumeisesti ootellaan postipoikaa, osaatko yhtään sanoa mitä mieltä tämä laukku mahtaa olla sateesta? Itselleni ei olekaan tullut ede mieleen tämä nahka-sade asia!:)

 3. Hei paljonko sulla maksoi suutarilla toi hihnan reikien lisääminen? Oon harkinnut itsekin samaa operaatiota…

 4. Onpa kaunis ja rento syysasu! Itse suojaan nahkaiset käsilaukut kosteussuojasuihkeella, jotteivat säikähtäisi sadetta niin pahasti. Mikään ei ole inhottavampaa kuin ylimääräiset pisarajäljet lempilaukussa!

 5. Voi iitos paljon! Kumppareiden kuosi on sen verran “räikeä”, että mielummin pidän kokonaisuuden muuten hillittynä :)

 6. Kiitos murunen! Hih, ne on kyllä söötit :) Tekevät sadepäivästä astetta kivemman!

 7. Hehe, haasteellista kyllä, mutta onneksi nykyään on ihan hurja määrä tyylikkäämpiä kumppareita :) Kannattaa kurkata mm. Zalando, siellä on laaja valikoima!

 8. Oi, onnittelut etukäteen uudesta laukusta! Mustan nahkalaukun kanssa ei juurikaan tarvitse varoa, omiani käytän sateella ihan huoletta. Ainoastaan vaaleampi nahka voi napata ikävästi pisarat pintaansa :/ Ehkä kannattaa kuitenkin spreijata laukku kosteussuihkeella varmuuden vuoksi :)

 9. Voi minulle sattui niin ystävällinen suutari keskustan Stockan alakerrassa, ettei hän velottanut toimenpiteestä mitään :)

 10. Kiitos paljon Heidi! :) Minäkin olen spreijaillut laukkujani suihkeella, mutta etenkin tuo Alexan pehmeä nahka taitaa olla sen verran arkaa, ettei suihkeesta ollut turvaksi kaatosateeseen kerran jouduttuani :( Mutta kiitos muistutuksesta, taidanpa suihkauttaa taas yhden kerroksen!

 11. I agree with you ;) I still love these grey ones, they are a bit more neutral than the others from Burberry.

 12. Oi että miten kauniit kumpparit (ja toki asukin:))! Mulla on ollut city-kumpparit haussa jo vaikka kuinka ja kauan, mutten osaa tehdä valintaa. Syyssateet ovat kuitenkin jo ihan nurkan takana, joten nyt viimeistään pitäisi marssia kauppaan kumppariostoksille :)

 13. Ai että, vielä tässäkin poustauksessa katseeni vangitsi tuo upean syksyinen puna kynsilläsi! :)

 14. Tosi kiva asu jälleen. :) Alexa on kyllä aina yhtä ihana. <3 Pitkäaikainen haaveeni, ehkä vielä jonain päivänä. :)

 15. Kumpparit♥ Ne on kyllä syksyn pakko-saada-kengät! Noi sun on vielä tyylikkäät, en aluksi edes tajunnut että ne oli kumpparit :D

 16. Hih, nuo on kyllä söötit! Kyllä kelpaa talsia lammikoiden yli loiskutellen ;) Tyylikkäitä city-kumppareita on onneksi nyt myynnissä vaikka millä mitalla, nyt vaan täsmäisku kaupoille ja omia metsästämään!

 17. Olen itsekin entistä vakuuttuneempi, että tämä kyllä on aivan mielettömän kaunis punaisen sävy! Yhä kynsissä, enkä muuten ihan heti vaihda ;)

 18. Kiitos paljon Marika! Alexa on kyllä ollut joka pennosen arvoinen, kulkee matkassa varmasti vielä vuosia :)

 19. Voi kiitos maippi! Takki on yhä vuosien jälkeen suosikkini, eikä muuten aikoinaan rokottanut lompakkoa kovinkaan paljon :)

 20. Kumpparit on kyllä näihin Suomen syysoloihin ihan must :) Ja tosiaan, onneksi kumisaappaat eivät nykyään enää tarkoita pelkkiä rumia popoja, vaan tyylikkäitä yksilöitä löytyy runsaasti! ;)

 21. Mitäköhän ihmettä, mun Blogger täyttyi tänään sun vanhoista postauksista? Niitä oli aivan älyttömästi… Mistäköhän mahtoi johtua? :o :D

 22. Onpas kivan näköinen kokonaisuus. :) Itse arastelen kumppareita, koska pohkeeni ovat niin kapeat, että saappaiden varsiin jää aina toisen pohkeen mentävä aukko. Muuten olisivat kyllä kätevät tänne kotimaan ailahteleviin säihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *