Blogikuulumisia

Muistan vieläkin, kuinka viime vuoden helmikuussa aloin Lontoon matkamme jälkeen pyöritellä päässä tosissaan ajatusta bloggaamisen aloittamisesta. Aluksi se oli lähinnä vain hullu heitto, “entä jos?” ja “voisinkohan mä?”, mutta yhtäkkiä olinkin jo kyhäilemässä itselleni ihkaensimmäistä banneria. Lopulta poikaystäväni ja parin kaverini rohkaistuksesta blogi oli ihan oikeasti pystyssä ja jäin jännityksellä odottamaan ensimmäisiä lukijoita.

Ja tässä sitä ollaan, upeiden kokemusten kera puolisentoista vuotta tuosta hetkestä! Teitä on ehtinyt kertyä sinne ruudun taakse niin hurja määrä, etten oikein tohdi uskoa sitä itsekään. Hetkeäkään en ole katunut bloggaamisen aloittamista – päinvastoin. Välillä mietin, mitä päiväni olisivatkaan ilman aamuista kahvihetkeä läppärin ääressä, taikka kommentteihin vastailua pitkän päivän jälkeen sohvannurkassa löhöillen. Erityisen mahtava seikka on lisäksi se, että tästä rakkaasta harrastuksesta on tullut minulle myös työ näin opiskelujen ohelle :)

Oli ihan hurjan hieno mahdollisuus päästä vierailijabloggaajaksi tänne Costumeen ja kokea, millaista on yhteistyö ison lehtitalon kanssa. Olen tästä mahdollisuudesta todella kiitollinen, kesäni Costumen alla kului yhdessä hujauksessa! Haluan myös kiittää teitä siitä, että suhtauduitte vierailuun ennakkoluulottomasti ja siirryitte kanssani kohti uusia haasteita. Blogiportaalit ja -yhteisöt kun herättävät lukijoissa usein paljon tunteita laidasta laitaan.. Oli kuitenkin ihana nähdä kommenttibokseissa samat vanhat nimet, sekä tietysti matkan varrella mukana tulleita uusiakin lukijoita :)

Pian on aika kääntää seuraava lehti ja palata takaisin vanhaan blogikotiini, jossa kesän aikana tehdyt tuotokset meikäläistä jo odottelevatkin. Ulkoasu kaipaa vielä hieman päivitystä ja osoitteen annan teille kyllä vielä myöhemmin. Varautukaa kuitenkin pian päivittämään (taas) osoitteet palveluun, jossa blogiani seuraatte. Siitä tulikin mieleeni, onko jotain kanavaa, jota kautta haluaisitte lukea päivittäisiä höpinöitäni? Taidan olla ajastani hieman jäljessä, kun en ole vielä päässyt Facebookiin blogin kanssa, mahtaako joku kaivata sitä vaihtoehtoa? :)

Nyt höpinät tältä erää sikseen, ihanaa viikonloppua kaikille!

I can still remember how I first came up with the thought of starting my own blog. I didn’t really take it that seriously back then, but suddenly found myself writing the very first blog post. Now that it’s been one-and-a-half years since that day, I couldn’t be happier with my decision! I can’t even think of mornings without opening my laptop or coming home after a long day and replying to your comments. There are so many of you readers out there which makes this whole blogging thing feel unbelievable to me. And thanks to you, blogging is not only a hobby anymore but also something I do for a living now.

It was such an amazing opportunity to be a guest blogger here in Costume. I’m very thankful for that, but soon it’s time to move on and go back to my old site. I need to do some fixing with the layout, but I’ll give you the address later :) Hopefully I’ll meet all of you there!

Have a great weekend you all!

43 thoughts on “Blogikuulumisia

 1. Ehdottomasti Facebook sivu blogille!!! Ihan must have:) Mä ainakin tykkään seurailla aina sitä kautta lemppareita.
  Paljon onnea uusiin haasteisiin murunen!!:) Mukana tullaan tietty<3 Pus ja haleja <3

 2. Hienoa, että aloitit bloggaamisen. Täällä yksi, joka kovasti aina odottaa uutta päivitystä. :-)
  Itse seuraan blogia bloglovinin kautta.

  Ihanaa perjantaita kaunokainen! :-)

 3. Voi kiitos itsellesi ihanasta blogista, kyllä tätä seuraa, porttaalista huolimatta :)

  Oikein ihanaa viikonloppua sinulle! <3

 4. Moikka Jonna! :) Tykkään sun blogista aivan älyttömästi ja ensimmäisen kerran tänne eksyikin juuri Costumessa olleen jutun vuoksi, missä esittelit sun tyyliä :). On kiva lueskella juttujasi, ja jotenkin koko blogi on vain todella piristävä. Iso kiitos siitä! En olisi ikinä uskonut, että blogisi on ollut pystyssä vasta puolitoista vuotta :D. Jotenkin ajattelin, että olet blogannut jo vaikka kuinka pitkään. Hassua..:) Mutta vielä kiitos ihanasta blogista ja kivaa viikonloppua myös sinne<3

 5. Sulla on ihana blogi :) haluisin vaan kysyä että miten sait näin paljon lukijoita yli vuodessa? Ja vielä tän yhteistyön costumen kanssa?

 6. Facebook on kyllä mielestäni ihan kiva lisä blogeille, joten jos aikasi siihen riittää niin lupaan kyllä olla mukana. :) Itse seuraan blogeja Bloggerin kautta ja puhelimella Bloglovinin kautta, olen huomannut noi näppärimmiksi. :)

 7. Hui! Menipä kesä nopeasti, ihanaa että jatkat bloggaamista vaikka costume vierailu päättyikin! :)
  Uutta blogi ulkonäköä odotellaan innokkaana! :)

 8. voi ihana jonna ! onneksi tosiaan oot bloggauksen aloittanut, oot ehdottomasti yksi suosikeistani :-)<3 facebook sivu voisi olla ihan kiva idea muuten ! sieltä näkis nopeaa uudet päivitykset, ja ehkä vähän jotain extraakin ? :-)

 9. Ajattelinkin, että sun suunnasta saattaisi tulla jotain kannustusta asiaan ;) Täytyy tässä (niiden kaikkien muiden juttujen lisäksi) perehtyä myös tuohon Faceen! Saatat sitten saada meikäläiseltä taas pari epätoivoista viestiä :D Haleja ja viikonloppuja murunen!

 10. Hih, olet kyllä ihana kun jaksat aina rustailla kommentteja piristykseksenii :) Juuri tällaisten asioiden ja kaltaistesi lukijoiden takia en ole päivääkään katunut bloggaamisen aloittamista <3

 11. Ihana kuulla! Monesti jonkin portaalin alle siirtyminen saa lukijoissa aikaan jos jonkinmoisia reaktioita, mutta onneksi on niitäkin, joille itse sisältö merkitsee enemmän :)

  Samoin sinne <3

 12. Heippa Elea! Kiitos piristävästä kommentistasi, onpa kiva kuulla että eksyit tänne juuri Costumen jutun kautta :) Tällaisen palautteen jälkeen ei voi kuin hymyillä! Ihana kun jätit jäljen itsestäsi ja toivottavasti kommentoit toistekin :)

 13. Kiitos Anni! Voi, olen siitä itsekin aika hämilläni, enkä osaa tuohon vastata. Kai sitä on sitten jotain tullut tehtyä oikein :) Ainoa mistä on voinut tulla näkyvyyttä, on suosikkiblogeihini kommentoiminen, mitä harrastin ahkerasti jo tuolloin ennen blogin perustamista. Itse ainakin klikkailen usein kommenttibokseissa mielenkiintoisen näköisiä profiileja, ja tätä kautta on löytynyt luettavaa omallekin listalle :)

 14. Voi kiva kuulla! Täytyypä siis perehtyä tuohon Facebookin maailmaan, kun moni kuitenkin tuntuu seuraavan sitä kautta blogeja :) Pitäisi myös siirtää omat blogit Blogloviniin, se vaikuttaa näppärältä tavalta seurata blogeja!

 15. No sanopa muuta, vastahan minä rämmin pääsykoekirjojen parissa ja odottelin innolla Costumeen siirtymistä :) Ihana kuulla että pysyt jatkossakin mukana menossa! Banneri ei ole oikein ottanut vielä onnistuakseen, mutta toivottavasti saan jonkin kivan pian kasaan ;)

 16. Voi Siirinen, kiitos sateista päivää piristäneistä sanoista <3 Aivan ihanaa, että olet yhä matkassa mukana! Ja tosiaan, tämä tekniikan ihmelapsi yrittää pian perehtyä tuohon Facebookin maailmaan, josko blogille saataisiin omat sivut ;)

 17. Tykkään myös hirveästi sun blogista!<3 haluaisin myös kysyä sellaista asiaa valokuvaamisesta, että kun kuvataan sillä A -asetuksella ja aukko on säädetty suureksi, niin miksi kuvistani tulee kokonaan ihan sumeita ja tärähtäneen näköisiä? :-/ olenko ihan tumpelo tämän kuvaamisen kanssa... Mitähän teen väärin?

 18. Sun blogi on yksi mun suosikeista, selkeä ulkoasu, kaunis tyyli (ja bloggaaja!), laadukkaita kuvia ja tekstiä. Ihanaa vielä nähdä mitä kaikkea blogisi saa vielä aikaiseksi! :) Ihana blogi! <3

 19. Täältä ainakin kannatusta facebookille! :) Ja menossa mukana ollaan ehdottomasti,olipa portaali mikä hyvänsä :)

 20. Sulla on kyllä niiiin ihana blogi ja oon tosi onnellinen että törmäsin tähän. Saan sun pukeutumisesta paljon inspiraatiota ja vaikutat ihanalta ihmiseltä. Sun tekstejä lukiessa tulee tosi hyvä mieli. Seuraan varmasti blogiasi niin kauan kun vain meinaat kirjoittaa! :—–) ♥

 21. Facebookista ehdottomasti olisi kiva seurailla! ^^ Olen kyllä iloinen, että aikoinaan eksyin blogiisi Jonna! Voin sanoa, että blogisi on ehdottomasti lempparini! Kommentoimaan nykyään en ole kerennyt niin aktiivisesti, mutta täällä ollaan ruudun toisella puolella edelleen :) Ihanaa viikonloppua sinne! <3

 22. Tänne kesällä kun eksyin jäit kirjanmerkkipalkkiin, kerran pari päivässä käyn jopa katsomassa löytyykö uutta postausta. Niin kovasti kolahti tyylisi omaan makuuni. :) voit olla varma että ainakin tämä tyttö jatkaa blogisi lukua mihin ikinä se päätyykin! <3 Ihana kun on löytynyt yksi uusi lemppari blogi!

 23. Voi vitsit et tiedäkkään kuinka tykkään sun blogista, kuvista ja tyylistä, täysi kymppi koko tyttö! <3
  Harmi ettet voi jatkaa costumella, mutta luulen ettet kauaa ole bloggerissa, sen verran upea blogisi on :)

 24. Facebook olis aivan mahti! Ja sun postauksia on aina niin ihana lukea. Kuvat on silmille oikeen rentoutusta kaikkien tenttikirjojen jälkeen. :-D Jatka samaan malliin, oot huippu! :-)

 25. Hei! Itse ainakin tykkään seurailla blogeja bloglovinin ja facebookin kautta. Facebookista on myös kiva lukea pikakuulumisia ja ehkä kurkistaa tulevan postauksen kuviin etukäteen.. :)

 26. Minä jäin blogiisi koukkuun heti ensimmäisestä postauksesta lähtien! Muistan, että taisin sinulle blogisi alkuaikoina jo kommentoidakin, että blogisi vaikuttaa juuri sellaiselta, josta tulee vielä jotain suurta! Ja niinhän siitä tulikin, olet päässyt mahtavasti eteenpäin blogillasi! :)

 27. On ollut ilo seurata kehittymistäsi bloggaajana, täällä nimittäin on roikuttu aikalailla alusta asti mukana :-) Kiitos siis blogistasi, täältä löytyy aina hurjan paljon hyvää mieltä! <3 Ja Face vois olla kiva, sieltä on niin näppärä seurata suosikki-blogeja ja joskus mukaan mahtuu jotain extraakin ;-)

 28. Voi kiitos Rilla, ihana kuulla :) Tuohon kuvauspulmaan sitten, hmm.. Isolla aukolla kuvaamisen ei pitäisi tehdä koko kuvista sumeita, toki tarkennusalue on pienempi kuin pienellä aukolla, eli hyvin pieni osa kuvasta on tarkkana taustan sumentuessa. Oletko varma, ettei kuvausolosuhteet ole muuten olleet hämärät? Voisit kokeilla nostaa vaikka tuota ISO-arvoa, josko se auttaisi kuvien tärähtämiseen :) Muuta neuvoa en valitettavasti keksi, toivottavasti tästä olisi jotain apua!

 29. Voi kiitos Ruusunen kauniista sanoistasi! Kuin myös kaikista muista jättämistäsi ihanista kommenteista <3

 30. Jee mahtavaa, täytyy siis ruveta kyhäilemään sivuja blogille :) Kiitos kannustuksesta ihana hjenn <3

 31. Ihana Janette, kiitos piristävistä sanoistasi <3 Sinäkin se jaksat aina ilahduttaa päiviäni kivoilla kommenteillasi! :)

 32. Heh, niin se aika menee nopeasti ;) Kiva että löytyy kannatusta FB-sivuille, minäpä ryhdyn pian tuumasta toimeen! Mukavaa sunnuntaita :)

 33. Voi Maippinen, hymy nousee aina huulille kun bongaan nimesi täältä <3 Olet aina yhtä herttainen, kiitos piristävistä sanoista! Arvostan todella sitä, että jaksatte silloin tällöin rustata kommentteja ilokseni, vuorovaikutus kun on koko tämän touhun suola :) Rentouttavaa viikonloppua sinnekin!

 34. Voi että, aivan ihana kuulla! Kiitos hurjan paljon mieltä lämmittävästä palautteesta :')

 35. Hihih, olet kyllä oikea päivän piriste Jennifer <3 Ihana kun jatkoit kivojen kommenttien rustaamista myös täällä Costumen puolella, kiitos siitä :) Katsotaan mihin tulevaisuus tämän blogin vie!

 36. Loistavaa, eikun FB-sivuja kyhäilemään siis ;) Ihanasti sanottu, kiitos piristävistä sanoista! Tsemppiä tenttikirjojen keskelle :)

 37. Heippa Maria! Suurkiitos palautteesta, kuulostaa siltä että FB-sivuille voisi tosiaankin olla käyttöä :) Sinne kun voisi aina sujauttaa väliin jotain pientä ekstraakin!

 38. Voi Linda, melkeen ihan herkistyin tästä <3 Kiitos ihan valtavan paljon kannustuksesta (jo sieltä alkuajoista lähtien)! :)

 39. Voi kuinka upea kuulla, kiitos ihana Elina <3 Odotan yhä sitä päivää, että pääsen seuraamaan sinun tyylisiä muutenkin kuin Instan kautta, joten blogin perustamista odotellessa ;) Facebookille löytyi sen verran paljon kannatusta, että ehdottomasti pistän sivut pian pystyyn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *