Vaatekaapilla

Arvatkaapa, kenen vaatekaapille kurkistetaan huomenna keskiviikkona ilmestyvässä Costumessa? Eräänä kesäkuisena päivänä sain nimittäin kotiini jännittäviä vieraita kameran kera. Vaikka ulkona oli helle parhaimmillaan, virittäydyimme sisätiloissa syystunnelmiin murrettujen sävyjen ja muhkeiden asusteiden kera. Mitä saimme aikaan, sen pääsette näkemään lehden sivuilta Vaatekaapilla-osiosta!

Syyskuun Costume onkin ennätysmuhkea, 180-sivuinen numero, josta voitte siis bongata tutut kasvot ja ehkäpä täällä asuissa näkyneitä vaatekappaleitakin :) Mikäli kattava annos syysmuotia kiinnostaa, niin käykää huomenna kipinkapin nappaamassa omanne lehtihyllystä!

Guess whose wardrobe features in the Finnish Costume magazine that’s coming out tomorrow? It was a sunny day in June when I got some exciting visitors, including a photographer, to my home. Although there was a heatwave outside, we were already in the mood for fall clothing. I’m so thrilled with the result, here’s a little sneak peek what’s to come :)

30 thoughts on “Vaatekaapilla

 1. Jee, hienoa! Huomenna pitää siis suunnata kauppaan. :-) Odotinkin jo lehteä, kun Mrs V. jo asiasta vihjaisi. Ihanaa päivää ihana! :-)

 2. Costume lähtee varmasti mukaan, ihan jo pelkästään sun jutun ansiosta! Kaikki muu onkin sitten plussaa. ;)

 3. Hih, oli minullekin aikamoinen ylläri nähdä vilaus jutusta Mrs. V:llä, itse sain lehden käsiini vasta eilen ;) Ihanaa, toivottavasti aurinkoista päivää sinnekin!

 4. Voi kiitos ihana Victoria! Oli kyllä jännittävä kokemus ja vielä jännempää on nähdä juttu painettuna, iiks :)

 5. Oi kiitos ihanasta piristävästä kehusta! Tarkennuksena, että lehti ilmestyy kauppojen hyllyille siis vasta huomenissa :)

 6. Oi mahtavaa! Lehdessä oli kyllä syysjuttua kerrakseen ja tuossa sivumäärässä riittää selattavaa ;)

 7. Oi pitääkin käydä hakemassa uusin costume! Muuten tuli näin mieleen, että ennen kun tapasit poikaystäväsi, olitko seurustellut aikaisemmin?:)

 8. Hih, eikun lehtiosastolle huomenna! Olin kyllä seurustellut aikaisemminkin, en tosin läheskään näin pitkään :)

 9. Voi vitsi, bongasinkin tämän jo Strictly stylen Instagramista! Kävin jo innoissani katsomassa löytyykö uusi Costume jo lähikaupasta, mutta täytyy huomenna mennä metsästämään uudestaan :) Innoissani odotan mitä juttu pitää sisällään, olet sentään ehdottomasti yksi lempparibloggaajistani ja Costume yksi lempilehdistäni!

 10. Oi miten hienoa! Toivonpa todella, että se lehti kolahtaa postiluukusta. Tilasin nimittäin Costumen ehkä pari kuukautta sitten, mutta ensimmäistäkään numeroa en ole vielä saanut, lieneekö syynä että heinä- ja elokuu oli tuplanumero… Toivottavasti vielä saan lehteni (sekä krhm, tilaajalahjani mikä oli iso syy lehden tilaamiseen ;) ;) ) Kuinka mahtavaa, jos suosikkibloggaajani esittäytyy heti ekassa numerossa :)

 11. Oi, tosi hieno juttu Jonna! Minä myös kipitän huomenna lehtiostoksille hakemaan uusimman Costumen! ;)

 12. Ehdottomasti aijon huomenissa kotiuttaa tämän uutukaisen, pienen palasen jo näinkin instan puolella. Aivan mahtavaa!

 13. Voi, leveä hymy levisi tämän tytön nassulle kivoista sanoistasi :) Kiitos tästä ja siitä, kun jaksat ilostuttaa päivinä kommenteillasi! Huomenna sitten uusi yritys ja suunta lehtihyllylle!

 14. Voi kurja, toivotaan että huomenna sitten ihkaensimmäinen Costumesi tupsahtaa postiluukusta! Jos sitä ei kuulu, niin kannattaa ruveta selvittelemään, ettei tilauksen kanssa ole mennyt mikään pieleen :) Kiitos ihana Lola piristävästä kommentistasi, aina yhtä kiva bongata nimesi täältä :)

 15. Upeaa että olet päässyt costumen lehteen :) Täytyykin jossain vaiheessa käydä ostamassa lehti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *