Summer via Instagram

Olen kesän aikana koukuttunut täysin Instagramin maailmaan ja päivitellyt sinne kuvia lähes päivittäin. Niin pikkuinen kuin Olympuksen minijärkkärini onkin, niin sekään ei ole aina mukana ikuistamassa niitä pieniä hetkiä, mutta onneksi puhelin on aina lähettyvillä. Tässäpä siis muutamia kesäisiä tunnelmia kuluneesta kesästäni, joka on toden totta ollut yksi parhaimmista :) Instagramista minut löytää nimimerkillä @jonksteri.

Päiväkahveilla Mattolaiturilla siskoni ja siskontytön kanssa. Pääsykoetulosten oli määrä tulla seuraavana aamuna ja muistan miten höpisin niistä jännittyneenä siskolleni.. Enpä silloin olisi arvannut, että keskiyöllä kiljutaan ja pompitaan tasajalkaa!

Uutisia juhlittiin seuraavana iltana samassa paikassa, tällä kertaa kuohuvan kera! Seuranani ystäväni, johon tutustuin keväällä valmennuskurssilla ja jonka kanssa on puolen vuoden aikana jaettu monet paniikit. Harmikseni meitä kutsuvat syksyllä eri kaupungit!

Lenkillä helteisenä päivänä karvaisen kaverin kanssa.

Ensimmäistä kertaa rantsussa tänä kesänä, tarkemmin sanottuna Aurinkolahdessa. Myöhäinen aamupala rantaviivaa ihastellen ja lämmöstä nauttien, ai että!

Kesän ehdoton suosikkipaikkani – Töölönlahti ja kahvila Linnunlaulu. Upea kesäilta tyttöjen ja haukun kanssa :)

Taas yksi check-merkintä kesän suunnitelmille, vietimme nimittäin ystäväni kanssa illan Lintsillä! Sinne on päästävä joka kesä riekkumaan ja syömään hattaraa. Vaikka tunsimmekin itsemme hieman vanhoiksi jännittäessämme hurjempiin laitteisiin menemistä, oli meillä superhauska ilta ;)

Pullakahveilla vanhan työkaverini kanssa Café Esplanadin terassilla. Nämä valtavat korvapuustit olivat tulleet jo lähes uniini asti, joten niitä oli pakko päästä pitkästä aikaa maistamaan!

Kesän ensimmäinen terassi ystäväni kanssa! Valkkarit nautittiin Helsingin kattojen yllä Loisteen terassilla, tuolla on vierailtava aina vähintään kerran kesässä. Maisemia katsellessa ei voi kuin todeta, miten kaunis tämä kaupunki on :)

Jälkkäreillä Kipossa, lisukevalikoiman edessä meinaa aina iskeä valinnanvaikeus! Juhlimassa rakkaan serkkuni (serkukset kuin ilvekset? :D) synttäreitä, sekä Kaivarissa Helsingin Jäätelötehtaan herkkuja maistelemassa tyttöjen kanssa.

Pyörähdys Lexingtonin tuoksulanseerauksessa alkukesästä. Meikäläinen oli tuolla kuin kala vedessä, katsokaa vaikka värikoodattuja pöksyjäni ;)

Ja hypähdys astetta trooppisempiin maisemiin, nimittäin Mallorcalle!

Rantsua, kukkamekkoja, hotelliaamiainen meren äärellä.. Ah!

Ja vielä tunnelmia Turun visiitistämme! Tähän palaan vielä myöhemmin.. :)

Ihana, ihana kesä! Olen ollut viime päivinä jotenkin ihan onneni kukkuloilla, vielä kun pääsen parin viikon päästä muruni kainaloon Hollantiin, niin ei tästä voi enää mennä paljoa paremmaksi! Toivottavasti teidänkin kesä on sujunut yhtä mukavissa merkeissä ja vielähän sitä on jäljelläkin :)

Here are some pictures from my Instagram, you’ll find plenty of more by following me @jonksteri :) This summer has been amazing, I have so many good memories for the upcoming fall! Hope your summer has been as great as mine!

8 thoughts on “Summer via Instagram

  1. Tätä kesää voi kyllä ilolla muistella sitten syysiltoina :) Voi miten ihana kuulla!

  2. Hihi :) Sen käyttö on ihan helppoa, lataat vain sovelluksen puhelimeen, minkä jälkeen teet oman profiilisi ja voit lisätä sinne itse kuvia tai halutessasi vaikka vain seurata muita :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *