Summer Outfits

Aika kerätä kesän asuja yhteen, kuten joku ehtikin jo kommentissaan hetki sitten toivoa. Paljon löytyy yhteisiä tekijöitä asujen välillä, raitaa, punaista, vaaleita sävyjä… Vilan rusettishortsit vilahtavat monessa asussa, kuten muuten myös viime kesäisessä asukoonnissa, Zaran valkoiset shortsit sekä navybleiseri ovat olleet myös ahkerassa käytössä.

Ja köh – niin on ollut kuvista päätellen kyllä laukkukin! Pääsykokeiden jälkeen kassista paljastunutta Mulberryn Alexaa on ainakin tullut jo käytettyä koko rahan edestä. Tässä on myös todiste siitä, että laukku sopii niin monen kanssa ja käy muunneltavuutensa vuoksi monenlaiseen menoon ja asuun!

Löytyikö teillä suosikkia näiden joukosta? Oma lempparitrioni on aika selvä, kolmikko koostuu nro 9:n rennosta kokonaisuudesta raitamekon kera, 12:n maxihameesta sekä nro 17 – iltamenojen asu haalarissa.

It was time to gather up some outfits from past summer. There are many common pieces between the outfits. Looks like I’ve been wearing those beige bow shorts a lot, as well as white shorts and a navy blazer from Zara. Not to mention the bag, Mulberry’s Alexa has definitely been worth every penny! What’s your favourite of my summer outfits? :)

58 thoughts on “Summer Outfits

  1. Kiitos ihana naana :) Ja kiva kuulla että kävit (tai miehesi kiltisti kävi ;) hakemassa Costumen! Kuvat ovat tosiaan kotoani ja naulakko on mikäs muukaan kuin Loop. Hankin sen tuossa keväällä ja olen yhä aivan ihastunut siihen! Kotipostauksia tulossa, kunhan pääsen asettumaan Vaasaan ja saan paikkoja kuntoon :)

  2. Ihana Jennifer, innostuit vähän suosikkien valinnassa ;) Kiva kuulla että tykkäsit <3

  3. Sulla on kyllä kiva tyyli, klassinen, muttei tylsä! Punaiset housut ovat kyllä ihanat ja yllättävän monikäyttöiset :)

  4. Kiitos kaunis Karoliina! Kiva kuulla että tykkäät :) Jonkun silmään selkeä klassinen pukeutuminen voi hyvinkin olla tylsää, mutta se vasta olisikin tylsää jos kaikki pitäisivät samasta, hih. Punaisia housuja mietin pitkään, mutta voi miten hyvä ostos ne olivatkaan!

  5. Todella kauniita asuja! Sopivat erinomaisesti kantajalleen: :) Asujen ohella pidän asukuvissasi siitä, että olet niissä luonnollinen etkä yritä mitään editorial-tyyppisiä wannabe supermodel -poseerauksia, jollaisia on nykyään joka toisessa blogissa…

  6. Juu alkaa, superkivaa!! Hei onpa yllättävää, että muistat, mutta sinullahan onkin kyllä niin kohtelias ja ystävällinen tapa kohdella lukijoitasi, etten tavallaan taas ihmettele.

  7. Kiitos valtavasti Maaria :) Heh, olen itsekin huomannut saman ilmiön blogeissa, joillekin tämä tyyli kyllä minusta sopiikin. Täällä niitä tuskin tullaan näkemään, ihan jo senkin takia ettei meikäläiseltä oikein luonnistuisi sellaiset poset ;) Tällä Jonnamaisella linjalla mennään siis jatkossakin!

  8. Jee mahtavaa! Hih, toki muistan! Mulla jää nimet ja asiat aika hyvin täällä kommenttiboksissa mieleen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *