Summer Outfits

Aika kerätä kesän asuja yhteen, kuten joku ehtikin jo kommentissaan hetki sitten toivoa. Paljon löytyy yhteisiä tekijöitä asujen välillä, raitaa, punaista, vaaleita sävyjä… Vilan rusettishortsit vilahtavat monessa asussa, kuten muuten myös viime kesäisessä asukoonnissa, Zaran valkoiset shortsit sekä navybleiseri ovat olleet myös ahkerassa käytössä.

Ja köh – niin on ollut kuvista päätellen kyllä laukkukin! Pääsykokeiden jälkeen kassista paljastunutta Mulberryn Alexaa on ainakin tullut jo käytettyä koko rahan edestä. Tässä on myös todiste siitä, että laukku sopii niin monen kanssa ja käy muunneltavuutensa vuoksi monenlaiseen menoon ja asuun!

Löytyikö teillä suosikkia näiden joukosta? Oma lempparitrioni on aika selvä, kolmikko koostuu nro 9:n rennosta kokonaisuudesta raitamekon kera, 12:n maxihameesta sekä nro 17 – iltamenojen asu haalarissa.

It was time to gather up some outfits from past summer. There are many common pieces between the outfits. Looks like I’ve been wearing those beige bow shorts a lot, as well as white shorts and a navy blazer from Zara. Not to mention the bag, Mulberry’s Alexa has definitely been worth every penny! What’s your favourite of my summer outfits? :)

58 thoughts on “Summer Outfits

 1. Ihania asuja kaikki. ♡ Todella vaikeaa valita suosikkia, mutta tykkään kovasti tuosta tummamsininen bleiseri-punaiset housut-yhdistelmästä. :-) Lisäksi viimeisen rivin asut ovat aivan upeita. Tuo Alexa nyt vaan on niin ihana ja helppokäyttöinen asuun kuin asuun. :-)
  Kauniita asukuvia ihanainen! :-)

 2. Voi, niin kauniita asuja olet pitänyt päälläsi, että on ilo katsella näitä kuvia. Itse en ole tyyliltäni (jos semmoista on ;) näin pelkistettyjen linjojen ystävä, mutta ihailen sitä muiden päällä jos kokonaisuus on onnistunut. Sinusta tulee hieman mieleen keijukainen, hih!

 3. Kaikki asut aivan täydellisiä :) Oisko sulla muuten tiedossa Zalandoon minkäänlaista alennuskoodia? löysin sieltä täydellisen paidan ja pieni alennus ei olisi pahitteeksi..

 4. 3 ja 9 :) nuo voisin niin pukea itsellenikin. Ja kiitos kun olet käyttänyt punaisia housuja, nyt itselläni on kauhea kuume hommata samanlaiset :D ihanat!

 5. Sulla on kyllä kivan selkeä tyyli. Mutta siksipä tätä blogia seurailenkin :)! Punainen sopii sulle erinomaisesti, joten valitsen suosikiksi asun nro 1.

 6. En osannut päättää ainoastaan yhtä suosikkiasua, joten suosikkini ovat asut numero 4, 6 ja 14. :) Omistan myös itse tuossa asussa numero 6 olevan paidan ja se on yksi lemppareistani ja ollut kovassa käytössä kesällä.

 7. Voih tuo 10:n maximekko! Niin kaunis mekko ja kuvatkin oli niin upeita :) Mutta kaikki asut on kyl sellaisia, et voisin pistää itse ihan heti päälle, niin ihania :)

 8. Ei näistä pysty valitsemaan vain yhtä! Mutta jos ihan pakko, niin nro 17! Ihan mieletön. ;)
  Kävin muuten ostamassa Costumen (tai mies meni kauppaan ja soitin hänelle perään, että se on pakko saada). :D
  Oliko kuvat kotoasi? Onko kuvassa näkyvä naulakko Hayn Loop?
  Ja hei, saisikos niitä kotipostauksia?

 9. Niin ihania asuja, lempparit on 2, 6, 8, 12, 13, 14, 16 ja 17 :) En osannu päättää vaan muutamaa ;)

 10. Kiitos ihana :) Punaiset housut oli kyllä hyvä ostos, täytyy kaivaa ne nyt taas ilmojen viilennyttyä esiin. Mukavaa torstaipäivää sinne!

 11. Oi kiitos paljon Rosita! Se on kiva, kun voi ihastella muiden päällä jotain tyyliä, mikä ei välttämättä ole ihan kuitenkaan sitä ominta. Keijukainen, voih! :)

 12. Kiitos paljon mmaria :) Ei ole tällä hetkellä valiettavasti tiedossa, vinkkaan jos tulee vastaan!

 13. Kiitos muru! Hih, pitäisi harjoitella tuon kampauksen kanssa, se onnistuu ehkä kerran kuussa.. :D

 14. Hih, kiitos paljon! Eikun punaisia pöksyjä hommaamaan, täytyykin kaivaa omat taas esille nyt ilmojen viilennyttyä :) Muksaa torstaipäivää sinne!

 15. Kiitos Priska, kiva kuulla että on mieleesi :) Simppelit asut ovat kyllä eniten minua, vaikka muiden päällä erilaisia yhdistelmiä ihastelenkin. Sateesta huolimatta mukavaa torstaita!

 16. Kiitos Iida! Preppyhenkinen tyyli raitoineen on siis selvästi sinunkin mieleesi :) Lindexin raitapaita on täydellinen arkivaate, menee syksymmällä hyvin vielä vaikka bleiserin alla.

 17. Ei tietenkään, näitä harrastaa niin moni muukin bloggaaja, joten tee ihmeessä omasi :)

 18. Heippa titi! Kiitos paljon, kiva kuulla että se iski :) Joko opiskelut kohta alkaa?

 19. Kiva kuulla että tykkäsit, kiitos Leija! :) Se on yksi minunkin suosikeistasi!

 20. Kympissä tunnelmallinen kuvausmiljöö tekee myös paljon :) Kiitos paljon kaimaseni!

 21. Hih, se on kyllä ihana :) Pääsee ehdottomasti taas ens kesänä käyttöön! Kiitos paljon muru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *