Sisustusostoksilla

Viime viikkoina tätä neitiä ei ole juurikaan näkynyt vaeltelemassa vaatekauppojen rekkien välissä. Sen sijaan olen ravannut sisustuskaupoilla ahkeraan, milloin täydellistä peiliä etsimässä, milloin koeistumassa muhkeita sohvia tai hypistelemässä kaikkea pientä kivaa. Alennusmyynnit ovatkin mitä parhainta aikaa sisustusostoksille ja olen onnistunut tekemään aika kivoja löytöjä :) Olen niin innoissani, pian pääsen sisustamaan ihkaensimmäistä kotiani!

Tällaista sisustushömppää tekstiileineen ja purnukoineen on kyllä kaikista ihaninta ostaa! Tyynyjen kanssa meinasi jo lähteä käsistä, sain kuitenkin hillittyä itseni näihin pariin yksilöön. Tässä pieni vilautus siitä, mitä olen uuteen kotiini hankkinut – beigeä, valkoista, rottinkia ja kivoja yksityiskohtia – eli juuri niitä elementtejä, joita peräänkuulutin aikaisemmassa sisustuspostauksessani. Pääsisinpä jo asettelemaan pehmoiset tyynyt sohvalle, laittamaan ruukun ikkunalaudalle ja kiikuttamaan aamiaisen sänkyyn uudella tarjottimella. Aloittaisin aamuni hörppien kahvia mukista, joka muistuttelee edessä olevasta hyvästä päivästä :) Samaa toivotan teille, aurinkoista lauantaita murut!

I’ve been doing a lot of decor shopping lately, I’m so excited about moving into my very first apartment soon! Here’s a little sneak peek of what I’ve bought – beige and white with a hint of rustic rattan. I can’t wait to see these shams on the sofa and having a breakfast in bed with a new tray. I would love to start my morning with sipping coffee from these mugs that remind you of the good day you’re about to have :) Hopefully you’ll have one too, happy Saturday everyone!

21 thoughts on “Sisustusostoksilla

 1. Voi miten ihania ostoksia olet tehnyt! Tykkään! Ja nyt on kyllä pakko vinkata sulle…ja tietysti muillekkin, että meillä on töissä laitettu Lexingtonin sisustustekstiilejäkin aleen! :o))))

  Aika samanlaisia ostoksia olen itsekkin haalinut. Mun työkaverit nauraakin mulle töissä kun mun keräämä keko vaan kasvaa koko ajan kaikesta ihanasta uuteen kotiin! :oD

 2. Voi, ihan on “sinunnäköisiä” ostoksia! Ihanaa, kun pääset sisustamaan omaa pesää, se on ihan parasta! Tyynyt näyttävät tosi kauniilta.

 3. Olitko tänään polttarihumussa? Olin sut tunnistavinani, kun tuleva morsian kyseli avioliittoneuvoja! :)

 4. Ihanan värinen tuo raidallinen tyyny, mistähän mahtaa olla? Siitä löytyy juuri samat sävyt kuin olohuoneen taulusta, joten sopisi sohvalle hyvin :)

 5. Oi, ihanaa kun pääset sisustamaan ensimmäistä omaa kotia, se oli mun mielestä kaikkein parasta kun itse muutin muutama vuosi sitten ;) on niin ihanaa kun saa tehdä ihan tyhjästä tilasta sellasen kun haluaa! Kivoja ostoksia olet myös tehnyt, varsinkin toi neulottu tyynyliina on mun makuun :)

 6. Hih, olen kyllä itsekin innoissani näistä :) Oi kuulostaa hyvältä, täytyypä poiketa teillä pian!

  Ihanaa että pääset sisustamaan uutta kotia! Eikun kekoa kasvattamaan siis vaan ;)

 7. Hauska kuulla! :) Tämä pesänrakennusvaihe on kyllä ihanaa, en malta odottaa että pääsen kunnolla sisustamaan.

 8. Ihana kuulla! Lopputuloksessa vierähtää varmasti vielä tovi jos toinenkin, mutta kunhan saan paikat kuntoon, niin päästän teidät kyllä pienelle virtuaaliselle kotikierrokselle ;)

 9. Olinhan minä! Onpa hauska sattuma että tunnistit :) Hyviä neuvoja sieltä tulikin!

 10. Minäkin rakastan sen värejä! Tyyny on Gantin kesämallistoa, Galleria Esplanadin liikkeessä tämä oli ilmeisesti viimeinen yksilö, mutta kannattaa kurkata muista liikkeistä vielä :)

 11. Voi uskon :) Ihana päästä vihdoin hankkimaan tekstiilejä ja sisustustavaroita, joista on haaveillut pitkään, muttei ole ollut järkeä ostaa varastoon pölyttymään ennen omaa kotia. Palmikkotyynyliina on minusta erityisen kiva juuri syksyyn :)

 12. Voi, miten kivoja ostoksia ekaan omaan kotiin! Jee!

  Pikkuisen tuppasi kyllä naurattamaan tuo minicooleri, kun itse ostin just pari viikkoa sitten saman ja bongasin sen lilinkin ostoksista. :D

 13. Jeejee, vielä kun pääsen toden teolla puuhiin näiden kanssa asunnolla ;) Hih, hyvä maku meillä, Lillillä tosin oli musta se täysikokoinen “oikea” cooleri. Ihastelin tätä Cobellossa jo keväällä, mutta tuntui turhalta ostaa sitä kaappeihin pölyttymään, nyt se oli tietysti heti listalla. Toimii näppärästi myös vaasina!

 14. Tosi ihania löytöjä olet tehnyt! Riviera Maisonin astiat ovat upeita; ja vaikka olin päättänyt, että meille ei tulee enää yhtään uusia astioista ( kaapit ennestään täynnä ) niin kesäloman kunniaksi kävelin Maisonin kassi kädessä kotiin =)

  Toivottavasti laitat postauksen uudesta kodistasi; olet varma että siitä tulee tosi tyylikäs ja ihana !

  Mukavaa loppukesän jatkoa ja sisustusintoa ;)

 15. Kiitos Jossu! :) RM:ltä löytyy kyllä vaikka mitä ihanaa, oma heikkouteni ovat aina juuri nuo mukit. Kyllähän sitä nyt saa kesäloman kunniaksi hankkia jotain pientä kivaa! Nämä eivät jääneet ainoiksi astiaostoksiksi minullakaan.. :D

  Kodista tulee varmasti postausta, tosin paikkojen saamisessa kuntoon menee vielä piitkä tovi. En malta odottaa, että pääsen kunnolla sisustamaan :) Oikein mukavaa loppukesää sinnekin ja kiva kun kommentoit!

 16. Ihanan näköisiä hankintoja.:) itsekin olen juuri muuttamassa omaan asuntoon, joten sisustuatavaroiden ostaminen ja myös itse tekeminen on kovassa vauhdissa.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *