Pikakuulumiset

Heipparallaa! Täällä hörpitään kahvia läppärin ääressä, jonka muuten ehdin avata nyt ensimmäistä kertaa kahteen päivään. Tämä taitaa kaiken kaikkiaan olla ensimmäinen rauhallinen hetki, jolloin saa hieman hengähtää! Vaasaan on nyt siis kotiuduttu ja opiskelijaelämä yliopistossa lähtenyt käyntiin täydellä tohinalla! Ensimmäiset fuksien bileetkin on tässä välissä jo vietetty ;)

Kuten arvata saattaa; kiirettä todellakin pitää, käsi väsyy pian kaikesta kättelystä, unet ovat jääneet vähäisiksi ja ainoina vapaina hetkinä on laitettu kotia kuntoon. Olen aivan super innoissani kaikesta tästä uudesta, uusien ihmisten tapaamisesta ja täysin uuden elämänvaiheen aloittamisesta!

Koti alkaa pikkuhiljaa tässä kiireen keskellä näyttää edes jotakuinkin valmiilta ja suurin osa kalusteista on löytänyt paikkansa. Tässä pieni kurkkaus siihen, millaisessa kotikolossa – ensimmäisessäni sellaisessa – minä asustan :) Ja vaikka itse sanonkin, niin täällä on aika ihanaa! Näette varmasti pian vielä lisää kuvia, nyt on taas jo aika kiiruhtaa seuraviin fuksimenoihin!

Just a quick hello from my new home town! I haven’t had time to open my laptop in the past two days, so it feels so good to sit down for a while and sip some coffee. Not that I had that much time at the moment either, it’s time to rush to the next student parties!

47 thoughts on “Pikakuulumiset

 1. Todella kiva kuulla, että alku on lähtenyt noin mahtavasti käyntiin! Muistan kyllä itsekin sen tunteen kun muutti omaan kotiin, jonka sai sisustaa mieleisekseen.. Muutenkin uusi elämäntilanne ja uudet tuulet tovat sitä kivaa kutkutusta mahan pohjaan :) Nautihan nyt tästä kaikesta <3

  Malttamattomana täällä myöskin odottelen kotipostausta ;) Yllä olevasta kuvasta sekä aiemmin tekemistäsi haavepostauksista olen päätellyt makusi olevan hyvin lähellä omaani!

 2. Kiitos kivasta postauksesta ja onnea uuteen kotiin! Odotan innolla lisää kuvia, todella kauniilta näyttää! :)

 3. Hihii en malta odottaa että lisäät tänne kuvia siitä asunnostasi! Välillä sitä haaveilee jo itsekin omasta asunnosta vaikka siihen meneekin varmaan vielä muutama vuosi.. :)

 4. Olipas kiva kuulla kuulumisia! :-) Ja ihanaa, että olet viihtynyt. :-) Kodista lisää kuvia… ;-) Mukavaa loppuviikkoa ihana!

 5. Kiva kuulla sun pikakuulumisia <3 Ihan super kivoja hetkiä fuksivuoteen!!!:) Nauti täysin rinnoin ihan kaikesta siihen liittyvästä:) Pus ja haleja <3 :)

 6. Onnea uuten kotiin! :) Näyttää ihanalta paikalta, joten innokkaana täällä odottelen jo postausta siitä. Nauti nyt täysin siemauksin kaikesta uudesta ja ihanasta!

 7. Voi että, onnea tähän uuteen elämänvaiheeseen! Kyllä se vaan niin on, että usein opiskeluajat ovat omalla tavallaan ehkä sitä elämän hauskinta ja vapainta aikaa. Itsellä lähtee viimeinen vuosi käyntiin lopputyön parissa ja kaiholla mietin niitä aloitusvuoden aikoja. Bileitä, uusia ihmisiä, innostusta omasta opiskelualastaan! Ja niistä uusista ihmisistä muodostui aivan mahtava tyttöporukka, jonka kanssa pidetään varmasti yhtä opiskelujen jälkeenkin. Nauti täysin rinnoin! :) Ja ihanalta tosiaan näyttääkin tuo kotisi!

 8. Oi näyttää ihanalta tuo värimaailma sun sisustuksessa <3 itse myös muuttamassa tässä syksyllä kunhan sopiva kämppä löytyy ja fuksivuosi starttaa täälläkin käyntiin eli samassa tilanteessa ollaan :) otetaan kaikki ilo irti tästä vuodesta ;)

 9. Tuli mieleen että tiedätkö paljon longchampin roseaun (isomman) hinta on tällä hetkellä? P.s. Ihanan näköinen koti :)

 10. Heippa, oman Roseauni ostamisesta on vierähtänyt jo muutama vuosi, joten en valitettavasti osaa sanoa tarkkaan! Longchampin Ranskan sivuilla hinta oli 270e, joten olisikohan se Suomessa nykyään hieman päälle 300e? :) Ja kiitos!

 11. Tässä on kyllä ollut aikamoinen kutkutus mahan pohjassa viime päivinä! On kyllä ollut ihana päästä vihdoin sisustamaan, yhä hymyilyttää kun kotiin tullessa avaa oven, hih :)

  Kiitos ihanasta kommentistasi Hecu!

 12. Kiitos itsellesi mukavasta kommentista! Lisää kuvia varmasti pian luvassa, kunhan arki tästä (joskus) tasaantuu :)

 13. Hih, lupaan yrittää saada kuvia kehiin pian! Olen itsekin haaveillut oman kodin sisustamisesta jo pitkään, joten nyt on ihana päästä vihdoin oikein tositoimiin. Odotus on sitten sen arvoista, ja tällä välin ehtii hyvin suunnitella etukäteen ;)

 14. Tässä tuli pidettyä parin päivän breikki kaikesta, mutta nyt taas pikkuhiljaa kehissä ;) Lisää kuvia kodista varmasti tulossa! Kivaa viikonloppua sinne ihanainen :)

 15. Kodikasta täällä ainakin minusta onkin, hih :) Yritän saada kotipostausta pian kehiin!

 16. Siitä on kiva hörppiä aamulla (hirveässä kiireessä) oikein iso mukillinen kahvia. Oikein ihanaa viikonloppua sinne! :)

 17. Kiitos ihana Monkkunen piristävästä kommentista! Ja tsemppiä sinne “muuton” keskelle, kävin jo kurkkimassa uusia sivuja ja hyvältä näyttää ;)

 18. Suuret kiitokset! On kyllä mahtavaa, vaikka samalla myös hitsin jännittävää :)

 19. Näin on moni kämpän nähnyt todennut, hih :) Kiitos murunen ja mukavaa viikonloppua!

 20. Tuolit ovat Askosta jostain poistomyynnistä ja pöytä sellaisesta kuin Veken kaluste :)

 21. Olisi kiva kuulla ensivaikutelmaasi Vaasasta ja vaasalaisista? Oletko muuten itse suomenruotsalainen?
  Ja kotikuvia täälläkin ootellaan..kivalta vaikuttaa…

 22. Ainiin ja hei ei nyt liity aiheeseen, mutta olisin kysynyt niistä sun konjakinruskeista saappaista onko niissä vuorta? Hypistelin saman tyyppisiä, mutta jäin empimään kun en ollut varma ovatkohan tarpeeksi lämpimät talvella.

 23. Ihanalta näyttää! Lisää kuvia odotellessa! Onnea uuteen kotiin ja mahtavaa viikonloppua!

 24. Voi kiitos ihanasta kommentistasi Vilma! Tuosta oikein huokui se tunne, mistä moni on puhunut sanoessaan opiskeluiden olleen elämän parasta aikaa. Sinulla se kuulostaa olleen juuri sitä :) Rutkasti tsemppiä lopputyön parissa!

 25. Hih, kiitos kovasti! Aika ihanalta tämä tuntuukin :) Saappaista sitten, niissä ei kyllä juurikaan ole mitään vuorta. Sitä mietin itsekin saappaita ostaessani, mutta pärjäsin niillä kyllä ihan hyvin talven :) Toisaalta oikein paukkupakkasilla laitoin kyllä suosiolla UGGit. Vuorelliset versiot olisivat kyllä näppärät, ei tarvitsisi “tinkiä tyylistä” kylmälläkään säällä!

 26. Voi kiitos kovasti! Värimaailmasta tuli kyllä juuri sellainen kuin suunnittelinkin :) Toivottavasti sopiva kämppä tulee eteen pian, niin pääset sinäkin sisusteleman omaa kotikoloa. Oikein mahtavia fuksiaikoja sinne!! :)

 27. Jee kiitos Jennifer avuliaisuudesta, tulitkin heti mieleeni että osaisit varmaan sanoa hinnan tarkemmin! :)

 28. Ensivaikutelma on kyllä hurjan hyvä! Vaasa tuntuu aika eloisalta kaupungilta, tietysti kun opiskelijoitakin on niin hirmuinen määrä. Ja jos yleisesti vaasalaisista puhutaan, niin esim. kaikissa huonekalukaupoissa olen saanut todella hyvää ja ystävällistä palvelua :) Olen ihan suomenkielinen, ruotsi kielenä on kyllä kiinnostanut aina tosi paljon, joten olen innoissani, että sitä kuulee täällä runsaasti.

 29. Kiitos kovasti, lisää kuvia varmasti kyllä luvassa :) Mitä parhainta viikonloppua sinnekin!

 30. Ihanalta näyttää kotisi!:) Kuvia odotellessa.. ;) Törmäsinkin muuten fbssä kuvaan teidän ekan illan bileistä, ja huomasin että oot saanut ihan parhaan tuutorin!<3 Hulppeita ekoja viikkoja, koita jaksaa juhlia!

 31. Kiitos Eve! On kyllä ollut ihana pistää omaa kotia pystyyn kaiken sisustushaaveilemisen jälkeen :) Hih, Susse on ihan mahtava ja meillä on huikean kiva tutorryhmä! Turussakin on varmaan jos jonkinmoista häppeninkiä siellä, joten hauskoja viikkoja sinnekin <3

 32. Itsekin olen tulossa Vaasan yliopistoon nyt parin viikon päästä ja tarkoitus olisi aloittaa opinnot siellä. Hieman jännittää kuinka löytää mukavia kavereita, kun maisteriopintoihin on tarkoitus siirtyä suoraan.

  Ps. Upealta ja valoisalta kotisi näyttää.

 33. Oi onpa kiva kuulla, tervetuloa Vaasaan! Varmasti kavereita löytyy vaikka vähän myöhemmin tuletkin, kunhan jaksaa vaan itse olla aktiivinen :) Täällä on niin mahtavaa porukkaaa, joten uskon että samanhenkisiä ihmisiä löytyy helposti!

  Kiitos kaunis vielä kehusta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *