Outfit in Denim Shorts

Blouse/ Zara
shorts / Zara
bag / Mulberry
sandals / Stradivarius
sunnies / Ray-Ban
watch / Michael Kors
bracelets / Marc by Marc Jacobs & Forever21

Tässä olisi vielä yksi helteisen päivän asu, niistä kun ei sääennusteiden mukaan päästäisi enää kovinkaan montaa kertaa nauttimaan. Tämä rennompi asu oli ylläni eilen illalla lähtiessäni tyttöjen kanssa syömään merellisiin tunnelmiin. Pikkuinen saari, lauttamatka, vuohenjuusto ja mansikat… Kuulostaako tutulta kenenkään korviin? ;)

Halusin ottaa vielä ilon irti kesäsandaaleista ja farkkushortseista! Siinä vasta onkin muuten pulmallinen vaatekappale, tykkäisin kovasti pitää näitä useammin, mutta malli on vähän turhan lyhyt makuuni muuten kuin rennommissa oloissa. Näissä ei sentään vilku pakarat, kuten kauhukseni olen välillä katukuvassa nähnyt, mutta jotkin kaupunkikelpoisemmat shortsit olisivat kyllä tervetulleet kaappiini ensi kesää varten. Tosiaan, ensikesää, katsokaa jo noita lehtiä maassa, iik!

Here’s what I was wearing yesterday when I was having dinner by the sea with my friends. It’s still sunny and hot here in Helsinki, so I decided to make the most of summer clothing and put on denim shorts and summer sandals. I would like to wear those shorts more often, but the model is a bit too short for my taste. For a casual summer evening those are still fine! Anyway, how do you like this outfit? :)

22 thoughts on “Outfit in Denim Shorts

 1. joooo hei ihan kamalaa, ku lehdetkin jo tippuu puista !!! mihin tämä(kin) kesä jo meni…

  ihanan raikas, ja jonnamainen asu <3 ja kaunis on tyttö asun sisälläkin ;-)

 2. Törmäsin blogiisi muutamia kuukausia sitten ja jäin totaalisesti koukkuun! Vaatepostauksistasi saan paljon hyviä vinkkejä ja ideoita omaan pukeutumiseeni:-)

 3. Hmmm… Saattaapa kuulostaakin. :D Miinus lauttamatka, me tultiin omalla veneellä. Mutta mansikat ja vuohenjuusto olivat kyllä erinomaisen herkullinen yhdistelmä, vaikka mäkin kuulun yleensä niin, joiden mielestä hedelmät eivät kuulu ruokaan, varsinkaan pizzaan.

 4. Ihana asu Jonna, as always! ;) Mitä muuten olet tykänny E-PL5 kamerastasi edelliseen verrattuna? onko ero merkittävä? Mietin tässä pitäisikö “upgreidata” E-PM1 kamerani hieman uudempaan versioon ;)

 5. Kiitos kaunis :) Sandaalit ovat kyllä minustakin tosi söötit, täytyy nyt ottaa niistä vielä kaikki ilo irti!

 6. Sanos muuta, kesä meni sellaisessa hujauksessa että! Tai noh, onhan sitä vielä jäljellä ;) Kiitos ihana Siirinen, muksaa viikonloppua sinne <3

 7. Oi, ihana kuulla että olet löytänyt tänne! Ja erityisen kiva, jos olet saanut täältä ripauksen inspiraatiotakin :) Kiitos paljon sanoistasi ja toivottavasti viihdyt blogini parissa jatkossakin!

 8. Siinä me tyttöjen kanssa laiturilla haaveiltiin, että miksei kukaan hae meitä omalla veneellä saarelle.. :D Vähän olin epäileväinen pizzan suhteen, mutta voi jumpe että se oli hyvää! Mahdettiinkohan olla samoihin aikoihin siellä :)

 9. Kiitos Lintski! :) Voisin ylistää E-PL5:sta maasta taivaisiin, jos ei ole vielä tullut aikaisemmin ilmi :D Kuvanlaadussa on minusta jo eroa, samoin kuin käyttömukavuudessa, esim. E-PL5:n kuvausotetta helpottava kahva sekä edeltäjäänsä paremmin kääntyvä näyttö. Tietysti mini ja Lite painivat muutenkin aika eri sarjoissa, kun minissä ei ole kääntyvää näyttöä laisinkaan ja Litessä minun makuuni paremmin säätöjä, sinäkin kun olet aiemmin käyttänyt järkkäriä, niin Liten nappulat olisi varmasti sinulle jo tuttuja :) E-PL5:ssa on tietysti myös se kuvien langaton siirtäminen puhelimeen tai padiin, mikä on minusta ihan huippuominaisuus!

  Jos nämä seikat siis painavat sinulla yhtään, niin siinä tapauksessa kannattaa toki jossain vaiheessa vaihtaa Liteen :)

 10. Liian lyhyet shortsit ovat kyllä jotain aika kamalaa ja niitä valitettavasti on tässä kesän mittaan näkynyt kaupungilla. Sun asu sitä vastoin näyttää oikein kivalta ja rennolta :) Täytyy vielä sanoa, että tosi kiva kun vastaat kaikkiin kommentteihin, näin ei ole ihan joka blogissa :)

 11. Älä muuta sano, olen nähnyt aivan liian monta vilkkuvaa pakaraa tämän kesän aikana.. :D Kiitos, tuo lämmitti kovasti mieltäni! Vuorovaikutus lukijoiden kanssa ja kommentit ovat tämän touhun parasta antia, joten niihin vastaaminen on kyllä sellainen asia, josta en hevillä tingi :)

 12. Mistä oot ostanu ja minkä hintanen toi Mulberryn laukku on? :) miellyttää nimittäin omaa silmää liikaakin!
  Löysin äsken vasta blogisi, tykkäilen paljon ja aikaa onkin kulunut mm. sun vanhoja Lontoon postauksia selaillessa! :-D

 13. Olen ostanut laukun Lontoon Heathrow'n kentältä, josta saa alvin pois mm. Mulberryn liikkeessä asioidessa :) Tarkemmat hintatiedot näet Mulberryn nettikaupasta, mallin nimi on Regular Alexa Oak Soft Buffalo. Ja onpa kiva kuulla että olet tänne juuri löytänyt, oikein lämpimästi tervetuloa! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *