Outfit from Roermond

Tästä asusta ehtikin näkyä jo pieni pilkahdus Hollannin kuvien yhteydessä. Matkalla meitä hellittiin ihanilla keleillä, parina päivänä tarkeni ihan shortseilla ja lyhythihaisellakin. Lähtiessämme Roermond-outletkylään  varustauduin kuitenkin pitkin lahkein, sillä oli luvattu pilvistä ja hieman sateista päivää. Bleiserin alle laitoin ohuen neuleen, jolla kyllä suurimmaksi osaksi sitten pärjäsikin säätiedotusten oltua ihan puppua, ja bleikku kulki kevyesti olalla tai käsivarrella.

Blazer / Zara
sweater / Massimo Dutti
jeans / Zara
bag / Mulberry
shoes / Tory Burch
sunnies / Ray-Ban
necklace / Lindex

Neule onkin tuliaisia Maastrichrtin Massimo Duttista. Ihastuin puseron simppeliin malliin ja pehmeään matskuun niin kovin, että nappasin näitä mukaan kahdessa värissä. Neuleen ja bleiserin yksinkertainen yhdistelmä sai pientä lisää statementkaulakorun ja kulutettujen farkkujen voimin. Tuota Lindexin Holly&Whyte-malliston yksilöä on tullut kyllä käytettyä runsaasti! Note to self, suuri koru ei tosin ehkä ole ihan paras valinta kaupoilla kiertelyä ja sovitusrumbaa varten ;)

You might have already seen a little sneak peek of this outfit on my earlier post about the Netherlands. However, here’s what I was wearing on our visit to the Roermond Outlet Village. I bought this sweater from Massimo Dutti and actually I ended up having these in two different colours. The material is perfectly soft and it’s easy and comfy to wear under a blazer. Putting on a statement necklace is always a good way to add a little something for a simple outfit!

29 thoughts on “Outfit from Roermond

 1. Mä tykkään sun tyylistä. ♡ Yhdistelmät on klassisen kauniita ja helppo itsekin toteuttaa. :-) Kauniina olet kuten aina. :-)
  Mitäs muuta ostoksia tuli tehtyä? ;-)
  Rentoa viikonloppua kaunokainen!

 2. Jes, asukuvia on kaipailtu! Tollanen rennompi valkoinen bleiseri pitäisi kyllä löytää, on niin helppo yhdistellä näköjään melkein kaikkeen. :) Ja vitsit miten ihanalta sun hiukset näyttää noissa kuvissa. <3

 3. Kiitos kaunis! Tuollainen simppeli perusneule käy kyllä niin moneen, oikea vaatekaapin kulmakivi :)

 4. Oi miten ihana kuulla, kiitos! Sinä se jaksat aina piristää aamujani kivoilla kommenteillasi :) Reissussa ei tullut osteltua järin paljon, pari juttua lähti mukaan ja voisin ne vielä vaikka teille esitelläkin ;)

  Viikonloppuja sinnekin <3 Täällä valmistaudutaan pian ekan viikonlopun bileisiin!

 5. Aivan ihana simppeli asu! :) Olet kaunis, niinkuin aina ja blogisi on ehdottomasti piristys arkipäiviini! Kivaa syksyn alkua :)

 6. Voi, onko! Katsotaan miten saan näissä uusissa maisemissa asukuvat kehiin, täytyy ehkä aloittaa sisällä jalustan ja kaukkarin kera ;) Valkoinen bleiseri käy kyllä moneen, niin juhlaan kuin rennompien vaatekappaleiden kera arkeenkin. Hih, minä taas tuskailin kuvissa juuri hiusteni kanssa, kun eivät tahtoneet millään asettua :D

  Kiitos murunen taas kommentistasi ja kivaa viikonloppua!

 7. Voi kiitos valtavasti Essi! Ette arvaakaan, miten ilahdun joka ikisestä kommentistanne, joten aivan ihana kuulla että piristys on molemminpuolista :) Mitä parhainta alkavaa syksyä sinullekin!

 8. Se oli kyllä tosi hyvä ostos, niin näppärä perusvaate ja materiaalitkin kohdillaan! :)

 9. Toi neule ois ihan mun tyylinen, ihana! Pääsen tässä kohtapuolin Massimo Duttille, täytyykin penkoa josko löytyisi jotakin vastaavaa :)

 10. Oi pääset pian apajille! Uskon, että löydät jotain vastaavaa, MD:llä on usein näitä neuleita ja muita perusvaatekappaleita paljon tarjolla. Minulla tämä lähti mukaan sekä harmaana että tänä beigenä :)

 11. Voi sinua kaunokaista. Aina niin tyylikkäänä! Rakastuin tuohon puseroon.

  Hollantiin kaipaan takaisin. Teki vaikutuksen jo parissa päivässä. :)

 12. Vielä vaivaan sua tähän liittyvällä kysymyksellä, eli mikä kokoisena otit neuleet? Saatan joutua nimittäin tilaamaan nettikaupasta, niin olisi kiva tietää vastaavatko ns. normaalikokoa. Malli näyttää ehkä sellaiselta aika rennolta, olenko oikeassa? Entä ovatko hihat ihan täyspitkat? Se on mulle tärkeetä, vilukissa mikä vilukissa :)

 13. Voi kiitos murunen, samat sanat vaan sinnekin! Pusero on kyllä mitä helpoin perusvaate :)

  Voin niin yhtyä tuohon! Onneksi pääsen varmaan vielä uudelle visiitille Hollantiin poikaystäväni luokse :)

 14. Thanks a lot sweetie! Although it wasn't exactly the best choice to wear a statement necklace when you need to try on clothes.. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *