Kesäilta Skifferissä

Viime viikolla saatiin nauttia vielä ihanista kesäsäistä ja mikä parasta – tunnelmallisista loppukesän illoista. Olimme kahden ystäväni kanssa sopineet torstai-illalle treffit ja onneksi melle sattui aivan uskomattoman hieno hellepäivä, sillä muuten paikkaa olisi täytynyt vaihtaa. Saimme taas ruksia yhden lomasuunnitelmistamme yli, nimittäin pizzat Liuskaluodollacheck!

Monet teistä ovat varmasti joskus kuulleet niistä maagisen hyvistä liuskepizzoista, jotka pääsee nauttimaan meren äärellä saaristolaismaisemisa. Pizzojen aatelistoa tarjoileva Skiffer oli kantautunut korviimme jo jokin aikaa sitten, mutta vasta nyt saimme aikaiseksi piipahtaa tuolla kesäravintolassa. Saavuimme Kaivarinrantaan saarelle vievälle laiturille, emmekä muuten olleet tuona täydellisenä aurinkoisena iltana ainoita, pikkuinen paatti ahdettiin täyteen ihmisiä. Lauttamatka kustantaa viisi euroa ja parin minuutin lipumisen jälkeen nenään tulvii huumaavan herkullinen pizzan tuoksu.

Ravintolaan ei oteta pöytävarauksia, joten kannattaa varautua nauttimaan vaikka lasi valkkaria siinä odotellessa. Hetken odottelun jälkeen läheltämme vapautui pöytä, johon haukkana vatsat jo kurnien hyökkäsimme. Näiden pizzojen eteen olisin kyllä voinut odottaa vaikka maailman ääriin asti! Tilasin itselleni Soignon-pizzan, jossa yhdistyy vuohenjuusto, mansikat, pinjansiemenet ja tuoreet yrtit. Vastoin kaikkia ei hedelmiä ruuassa– periaatteitani makuelämys oli täydellinen! Tytöt taas ottivat pizzat peltola blue-juustolla, palvikinkulla sekä tuoreella ananaksella, ja vaikka nekin maistuivat, iski heille kuulemma pieni annoskateus.

Vaikka vatsat olivat pizzoista jo aivan täynnä, löytyy sieltä aina pieni tila myös jälkkärille. Kesällä jätskistä ei voi saada tarpeekseen, joten ennen kotiinlähtöä nappasimme vielä Helsingin Jäätelötehtaalta isot tötteröt. Ilta-aikaan parhaat maut ovat yleensä jo loppuneet, ystäväni oli haaveillut mustikkajäätelöstä pienen ikuisuuden ja voi riemua kun sitä vielä oli jäljellä. Kuinka onnelliseksi voi ihminen tulla mustikkatötteröstä? Oma suosikkini on kermatoffee!

Olen niin iloinen, että ehdimme tehdä tuonne visiitin vielä viimeisinä lämpiminä kesäiltoina. Jos niitä kuitenkin vielä on edessä, niin suosittelen ehdottomasti käymään Liuskaluodolla herkuttelemassa rapeilla, suussasulavilla pizzoilla! Mikäli aikataulu ei anna enää kesällä periksi, niin ei hätää, sillä Skiffer löytyy myös Erottajalta. Tiedän siis, missä nautin syksyisenä iltana pizzaa punkkulasin kera!

Last week we visited this restaurant called Skiffer with my friends. We had been planning on going there for such a long time, so we had our expectations high. The restaurant is famous for it’s pizzas and it’s beautiful location by the sea. Usually I can’t stand for fruits or berries in food, but I must say, this Soignon-pizza with goat cheese and strawberries was simply delicious! And there’s always room for some dessert, right? ;) I can’t get enough of ice cream in summer!

16 thoughts on “Kesäilta Skifferissä

 1. Anteeksi, mutta pakko kysyä että osaatko yhtään nauttia hetkestä ja pitää hauskaa? Kesäpostaustesi perusteella sinun on ollu pakko suorittaa koko ajan ja kaikesta pitää vieläpä ottaa kuvia jotta voi sitten myöhemmin kertoa blogissa pitäneensä niiin hauskaa. Muutenkin nää ja sunnuntaitepastelusi aamutohveleissa kahvikupin kera on jo aika nähty.

 2. Tiedätkö, olen nauttinut tästä kesästä niin täysin rinnoin kuin mahdollista! Ihan jo senkin takia, että muutan täältä pian pois ja haluan ottaa kaiken ilon irti yhdessäolosta läheisteni kanssa sekä kauniista kesäisestä Helsingistä. Meille se on ollut puolihauskuutta, että olemme jo talvesta lähtien tehneet leikkimielisesti suunnitelmia paikoista, joissa haluamme käydä :) Olen kyllä samaa mieltä, ettei kesästä saa ottaa liikaa stressiäkään ja pitää nauttia myös hetkestä.

  Blogi on osa elämääni kuin myös valokuvaus, ja tottakai haluan vinkata näistä paikoista myös teille. Minulla on ollut pirun hauska kesä, toivottavasti myös sinulla! Niin ja sunnuntaitepastelut ovat minulle juuri sitä hetkestä nauttimista parhaimmillaan ;)

 3. Aah, voi miten hyvännäköisiä pitsoja! :)) Itse en myöskään yleensä ole hedelmien ja suolaisen sekoittamisen ystävä, mutta tämähän näyttää toimivan oikein oivallisesti! Täytyy ehdottomasti päästä kokeilemaan :)

  Maria / Petite Living

 4. Voi kyllä, minun maailmani avartui tämän mansikoiden ja pizzan yhdistämisen jälkeen ;) Kuulostaa oudolta, maistuu taivaalliselta!

 5. Eikö näytäkin, ja maistui kyllä niin uskomattoman hyvältä :) Suosittelen käymään maistamassa!

 6. Skiffer on minulta vielä testaamatta! Sinne on kyllä jossain vaiheessa ehdottomasti päästävä. Blogistani löytyy sinulle haaste, käyhän kurkkaamassa. :)

 7. Kipinkapin testaamaan, taivaallisen hyviä pizzoja ;) Ja kiitos kivasta haasteesta, pyrin toteuttamaan sen pikimmiten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *