Käsimatkatavaralaukun sisältöä

Täällä ollaan pakkailtu kimpsuja ja kampsuja, chekattu lennolle ja tutkailtu tarkkaan säätä Hollannin päässä. Tänään on nimittäin lähtö minilomalle muruni luokse! Viikot ovat olleet niin täynnä touhua ja järjestämistä, että olen hädin tuskin ehtinyt edes ajatella, että lähden tässä välissä vielä pian reissuun. Saati pakata, jumituin eilen illalla katsomaan aivan liian monta jaksoa How I Met Your Motheria matkalaukun ammottaessa vieressä tyhjyyttään.. :D

Olen luvannut tehdä perinteisen What’s in my bag-postauksen Mulberryn Alexasta, saman olen tehnyt myös Lilystä sekä Louis Vuittonin pikkuisesta Pochetesta. Tulikin idea toteuttaa postaus näin reissutunnelmissa, ajattelin nimittäin pärjätä tuolla Regular Alexalla käsimatkatavaroina, kun on kyseessä lyhyempi lento.

Vähänkään pidemmillä lennoilla käytän aina Vuittonin Neverfullia, johon saa survottua sisään kaiken mahdollisen lämpimästä huivista mahdollisiin varavaatteisiinkin. Keskikokoinen Alexa näyttää varsin pieneltä, mutta se kätkee sisäänsä tarvittaessa todella paljon tavaraa! Kurkistetaanpa sisään ;)

Alexaan sujahtaa helposti näppärän kokoinen iPad Mini surffailua varten, sekä tietysti puhelin, joka kulkee turvallisesti mukana laukun vetoketjullisessa taskussa. Matkalla on aina oltava jotain viihdykettä kuten kirjoja, Sophie Kinsellan hömppäkirjat ovat juuri sopivaa kevyttä luettavaa. Nesteet taas kulkevat mukana Ordning&Redan kätevässä läpinäkyvässä pussukassa, sieltä löytyy ainakin Soap&Gloryn matkakokoinen käsirasva sekä saman sarjan käsidesi.

Muita oleellisia juttuja ovat tietysti passi matkadokumentteineen, sekä kalenteri, joka on LV:n PM-kokoinen Agenda. Lompakkonani minulla on joulualeista löydetty Mulberryn pikkuinen Daria Small Zip Around. Kuljetan mukanani käsimatkatavaroissa vain tarvittavat kosmetiikat, tällä kertaa NARSin aurinkopuuteri, Diorin suosikkikaksikko huulimeikin tekoon sekä Ecotoolsin matkakabuki, johon pyörittelen meikkipohjan jo valmiiksi pientä tasoitusta varten. Nestemäiset laitan tietysti tuonne pussukkaan, mutta muuten meikit kulkevat mukavasti Alexan pienessä sivutaskussa.

Tämän kaiken lisäksi, uskokaa tai älkää, on mukanani myös Olympuksen E-PL5-minijärkkäri. Sen jälkeen laukku onkin sitten jo täysi, mutta kuten sanottua, ahtaa Alexa mukaan juuri kaiken tarpeellisen! Pidän siinä aina kiinni myös pitkää hihnaa, joka on erityisen kätevä näin matkustaessa, kun kädet on hyvä saada vapaaksi. Tällaisin tavaroin sitä siis tänään lähdetään illemmalla matkaan! Kiitos muuten teidän loistavista vinkeistänne Hollantia varten :)

Today I’m heading to the Netherlands to see my boyfriend, who is currently working there. I’ve promised to make a traditional What’s in my bag-post about my Mulberry Alexa and here it comes. This time I thought I could make it with a smaller bag on the plane, so Alexa is filled with all my belongings that needed when travelling. There’s an iPad Mini, my phone ofcourse and something to read on the plane. I’ll put all the fluids into this transparent pouch from Ordning&Reda. Then I’ll have all the basics with me, my passport, an agenda, my wallet, and some necessary cosmetics.

26 thoughts on “Käsimatkatavaralaukun sisältöä

 1. Aikas paljon tuonne näyttää sopivan. :-) Tää olikin tarpeellinen postaus, kun olen miettinyt Alexan ja oversized Alexan välillä. Väri on jo selvillä, mutta koko mietityttää ja hiukan pitää vielä säästää… :-)

 2. Kiva jos tästä oli hyötyä koon valinnassa, näin toivoinkin! :) Laukkua kaupassa sovitellessa on aina vähän vaikea hahmottaa, kuinka paljon se oikein vetää sisäänsä. Oakiinko päädyt, vai onko joku muu väri mielessä? ;) Säästoprojektin jälkeen on ihana toteuttaa haave!

 3. Oak on myös ihana, mutta vaaleanpunaisen ystävänä Creamy pink vaikuttaa just ♡ Mut katsotaan… ;-)

 4. Mistä katsoit tuota ohjelmaa? Onko sulla netflix vai katsoitko cucirca.comin kautta?

 5. Mikä juttu siinä netflixissä on kun cucircasta voi katsoa ilmaiseksi..? Onko tekstitystä? Ilmeisesti siellä ei ole edes kaikkia kausia ohjelmista. Mua kiinnostaisi pretty little liars ja vampire diaries. Ei taida kaikkia kausia olla?

 6. Hi Jonna, thanks for translating your post into English. I believe your “calendar” is your “agenda” or “day-planner” :). Have a wonderful trip!

 7. Hi Catherine, thank you for correcting me! I wrote this in such a hurry so I got all mixed up :) Have a nive evening!

 8. Netflix maksaa muistaakseni noin 9 euroa kuussa ja se on minusta ollut koko rahan arvoinen :) Kaikkia kausia ei tosiaan ole, esim. Pretty Little Liarsista vasta yksi kausi, malttamattomana odottelen jatkoa!

  Netflix on niin kätevä, kun sovelluksen saa helposti myös muihin laitteisiin ja tekstitykset löytyy aina myös :)

 9. Mistä tuo kännykän nahkainen kotelo on tai minkä merkkinen se on?:) Olisi hakusessa juuri tuon tapainen itselläni!

 10. Kiitos tästä postauksesta, näitä on aina mukava katsella että mitä muut pitävät laukussa sisällään. Unelmien laukku, muuten! :)

 11. Heippa! Tyylisi on kyllä upea ja toimit minulla suurena inspiraation lähteenä yhdessä Mrs V.n kanssa! Himotus LV agendaan kasvaa, olisikohan aika jo sijoittaa siihen kaunokaiseen..
  Mistä olet löytänyt iPad miniisi kuoret? Tuntuu että sille on paljon vähemmän valikoimaa kun perus iPadille. Niin kauniit ja klassiset nuo kuoresi ovat! :)

 12. Kiitos tästä postauksesta ja täytyy sanoa, että ei yhtään pienennä Mulberry kuumetta;) Niin ja olen miettinyt, muuttaako poikaystäväsi myös Vaasaan?:)

 13. moikka! löysin sun blogin ihan just ja tykkään kyllä kovasti ♥ oon tosi nirso blogien suhteen, enkä montaa varsinkaan suomalaista seuraa (oisko 10-15), mutta sun blogista mä tykkään tosi paljon! ihania kuvia ja tyylikin tosi kiva :) oot myös ihan älyttömän nätti! voi kun itseäkin ois siunattu noin luonnollisella kauneudella haha :)

 14. Eilen istuin Lontoossa lentokentällä ja ihastelin kateellisena ihmisiä, jotka saivat käsimatkatavaransa mahtumaan yhteen laukkuun! Minä en ikinä koskaan kykene matkustamaan pelkällä käsilaukulla, edes reippaamman kokoisella. Mennessä on mukana aina varavaatteet (kaksi kertaa laukku on ollut jossain muualla kuin kohteessa…) ja tullessa totean yleensä shopanneeni sen verran, että on se lentolaukku ihan hyvä idea. Ehkä minäkin joskus opin :D

 15. Moi! Onko sulla iPhone 5 nykyään? Jos on, oletko halukas myymään iPhone 4:n Mulberryl suojakoteloa?;) onko uusi suojakuori myös Mulberryltä?:) -Iida

 16. Eipä kestä kiittää! Alexa on kyllä osoittautunut niiin ihanaksi ja näppäräksi laukuksi, kertaakaan en ole valintaani katunut :)

 17. Eipä mitään! Kiva jos tästä oli jotain hyötyä, vaikkakin ehkä pahensi kuumetta, hih ;) Poikkiksellani on vielä omat opiskelut kesken Helsingissä, joten meillä on sitten yhteinen koti täällä :)

 18. Heippa Linda, suurkiitos kohteliaisuudesta ja herttaisista sanoistasi! Voisin heittää pallon takaisin myös sinulle, kävin kurkkaamassa blogiasi ja se oli niin upeasti toteutettu kauniiden kuvien kera :)

  Tervetuloa blogini pariin ja kiva kun jätit jäljen itsestäsi, toivottavasti kommentoit toistekin!

 19. Hahah, ymmärrän kyllä tuskasi :D Varavaatteet olisi tosiaankin aina hyvä olla mukana, minulla ei ole vielä kertaakaan jäänyt laukku matkan varrelle (kopkop), joten en ole itse oikein vielä kantapään kautta oppinut niiden tärkeyttä, muuten lentolaukku on kyllä aina aivan täysi. Nyt kuitenkin pärjäsin tällä pikkuisella Alexalla ja olen aika ylpeä itsestäni ;)

  PS, toivottavasti oli ihana loma Lontoossa!

 20. Moikka, ihan sama vanha iPhone yhä menossa mukana, kuin siis myös Mulberryn suojapussukakin :) Se on vain ahkerassa käytössä tummentunut lähemmäs tummanruskeaa siitä Oak-sävystä, heh!

 21. Heippa S! Voi miten valtava kohteliaisuus tulla mainituksi Mrs V:n kaltaisen tyylitaiturin kanssa, kiitos hurjan paljon! Tuohon LV:n kalenteriin olen kyllä ollut tyytyväinen, joskin koon kanssa pärjääminen hieman jännittää nyt kun opiskelut alkavat ja sivuille tulee vielä enemmän käyttöä.

  Ipadin kuorien merkkiä en valitettavasti muista ja en pääse sitä nyt tarkistamaan. Tarkistan asian kuitenkin huomenna ja palaan tähän vielä, josko niistä olisi sinunkin padiasi suojaamaan :)

  Oikein ihanaa alkavaa viikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *