It’s a Boy!

Nyt hypähdetään blogin tavanomaisista aihepiireistä aika iso harppaus sivuraiteille! Täällä kirjoittelee tänä vuonna varsin vauvahuuruinen onnellinen täti, jonka syliin on tupsahdellut vanhempien kullannuppujen lisäksi jo kaksi pikkumiestä viimeisten kuukausien aikana. Kolmas tämän vuoden poju on vielä masussa, mutta tuskin viihtyy siellä enää kovin montaa viikkoa :)

Vauva-aiheet ovat siis olleet viime aikoina hyvin keskeisiä perheessämme, ja tämä täti on fiilistellyt enimmäkseen vaatettajan roolia. Olen ihastellut kaupoissa pikkuruisia pehmoisia vauvanvaatteita, jotka sulattavat sydämen. Aivan erityisesti olen viihtynyt Kappahlin Newbie-osastolla, jonka neutraalinsävyiset suloiset vaatteet ovat ehdottomasti tämän tätösen mieleen. Vai mitä sanotte merihenkisestä napein koristellusta neulepuserosta, beigestä palmikoidusta haalarista taikka vaaleansinivalkoraidallisesta potkarista? Kaikki näistä ovat vieläpä 100% luomupuuvillaa ja todella miellyttävän tuntuisia. Konjakinruskeat minipopot ja hurmaava farkkupaita taas ovat H&M:stä.

Aivan uskomattoman liikuttavia, eikö! Sisarukseni tuskin pistävät pahakseen, jos täti aina silloin tällöin eksyy vauvanvaateosastolle ja lahjoo pienokaisia kivoilla vaatteilla.. ;) Toissapäivänä oltiin myös kovin vaaleansinisissä tunnelmissa viettäessämme tämän masuasukin babyshowereita!

Siskoni ystävän hommaama vaaleansinisin Conversekengin koristeltu juustokakku oli menestys, niin ulkonäkönsä kuin makunsakin puolesta! Ja tietysti tulevalle poitsulle lahjaksi teemaan sopivat pikkuruiset tennarit :) Mätsäävät muuten aika hyvin yhteen ylemmässä kollaasissa nähtyyn harmaaseen neuletakkiin, jonka hankin jo pienokaiselle näin etukäteen! Tyylikäs pikkumies tulossa

My sister is having a baby in a couple of weeks and my other sister and a brother got theirs a while ago, so I got a bit excited with Kappahl’s Newbie clothes. How cute are they! I would love to wear my little nephew in a nautical sweater, a babyblue striped body or in that beige knitted jumpsuit. Those little shoes and a denim shirt are from H&M. I hope my sisters won’t mind if their kids get some soft presents from the auntie every once in a while ;)

On Friday we were celebrating a baby shower for my sister. That cheesecake decorated with little Converse Sneakers was amazing, and of course we got matching actual sneakers for the baby boy as a present. He’s going to be a real stylish little boy!

18 thoughts on “It’s a Boy!

 1. Pienten lasten/vauvojen vaatteet on kyllä maailman söpöimpiä! :) Onnea (jälleen) tädille pikkuisen prinssin johdosta.

 2. Paljon onnea tädille! Minäkin olen täti 8 kk pienelle poikarakkauspakkaukselle ja on niin ihana hemmotella pientä. :)
  Ihanat showerit!

 3. Ihana postaus, toi kakku koristeineen ihan huippukiva. Heh, en tiennyt, että tuonlaisia kuoharilasejakin on saatavilla, vai onko noi jotain poistettavia tarroja mahdollisesti, kiva idea kuitenkin. Ihan tässä tulee vauvakuume, vaikkei kyllä vielä saisi……..

 4. No eikö vaan, ihan sydän sykkyrällä näitä aina ihastelen :) Hih, kaunis kiitos jälleen kerran!

 5. Kiitos paljon Jenna! Kyllä on onnitteluita riittänyt tälle vuodelle, mikä on ihanaa :) Voi että, poju saa varmasti paljon hemmottelua osakseen!

 6. Kakku oli kyllä upea ja mikä parasta, koristeen pystyi säilömään vaikka ristiäisiä varten. Laseissa taitaa olla juuri sellaiset tarrat. En tullut kysyneeksi mistä ne ovat, mutta ainakin muuta koristeet olivat Tiimarista, joten sieltä varmaan tuollaisiakin saa :) Heheh, minä tyydyn toistaiseksi mainiosti vielä tähän tärkeään tädin rooliin! :D

 7. Heippa!

  Menee nyt täysin ohi aiheen. Muistelisin, että sulla on mangon rusetein koristellut nahkahanskat? Mitä kokoa omasi mahtavat olla? :) Kiitos paljon etukäteen jos ehdit vastata!

 8. Moi vielä, pikkutennarit on maailman söpöimmät ! Ja koko postauksesta tuli niin hyvä mieli!

  Niin ja ihan tiedoksi, en ole 15 vuotias, vaan ihan sun ikäinen tyttö. Toi mun sähköpostiosoite on jäänne muinaisuudesta, enkä oo jaksanut vaihtaa, kun kaikki perhe ja kaverit on siellä. Ja sitten, kun mun huono stressinsietokyky ei kestä kauheeta kilpailua, niin olen ottanut selvää, että voin lukea maisteriksi ton mun trade-tutkinnon jälkeen, kivaa…… KOSKA, mun isosisko on maisteri ja isoveljestä tulee kohta, mä oon tämmönen raukka vähän ja paineet suvun puolesta rasittaa niin paljon……..

  .No kaikilla voi olla oma reitti ja tää mun ehkä vähän eri, no sitten tätä kautta, Mutta oli mulle tosi lohduttavaa nähdä, että kaltaisesi noin hieno ja fiksu ihminen ei heti saanut opiskelupaikkaa, kuten mun sisarukset heti sai ja mä en, arghh!

  Kivaa syksyä Vaasassa sinulle . Olen varma, että tuut pärjäämään loistavasti.

 9. Aaw, miten sööttejä pikkuisten vaatteita! Hurjasti onnea tädille! :) Aivan ihana kakku myöskin, tsih.

 10. Moikka! Kurkkasin ja näköjään ovat EUR M-kokoa, en muista oliko viime vuoden mallissa edes S-kokoa olemassa. Oma kätöseni on tosi pieni ja tuo M on just passeli, mutta en tosiaan tiedä, miten näissä uusissa hanskoissa. Oli muuten ihania värejä tarjolla, ihastuin viininpunaisiin hanskoihin :)

 11. Ihana jos ripaus hyvää mieltä välittyi sinnekin :) Voi että, naurahdin ääneen tuolle! Jotenkin päättelin kyllä, kun ollaan opiskeluista puhuttu, että olet samaa ikäluokkaa, hih ;)

  Ja tosiaan, maisteriksi lukeminen tradenomin jälkeen olisi tosi hyvä idea, jos vaan itsestä siltä tuntuu! Eräs tuttunikin on samaa suunnitellut, minusta tuo on oikein hyvä polku myöskin :) Eri vaihtoehtoja on niin monia, joku toinenhan voi lukea itsensä sisään vaikka avoimen väylän kautta ilman vaativia pääsykokeita.

  Korkeakouluun pääsy ei todella ole mikään helppo homma tänä päivänä, hakijoita kun on niin valtava määrä ja vaatimustaso aivan eri kuin muutamia vuosia sitten (ainakin pisterajoista päätellen). Älä siis liikaa vertaa itseäsi sisaruksiisi, jos hekin ovat sinua vanhempia, niin heidän aikanaan tilanne on voinut olla erilainen. Omatkin sisarukseni ovat lähteneet suoraan opiskelemaan ilman mitään välivuosia, kun minä taas pidin niitä kaksi.

  Joten pää pystyyn vaan ja ole ylpeä itsestäsi! Ja mahtavia opiskeluaikoja :)

 12. Hihi, eikö olekin! Niin suloisia, että ihan sydän pakahtuu :) Kiitos paljon onnitteluista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *