Fell in Love With…

… the Netherlands!

Tässä muutamia ensimmäisiä räpsäisyjä viime viikkoiselta muutaman päivän visiitiltäni Hollannissa, jossa olin moikkaamassa siellä työharjottelussa olevaa poikaystävääni. Kävi kuulkaa niin, että tämä tyttö menetti sydämensä tuolle maalle! Vietimme pääosin aikaa Eindhovenissa sekä Maastrichtissa, Amsterdam sen sijaan jäi tällä lyhyellä reissulla kokonaan kokematta. Noissa kahdessa kaupungissa viihdyin kuitenkin paremmin kuin hyvin, ihastuin niiden välittömään ja jotenkin kodikkaaseen tunnelmaan, tuosta upeasta arkkitehtuurista puhumattakaan.

Tämä pieni kaupunkiloma kului kauniilla kaduilla kävellen ja arkkitehtuuria ihaillen, paikallista menoa ihmetellen (ja pyöräilijöitä väistellen), sekä tietysti myös syöden hyvin, kaupoissa kierrellen ja shoppaillen. Onneksi minulla oli ikioma oppaani mukana! Poikaystäväni meinasi välillä kyllä jo saada tarpeekseen jatkuvista ihastuksen huokailuistani ja siitä, että olin innosta puhkuen pysähtymässä jokaisen suloisen kahvilan tai viihtyisän ravintolan kohdalla. Kertakaikkiaan kaunis maa ja ystävällisiä ihmisä! Pääsette nauttimaan maisemista näin virtuaalisesti vielä enemmänkin, mutta tässä vähän esimakua :)

Nyt olenkin sitten taas vaihtamassa maisemaa ja hieman pysyvämmin tällä kertaa, sillä minä ja muuttokuorma olemme matkalla Vaasaan! Seuraavat päivät voivat olla aikamoista haipakkaa kotia laittaessa ja tietysti itse opiskelujen (ja rientojen, kjeh) alkaessa, katsotaan milloin ehdin tänne seuraavan kerran paremmalla ajalla. Palataan siis Vaasasta, iik! :)

Last week I was visiting my boyfriend in the Netherlands, since he is doing his internship there at the moment. I didn’t know anything about the country before this little trip, but I fell in love with it! We spent our days mostly in Eindhoven and in Maastricht, and I really liked the easygoing atmosphere of those cities. You could just walk around admiring the beautiful streets and the architecture, stop by for a lunch and do a little shopping. Here are some of the first photos, but you’ll see plenty of more later!

42 thoughts on “Fell in Love With…

 1. Ihania kuvia. ♡ Hollanti on kaunis maa. Asusi on myös ihana ja Lily. ♡
  Tsemppiä muuttoon ihana! :-)

 2. Sama juttu täällä, muuttokuorman kanssa matkalla kohti Vaasaa:) Hauskaa muuttopäivää!

 3. Itse kävin Amsterdamissa pari vuotta sitten keväällä. Vaikka ei ollut kauhean lämmin (tuuli oli kova ja kylmä), rakastuin silti paikkaan. Ne kaikki kauniit kanavat ja talot, ystävälliset ihmiset, oi että! :) Samalla tuli käytyä lähellä olevassa pienemmässä kaupungissa, mutta sen nimeä en kyllä nyt tähän hätään muista. En siis yhtään ihmettele, että rakastuit paikkaan! Kuvat näyttävät ihanilta ja tänne ruudun toisellekin puolelle välittyy tunnelma.

  Onnea Vaasaan muuttamisesta! Nauti nyt ajastasi siellä :)

 4. Ahhhh tuli ihan älytön kaipuu takaisin Maastrichtiin :) Ihastuin siellä asuessani myös totaalisesti koko maahan :)

 5. Itsellä oli samanlaiset paperikassit vähän aikaa sitten käsissä, kun kävin Pariisin La Vallee Villagessa Laurenilla shoppailemassa :D

 6. Kiitos paljon murunen :) Hollanti oli kyllä niin kaunis, siellä täytyy varmaan piipahtaa vielä toistekin. Hih, asusta parempaa kuvaa huomenna! :)

 7. Oi jännittävää, sama määränpääkin vielä! Tsemppiä sinnekin muuton keskelle :)

 8. Jos vielä pääsen käymään poikkikseni luona, niin silloin on kyllä käytävä myös Dameissa :) Nyt oli sen verran vähän aikaa, että päätimme käyttää sen näihin muihin kohteisiin.

  Kiitos paljon, täällä alkaa vähän jo jännittää! :)

 9. Voi en yhtään ihmettele, että iski kaipuu! Mielettömän kaunis paikka :) Sinäkin taisit jakaa vinkkejä niitä kysellessäni matkaa varten? Ilman teidän kehuja sinne ei varmaan olisi tullu lähdettyä, joten kiitos niistä :)

 10. Oi, ihana Pariisi ja ihana Vallee Village! Aina on hamstrattava yksi neule lisää outletissa käydessä ;)

 11. Kiitos Elina! :) Kaikki kuvat on otettu Olympuksen PEN Lite E-PL5 minijärkkärillä. Tuolta valokuvaus-tunnisteen alta löytyy paljon lisää kamerajuttuja, jos kiinnostaa :)

 12. Muistan kun itsekin aika tasan 4 vuotta sitten olin jännityksen ja innostuksen sekaisin tuntein matkalla kohti vaasaa muuttokuormineni. näin jälkeenpäin täytyy todeta että ne vuodet olivat ikimuistoisia ja ihania <3 niin paljon sieltä jäi ihania ystäviä ja ne kokemukset ja hetket tuovat vieläkin hymyn huulille :) nauti opiskeluajastasi, ne saattavat olla elämäsi parhaita vuosia :) ja on se vaasakin aika ihana kaupunki :)

 13. Puuh! Eihän se vienyt kuin muutaman kuukauden, ennen kuin sain aikaiseksi siirtää tämän sun uudenkin blogin Bloggerini puolelle! Sen kanssa oli alkuun hankaluuksia, enkä jaksanut yrittää uudestaan ja sitten se unohtui, kunnes tänään taas yhtäkkiä äkkäsin, että pitääpä kokeilla uudelleen! Ihanaa olla taas täällä aktiivisena lukijana, pitääkin nyt lueskella kunnolla nämä Costumen postauksesi! :)

  Niin älyttömän sievänä olet ollut taas liikenteessä! Ihana Jonna! :)

 14. Moikka! Tosi hienoja maisemia on kyllä Maastrichtissa, aivan eri luokkaa kun esim Damin keskusta. Fiksu valinta oli jättää se kaupunki pois lyhyestä visiitistä, se kun on nykyään niin turistien kansoittama ja hieman likainenkin mielestäni :/
  Oiii jään mielenkiinnolla vielä odottamaan ostoksiasi Roermondin merkkioutletista. Tsemppiä muuttoon ja opiskelijaelämään, ota kaikki ilo irti siitä! <3

  Lähden itse viikonloppuna jokavuotiselle kuukauden kesälomalleni Hollantiin, ja samalla tarkoitus piipahtaa Pariisissa ja Belgiassa hihhi :)

 15. Voi, se tunne ei varmasti ihan hevillä katoa muistista! Ihana kuulla, että viihdyit Vaasassa hyvin ja muistelet opiskeluaikoja noin lämmöllä. En kyllä epäile hetkeäään, ettenkö siellä itsekin viihtyisi! Kiitos kivasta kommentistasi ja aurinkoista viikon jatkoa :)

 16. Kiitos Jennifer :) Siellä voisi kyllä piipahtaa ensi kerralla, mikäli vielä ehdin poikaystäväni luona käydä tässä syksyn aikana!

 17. Voi Tiramisusein! Onpas tylsää että oli hankaluuksia, kiva kuitenkin että nyt sait osoitteen päivitettyä :) Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö niin! Sinua ja piristäviä kommenttejasi onkin jo kaipailtu, ihana että olet täällä taas <3

 18. Jotenkin tällaisen kuvan sainkin monien teidän kommenteista, joten näin lyhyellä reissulla päätettiin jättää se välistä. Useat sen sijaan kehuivat Maastrichtia, joten onneksi otin vinkeistä vaarin ja reissasimme sinne, niin upea paikka :) Outletista en hirveitä määriä itse ostanut, poikaystävälle sieltä taas löytyi paljon kaikkea kivaa!

  Kiitos tsempeistä ja ihanaa kesälomaa, kuulostaa täydelliseltä! :)

 19. Kun olin selannut nää kuvat tekstiä sen enempää vielä lukematta, laitoin niin siskolleni kuin äidille viestin että Hollantiin on päästävä! :–D Turhaan ei ole siis äippä kyseistä maata kehunut mutta näistä kuvista tuli vaan sellanen fiilis, että mä niiiiiin tykkäisin tosta maasta :-) Jään siis odottelemaan lisää vinkkejä ja kuvia, ehkä ensi vuonna tuonne!

  pst. ja miten kaunis kuva sinusta!

 20. Ihania kuvia, niistä välittyy hyvin juuri tuo kuvailemasi tunnelma!:) Pidän myös asustasi tosi paljon, näytät taas niin kauniilta!:)

 21. Hello Joanna,
  your trip sounds amazing. Will you show us what have you bought at Larph Lauren's and a photo with your boyfriend? By the way, you look great in that light beige sweater.
  Have a great time :-)

 22. Aivan ihania kuvia, tuli kauhea matkakuume! Onneks todennäkösest pääsen Italiaan työharjotteluun. Kaipaa vähän maiseman vaihdosta! Tsemppiä sinne Vaasaan ja toivottavasti bloggailet taas pian! :—-)

 23. Ihania kuvia! Onko tuossa Olympuksen minijärkkärissä automaattitarkennus? Mulla oli kokeilussa Canonin EOS M ja siinä pystyi painamaan vain kosketusnäytöltä mihin kohtaan haluaa tarkennuksen. Molempi kamera kiinnostaa kovasti, mutta en tiedä kumpi olisi parempi valinta.

 24. Amsterdam ei ole mua ikinä kovin paljoa kiehtonut,mutta voisin hyvin kuvitella matkustavani jonnekin muualle Hollantiin. Maastricht vaikuttaa vierailemisen arvoiselta! :)

 25. hei!
  ihania kuvia! :)
  ja olen blogisi uusi lukija, selailin tuossa yksi päivä tuntemattomia blogeja, ja sinun on sellainen mitä olen blogeja lukiessani huomannut kaipaavani!
  ja mielettömän upea tyyli sinulla! ihanaa kun löysin tänne :)

 26. Neither did I! I really fell in love with the Netherlands :) Thank you Casey, you always give me such kind compliments!

 27. Hih, ihana jos innostuit Hollannista näiden kuvien myötä! Tuonne olisi varmaan ihana mennä vaikka joskus keväälläkin :) Ainakin Maastrichtia suosittelen suurella lämmöllä, sen verran mitä itse ehdimme nähdä sitä yhden päivän aikana, niin tykästyin hurjan paljon! Yritän saada kasaan teille jotain vinkkejä ja tietysti lisää kuvia :)

  Kiitos ihana ja muksaa viikonloppua!

 28. Hi again Aneta! It really was amazing :) I will show you my shoppings as soon as I'll have time! Unfortunately there won't be a picture of me and my boyfriend, because I want to draw a line between my privacy and public stuff, I hope you understand :)

  Have a wonderful weekend!

 29. Kiitos Janette ja pahoitteluni matkakuumeen aiheuttamisesta ;) Oi, työharjottelu Italiassa kuulostaa mielettömän hienolta! Toivottavasti se toteutuu, olisi varmasti upea kokemus :) Kiitokset myös tsempeistä ja mahtavaa viikonloppua sinne!

 30. Kiitos paljon! Olympuksessa on tosi nopea automaattitarkennus, mutta kuvan ottaminen onnistuu tässä E-PL5-mallissa myös kosketusnäytön avulla. Tällöin näyttöä vain hipaisee juuri kuten esititkin :) Minä suosittelen Olympusta suurella lämmöllä, en ole päivääkään katunut PEN-tielle lähtemistä! ;) Tuolta valokuvaus-tunnisteen alta löytyy paljon lisää kamerajuttuja, mikäli kiinnostaa lukea enemmän.

 31. Sama täällä ja kuultuani lukijoiden kokemuksia Dameista päätimme käyttää vähäiset päivät muualla päin Hollantia :) Maastrichtia juuria suosittelen, uskomattoman kaunis kaupunki!

 32. Kiitos paljon Hilla, täällä on alku lähtenyt tohinalla käyntiin! :) Kivaa viikonloppua!

 33. Heippa Siiri ja suuret kiitokset mieltä lämmittävästä kommentistasi! Aivan ihana kuulla, että täältä löytyi jotain sellaista mitä olet kaipaillut :) Kiitos kun jätit jäljen itsestäsi, mukavaa viikonloppua!

 34. Of course I understand it.. just asked :-) I hope you two are happy and your relationship will last for a long time!
  Have a great weekend too! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *