Enjoying the Weather

Voi että millaisilla säillä meitä nyt hellitäänkään! Eilen vietettiin veljeni tulevan morsion polttareita ja keli oli mitä mahtavin muun muassa puistopiknikille ja leikkimieliselle jalkapallopelille, auringosta saatiin siis todellakin nauttia. Hatun tärkeys tosin pääsi unohtumaan ja loppuillasta yhdellä jos toisellakin juhlaporukasta oli pieni päänsärky vaivana, minulla se harmikseni kehkeytyi migreeniksi asti ja olin unten mailla jo aikaisin illalla.

Nyt siis hattu päähän ja aurinkotuoliin köllöttämään! Seuranani on Lauren Conradin Infamous, jonka kävin jokin aika sitten heti teidän vinkistänne nappaamassa kirjakaupasta mukaani. Superkoukuttavaa ja keveää kesälukemista, kuten sarjan aikaisemmatkin osat. Tiedossa siis oikein rentouttava iltapäivä hömpän parissa :) Aivan upeaa sunnuntaipäivää sinnekin!

P.S, Muistakaa pusutella rakkaimpianne, kuten polttarisankaritarta ohjeistettiin avioliittoneuvoja kysellessä!

It’s such a wonderful weather here in Finland! Yesterday we were celebrating my brother’s fiancée’s bachelorette party and the weather was perfect for a picnic in the park. Now I’m planning to enjoy the sun outside, having Lauren Conrad’s Infamous as my company. Have a great Sunday!

8 thoughts on “Enjoying the Weather

  1. Photoshopilla muokkailen pääasiassa, joskus säädän sävyjä Picmonkey-ohjelmalla netissä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *