Craving for Autumn

Nyt elokuun puolelle siirryttäessä on ehkä ihan sopiva hetki mainita ensimmäistä kertaa sana syksy. Lämpimiä kesäpäiviä on toivottavasti vielä rutkasti edessä, mutta fakta kuitenkin on, että syksy tekee pikkuhiljaa jo tuloaan. Ainakin vaatekauppojen rekit alkavat jo täyttyä syystamineista ja postilaatikosta tupsahtelee uuden kauden kuvastoja. Ajattelinkin, että nyt olisi aika suunnitella hieman syksyn hankintoja :)

Niin ihanaa kuin kesäpukeutuminen kaikkine keveine hepenineen ja kirkkaine värineen onkin, niin rakastan myös kaikkia pehmoisia syysvaatteita- ja asusteita. Syysgarderobini on jo entuudestaan varsin hyvällä mallilla, mutta muutamia juttuja sinne kuitenkin vielä kaipaisin.

college – Lexington, takki – Burberry, huivi – Mulberry, nilkkurit – Massimo Dutti
laukku – Louis Vuitton, laukku – Longchamp, neule – Polyvore

Yksi näistä olisi rento collegepusero viileitä syysiltoja varten, tämän suosikkimerkkini Lexingtonin uuden syysmalliston harmaan collegen ottaisin enemmän kuin mielelläni. Myös kaikki pehmeät laadukkaat neuleet ovat must syksyn vaatetuksessa, niiden saralla onkin jo ihan hyvä tilanne! Trenssitakki on syksyn ikuisia klassikoita ja olen parina vuotena suunnitellut sellaisen hankintaa myös mustana. Kuvan yksilö on trenssitakkien aatelistoa Burberryltä mutta itse etsiskelen omaani edullisemmalla budjetilla ketjuliikkeiden valikoimista. Zarassa on joka syksy ollut mallistossa istuvia trenssejä, beige takkinikin on samaisesta paikasta jo muutaman vuoden takaa, joten sieltä ajattelin aloittavani etsinnät.

Takin pariksi pukisin mieluusti uuden talvihuivin, ihastuin Mulberryn Tree Wrapiin, joka minulta löytyy viime syksyltä viininpunaisena, myös kauniissa vaaleassa sävyssä Oatmeal. Kenkäkaappini taas kaipaisi nahkaisia ratsastushenkisiä arkinilkkureita, ehkäpä mustina tai konjakinruskeina kultaisilla yksityiskohdilla varustettuina. Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä weekender-laukku, joka on hankintalistani kärkipäässä tällä hetkellä. Tulen reissaamaan jonkun verran Vaasasta Helsinkiin, joten minulla olisi tarvetta isohkolle laukulle, joka mahduttaa kaikki viikonlopun tavarat. Louis Vuittonin Keepall olisi toki unelma, mutta potentiaalisempi ja hinnaltaan huomattavasti järkevämpi vaihtoehto on Longchampin Boxford. Kaunis khakivihreän ja konjakinruskean yhdistelmä vetosi minuun heti, plussaa myös olkahihnasta!

Semmoisia löytyy minun haavelistaltani, teen vielä myöhemmin syysvaatekaapin peruspilareista postausta! :)

Now that it’s August, it’s a great time to think about some purchases for autumn. Hopefully we still have plenty of summer days ahead, but there are already some clothes of the new season in stores. So, what do I have on my list? I’m looking for a black trench coat for a reasonable price, and I’ll probably start searching it from Zara. I would also like to have a warm sweatshirt for breezy evenings (wouldn’t say no for this one from Lexington!), not to mention some soft sweaters. There’s also a lack of brown or black ankle boots in my wardrobe, for example these from Massimo Dutti.

When it comes to accessories, I’m craving for a new scarf from Mulberry. But what I really need at the moment is a weekender bag. I would love to have the classic Keepall from Louis Vuitton, but a bit more realistic option is from Longchamp. I love the combination of khaki green and brown, also the size seems just perfect…

23 thoughts on “Craving for Autumn

 1. Syysgarderobisi puuttuvat osat näyttävät varsin kivoilta. Itsellä myös hakusassa jotkin kivat nilkkurit, Duttin nilkkurit näyttää aika täydellisiltä, harmi vaan, että niiden hankkiminen olisi todella haastavaa :/ Noh, ehkä löytyy jotkin korvaavat :)

  Arvaa olenko etsinyt sitä viininpunaista Tree Wrapia kissojen ja koirien kanssa, ei ole tärpännyt, ja todella harmi, ettei sitä sävyä ollut nyt syksyn valikoimissa. Taitaa olla kyllä kivenalla tämän löytyminen.

  Vaikka vielä on kesää jäljellä ja rakastan aurinkoa ja lämmintä, on silti kiva kun kohta saa pukea trenssin päälle ja saapikkaat jalkaan :)

 2. Heippa

  Kiva, kun laitoit syksyvaatteista postausta, olen itsekin ajatellut kohta suunnistaa ostoksille, olen vaan pohtinut, että onkohan jo tarpeeksi tarjontaa kaupoissa, kun on tätä kesää kuitenkin vielä aika paljon jäljellä, mutta toisaalta koulut alkaa kohta, niin varmaan jo jotain löytyy.

  Kysyisin vielä, ei tarvitse vastata, jos on liian hlökohtaista, olet ymmärtääkseni kai etäsuhteessa tällä hetkellä. Miten nyt, kun muutat Vaasaan olette ajatellut toimia jatkossa, jatkatteko etänä vai muutatteko yhteen tms. Miten muuten sun asuntoasiat Vaasassa on edistynyt, oletko saanu jo opiskelija-asunnon?

 3. Hei tärkee juttu! sulla on viime vuodelta siskon häihin tarkotettu mekko ja ihastuin siihen ihan törkeesti…Onko sulla sitä vielä ja jos, niin ootko halukas myymään? avekkina ens kuussa ja vähän jännittyneenä etsin jotain sopivaa päällepantavaa :)

 4. Kaapistani löytyy viime syksyn Lexingtonin harmaa collage ja on ihan ehdoton lempparini :) Pidän siitä erityisesti siksi, että se ei ole sellainen paksu kuin collaget yleensä.

 5. Eikö! Keepall olisi kyllä ihana, erityisesti jo valmiiksi patinoituneena ja monia reissuja kokeneena ;)

 6. Voivoi kun tuo Dutti saataisiin vielä joku päivä Suomeen! Toivottavasti löydät jotkin hyvät korvaajat, nilkkureiden metsästys on kyllä helpommin sanottu kuin tehty.

  Harmittaa vieläkin puolestasi tuo huivijuttu! Olethan asettanut esim. Huutonettiin vahdin, jolloin saat heti ilmoituksen, mikäli myyntiin tulisi huivin hakusanoilla jotain? Ehkä se vielä jostain ilmestyy eteesi, peukut pystyssä! :)

 7. Heippa titi :) Näinhän se on, vaikka tuntuu että kesää on vielä paljon jäljellä, niin tosiasiassa kaupoista löytyy jo syystamineita ja nopeimmat nappaavat parhaat päältä! Poikaystäväni asuu tosiaan nyt ulkomailla, mutta palaa tammikuussa takaisin kotiin. Tällöin hänellä on itsellään vielä opiskeluja jäljellä, joten meillä on sitten yhteinen koti täällä Helsingissä. Välimatka Helsinki-Vaasa ei tunnu näiden vaihto-ja työjaksojen jälkeen paljon miltään, hih! Ja jeps, asunnonkin kanssa on jo tärpännyt :)

 8. Heippa, valitettavasti en ole mekkoani myymässä :) H&M:llä on ollut tosi samantyylinen mekko myynnissä, hieman tummemmalla värillä vain, sitä ei näköjään löydy enää netistä mutta kannattaa etsiä vielä liikkeistä. Toivottavasti löydät jotain kivaa päällepantavaa! :)

 9. Voi, metsästin juuri sitä viime syksyn collegea! Näin sen eräällä tytöllä päällä pääsykokeessa (olen ilmeisesti ehtinyt jännityksissäni keskittyä keveämpiinkin asioihin :D), mutta olin tuttuun tyyliin sitten taas myöhässä, eikä nettikaupoista enää löytynyt kokoja. Siinä oli minusta paljon kivempi tuo printti, mutta täytyy katsoa millainen tämä uutukainen on luonnossa :)

 10. Aika paljon samaa löytyy täältäkin, tosin nilkkureiden sijasta saappaat ja trenssin sijasta lyhyempi villakangastakki :) mä niin odotan jo syksyä, syksyvaatteet on <3 !

 11. Oi ei! Miten multa on mennyt tuo Longchampin malli ihan täysin ohitse – täydellinen! Juurikin tuon värin ja olkahihnan ansiosta ;) Täytyykin pistää vakaaseen harkintaan, weekenderillä kuin olisi enemmän kuin tarve.

  Ja menin rakastumaan ihan täysin myös tuohon Oatmeal Tree wrappiin kun se Mulberryn coming soon -osioon ilmeistyi. On melkein p-a-k-k-o saada se, viininpunainen kun myi viime vuonna loppuun nenäni alta!

 12. Onnea saappaiden ja villakangastakin metsästykseen :) Etenkin jälkimmäinen on sellainen, että kerran kun löytää hyvän ja laadukkaan yksilön, niin se säilyy vuodesta toiseen!

 13. No sanos muuta! Itsekin bongasin tämän vasta nyt Longchampin sivuja selaillessani ja mikä herkkupala sieltä sitten löytyikään. Konjakinruskeat nahkayksityiskohdat tuovat viimeisen silauksen!

  Hihii, minulle on tulossa tuliaisia Heathrow'n lentokentältä.. ;) Kävin sovittamassa huivia alkuviikosta liikkeessä ja sävy on luonnossa mielettömän kaunis! Viininpunaiset myytiin viime syksynä nopeasti loppuun, joten ei kannata kyllä jäädä liian pitkäksi aikaa pähkäilemään :)

 14. Voi että, mieluusti kyllä hamstraisin omaan kaappiini kaiken jos vain budjetti antaisi periksi haha :DD

 15. Ihana sinä, kun olet nähnyt vaivaa! Keepallia mietin kyllä käytettynä, mutta ainakin nuo Huutonetin hinnat ovat silti turhan kovia omalle budjetilleni.. Josko tällaiseen törmäisi edullisesti vaikka jossain second hand-liikkeessä? ;) Tuollainen oikein vanha, patinoitunut kaunotar olisi kyllä upea!

 16. Hei, onko sinulla kuvaa jakaa uudesta huivin sävystä? :) Onko oatmeal -sävy kylmä vai lämmin vaalea?

 17. Heippa, huomenna on tulossa postausta uutukaisesta :) Sävyä on tosi hankala saada edes kuvissa oikeanlaiseksi, minusta se pääsee tosiaan kaikista parhaiten edukseen ihan luonnossa. Apua, en osaa sanoa kumpaan sen luokittelisin.. Ehkä lämmin? Sävy ei kuitenkaan ole yhtään punertava, mitä itse pelkäsin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *