Asua Turun kaduilta

Dress/ Henri Lloyd
blazer / Zara
bag / Mulberry
shoes / Tory Burch
bracelet / Marc by Marc Jacobs
watch / MK
sunnies / Ray-Ban

Taas asua kera merihenkisten raitojen! Keväällä ostamani Henri Lloydin Fabiola-mekko on vilahtanut täällä asun muodossa vain kerran aikaisemmin, tuolloin oltiin hieman viileämmissä tunnelmissa sukkahousujen kera. Mekko on kuitenkin ollut ahkerassa käytössä koko kesän ja pääsi ylle nyt myös Turun visiitillämme (josta lisää myöhemmin!). Tässä mekossa on vain kaikki kohdallaan; miellyttävä materiaali, sopiva pituus ja hauskana yksityiskohtana tasku rinnuksessa. Mitä täydellisin kesämekko siis!

Meille sattui niin ihanat ilmat, että mukaan napattu bleiseri oli suurimman osan ajasta liikaa. Kaverikseen mekko sai tietysti konjakinruskeaa sekä ripauksen kultaa asusteiden muodosa. Vinkkinä muuten, että tuota Marc by Marc Jacobsin Katie-rannekorua on näköjään taas saatavilla myös Stockalta, ainakin Jumbossa ja keskustassa :)

Nautical stripes once more! This is what I wore on our little trip to Turku with my sister. I bought this Henri Lloyd’s Fabiola-dress a few months ago and I’ve been wearing it a lot. I love everything about it; the length, the material… It’s definitely a perfect summer dress!

27 thoughts on “Asua Turun kaduilta

 1. Vautsi miten ihana asu taas Jonna :) Tuo navy bleiserikin istuu aivan täydellisesti. Voi kumpa löytäisin itsellenikin syksyksi yhtä istuvan ja kauniin bleiskan !

 2. Kaunis tuo asu. ♡ Sopii sinulle. Tuo HL-mekko on myös kaunis.
  Kiitos Katie-vinkistä! Lauantaina pyörähdän ilmeisesti Helsingissä. Jospa ehtisi mutkan twhdä Stockalla. :-)
  Ihanaa viikkoa kaunokainen! :-)

 3. Voi kiitos Nelli! Onnea bleikun metsästykseen, nyt sinulla on siellä Turussa Zarakin, jonne kannattaa suunnata etsinnöille ;)

 4. Kiitos ihana :) Nuo kolme toimivat kyllä hyvin yhdessä, erityisesti näin kesällä!

 5. Kiitos kaunis :) Viime kerralla en enää nähnyt keskustan Stockalla vitriinissä kuin hopeisia Katie-koruja, mutta kannattaa käydä kuitenkin vilkaisemassa jos olet siellä suunnilla :)

 6. Toi sun bleiseri! Oon metsästänyt navysinistä, hyvin istuvaa bleiseriä jo pienen ikuisuuden, mutta aina niissä tuntuu olevan joku pielessä.. Ehkä se oikea yksilö vielä joskus osuu vastaan?

 7. Ihana asu yhdistelmä!
  Löysin tuosta mekosta paidan HL Helsingin liikkeen alesta, sini-valkoraidallisena! :) Tulee olemaan luotto vaate kunhan kelit vähän viilenee. :)

 8. Tiedän niiin tunteen! Etsin itsekin tätä pitkään, mallissa oli aina joku vikana, useimmiten jäätävät olkatoppaukset :D Kyllä se oikea vielä osuu kohdalle! ;)

 9. Kiitos paljon Pauliina! Ja oletpa tehnyt hyvän löydön, saman sarjan raitapaitaa ihastelin itsekin :)

 10. Kiitos Sarafina! :) Nyt täytyy ottaa vielä kaikki ilo irti raikkaista kesäasuista! Hih, Alexa tuntuu kyllä sopivan lähes jokaiseen asuun ;)

 11. Moikka!
  Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten mutta se on jo noussut yhdeksi suosikeistani. Itselläni on todella samanlainen tyyli joten on kiva hakea inspiraatiota blogistasi. Paras juttu (johon en pystynyt kommentoimaan suoraan) oli kuitenkin se jossa vinkkasit että me pieniranteiset voimme pitää ostamiamme ihania Marc Jacobsin koruja kellojemme kanssa yhdessä jolloin ne eivät tipahda! Ostin juuri Marc Jacobsin rannekorun joka on minullekin aivan liian suuri mutta vinkkisi avulla pääsen minäkin omaani käyttämään. :)

  Onnea muuten kouluun pääsyn johdosta! Itsekin olen kauppislainen, joten tiedän että sinulla tulee olemaan huippua. :)

 12. Heippa Elena! Ihana kuulla että olet löytänyt tänne, tervetuloa :) Tiedän tosiaankin pieniranteisen tuskan, tylsää että kaikki onesize-korut ovat aina niin mahdottoman suuria. Mahtavaa kuitenkin, että pääset nyt käyttämään uutta koruasi! Marcilla on kyllä niin kauniita koruja, voisin kasvattaa korukokoelmaani vaikka kuinka monella uudella yksilöllä :)

  Kiitos kivasta kommentistasi kuin myös onnitteluista, odotan innolla ja jännityksellä opiskeluelämää!

 13. Hei! Olen yrittänyt etsiä tätä valkoista mekkoa syksystä saakka “kissojen ja koirien” kanssa, huutonetistä yms, mutta tuloksetta :/ Sitä ei ole myöskään Helsingin liikkeen kautta enää saatavilla. Et sattuisi olemaan halukas myymään sitä minulle? :)
  jt.salmela@gmail.com

 14. Hei, en valitettavasti ole myymässä mekkoa. Toivottavasti onni vielä potkaisee ja löytyy jostain muualta! Henri Lloydillä on tainnut joka kevät tulla myyntiin joku kiva raitamekko, joten kannattaa pitää silmät auki uutuuksien saralla :)

 15. Kiitos kuitenkin vastauksesta :) Ilmottele, jos joskus (puolen vuoden vuoden päästä) olet halukas mekon myymään niin minä kyllä ostan :)
  T. Samainen mekontiedustelija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *