Welcome Home, Katie!

Viime kesänä löysin pitkän etsinnän jälkeen haaveilemani Marc by Marc Jacobsin rannekorun, kauniisti valkoisen ja kullan yhdistelmällä koristellun Skinny Hinge Banglen. Koruun olin törmännyt ensimmäistä kertaa Pariisin tavaratalossa, kunnes kesällä merkin koruvitriini rantautui myös Stockmannille, josta kävin omani heti nappaamassa.

Valitettavasti koru koki kurjan kohtalon, sillä muutama viikko takaperin sen magneettilukko meni rikki, eikä rengas näin ollen pysynyt enää ollenkaan ranteessani. Kuitenkin loppu hyvin kaikki hyvin, reklamoin sen Stockalle ja sain hyvityksen korusta. Alkuun harmittelin, ettei vastaavaa löytynyt enää mistään tavaratalosta tai nettikaupoista, kunnes keksin sille oivan korvaajan. Saanen esitellä, Turnlock Small Katie Bracelet!

Katie-rannekorusta olen haaveillut todella pitkään samalla kuitenkin vähän epäillen sen maskuliinishenkistä ketjua, kun en ollut koskaan nähnyt korua luonnossa. Turnlockeja oli saatavilla Stockalla myös tuolloin vuosi sitten ja muistan sovitelleeni korua hopeisena ranteeseeni, yllätyin miten sirolta se mielikuvistani huolimatta näytti. Hankinta kuitenkin jäi kallistuttuani tuohon rannerenkaaseen, mutta nyt näpyttelin heti tilauksen Shopbopille! Palvelu pelasi yhtä nopeasti kuin aina – tilasin korun myöhään maanantai-iltana ja eilen aamulla postipoika soitteli ovikelloa paketin kera.

Kullanvärinen Turnlock oli vieläkin kauniimpi luonnossa kuin nettikaupan kuvissa ja mikä parasta – tämä on jopa minun  miniranteelleni täydellisen kokoinen! Koru ei siis varmastikaan pääse vahingossa luiskahtamaan kädestä, mikä on lähes aina ongelmana rannekoruissa. Lopputulema olikin siis ihan hyvä, sillä tuo rannerengas oli minulla lähinnä vain juhlakäytössä, tämän kanssa taas ei tarvitse varoa! Tulette varmasti näkemään Katieta vielä paljon ;)

31 thoughts on “Welcome Home, Katie!

 1. Mä juuri eilen ihailin samaista korua – hopeisena tietenkin ;) – täällä Tampereen Cottonilla! Pitääki ehkä tehdä pieni vihjasu asiasta poikaystävän ja kotiväen suuntaan ihan mun synttäreitä ajatellen :p

 2. Oi, todella kaunis koru, itse olen pohdiskellut samanlaisen hankkimista :)
  Selailin tässä joku aika sitten vapaapäivänä erinäisten blogien vanhoja tekstejä ja törmäsin postaukseesi “Vaatekaapin 10 suosikkia”, jossa mainitsit, että suosikit olisivat varmasti kovin erilaiset kesällä. Postauksen uudelleen luettuani haluaisin ehdottomasti nyt kuulla mitkä ovat ne sinun 10 kesägarderoben suosikkia.
  Ja tietenkin, olet ehdottomasti lempibloggaajani, sillä tyylisi on niin samanlainen kuin minun. Sinulla on kyllä uskomaton tyylitaju klassikoiden suhteen, ja klassinen kauneus kruunaa kaiken! :)

 3. Onpa se kaunis! Olen kuolannut Katieta myös pienen ikuisuuden ;) Olisi nimittäin kiva saada jokin rannekoru, josta ei kulu tuo kultainen väri pois… Voisin kuvitella, että tuossa se pysyy!

 4. Mietin pitkään Cottonilta tilaamista, mutta kuulemma Turnlockit menevät aika nopeasti, joten päädyin näpyttelemään tilauksen Shopbopille :) Hih, tämä olisikin mainio lahja, joten anna vähän vinkkiä läheisille ;)

 5. Eikö olekin! :) Hei tiedätkö, postaus on aina välillä vilahtanut mielessäni ja sitten taas päässyt unohtumaan. Kiitos siis kun muistutit, toteutan kesäversion todella mielelläni! Yritän viimeistään ensi viikolla kuvata sen, palaan siis asiaan ;)

  Ja voi että, ihana kuulla! Kiitän hurjan paljon piristävistä sanoistasi :)

 6. Hih, eikö vaan! En usko, että väri lähtisi tästä kulumaan, enkä ainakaan ole koskaan sellaista lukenut netin arvioita selaillessani. Rannerenkaan lukon rikkoutuminen oli pettymys, mutta minulla on silti luottoa tähän ;) Sinullahan olisi sitten Cotton lähellä, missä voi käydä koruja ihastelemassa!

 7. Ihana koru, juuri samaa olen kuolannut Shopbopin sivustolla. En ole Shopbopilta vielä mitään tilannut, kun olen ollut epäileväinen tullien, alvien sun muiden suhteen. Kertoisitko omia kokemuksiasi, hoidatko tulli ja alv maksut netissä tullin sivuilla, vai miten? Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi, tyylisi on pettämätön! Olen saanut sinulta paljon vinkkejä omaan pukeutumiseeni, pidän juurikin saman tyylisistä vaatteista kanssasi. Saisinpa vain yhtä kattavan kokoelman klassikoita kasaan, kuin mitä sinulla on! =)

  Teit tässä taannoin postauksen punaisista farkuistasi, jotka yhdistit raitapaitaan, omani kotiutuivat eilen zalandolta, ja matsaavat yhteen täydellisesti! =)

 8. Shopbopilta tilaaminen on tehty tosi helpoksi, siellä nimittäin maksat tullit heti tilauksen yhteydessä valitessasi toimitustavaksi “Shopbop Globalin”. Jos en ihan väärin muista, niin minulla tuli koruun tulleja n. 18e ja päälle vielä 7e toimituskulut, ne siis lisätään suoraan loppusummaan. Tämän jälkeen paketti tulee kotiovellesi parissa päivässä :)

  Kiitos hurjan kivoista sanoistasi, onpa ihana kuulla että olet saanut täältä inspiraatiota! Tällaisen palautteen voimin sitä saa aina lisää puhtia tähän touhuun :) Hauskaa että innostuit punaisista housuistakin, ne tosiaan sopivat kuin nakutettu raitapaidan kera ;) Ihanaa loppuviikkoa Maria!

 9. Oi, ruusukultaista mietin myös todella pitkään! Päädyin kuitenkin kultaiseen, kun en saman sävyistä kelloa vielä omista :)

 10. Tuo on kyllä niin kaunis! Kun kaksi vuotta sitten oltiin Jenkeissä etsin tuota korua kissojen ja koirien kera, mutta se oli KAIKKIALTA loppuunmyyty :D Pitää muistaa tällä kertaa katsoa jälleen Marc Jacobsin koruhyllyt ;)

 11. hei pääsitkö sisään? :) mulla tärisyttää vieläki ja tampereelle käy matka ens syksynä!

 12. Ihana koru! Sopii kyllä hyvin kellosi kanssa yhteen :) Koru näyttää isolta, mutta onkin yllättävän siro ranteessasi. Itselläni ranteet ovat myös hyvin kapeat, joten suurin osa koruista tuppaa tippumaan, elleivät ole säädettäviä… :D

 13. Hei! Tilaus lähti juuri ShopBopille Katie Braceletista. Aivan ihana, olen pitkään etsinyt tuollaista yksinkertaisen tyylikästä kullanväristä rannekorua. Suurin osa koruistani kun on hopeaa tai valkokultaa.

  Onnittelut myös Kauppakorkeaan pääsyn johdosta !!!!!!

 14. Oho, onpa ollut huono tuuri silloin! Toivottavasti saat ensi reissulla napattua omasi :)

 15. Hih, se sopii kyllä tuohon kellon viekkuun kuin nenä päähän ;) Kiitos Reetta!

 16. Kyllä vaan, Vaasa kutsuu ensi syksynä! :) Hurjan paljon onnea sinullekin, ihan mahtavaa!

 17. Eikö vaan, minustakin se sopii loistavasti kellon kanssa, värikin on just eikä melkein :) Tämä Small-koko on tosiaan siro, seuraava suurempi koko onkin sitten jo aikamoinen mötikkä. Tiedän tunteen, ärsyttävää kun mitkään korut eivät ikinä pysy ranteessa! Tämä yksilö on onneksi poikkeus :)

 18. Heippa Jossu! Onpa kiva kuulla, että löysit mieleisen :) Toivottavasti saat paketin pian kotiin, koru on kyllä niin kaunis ja kuten sanoit, yksinkertaisen tyylikäs!

  Suurkiitos myös onnitteluista! Ihanaa sunnuntain jatkoa :)

 19. Muista hei kiristellä sitä lukon ruuvia takapuolelta niin ei pääse löystymään! :) Huomasin nimittäin, että tuossa uudessa ruusukullassani on löysempi lukko kuin kaksivärisessä, lipsahtaa helpommin auki vahingossa. Cottoniltakin siitä muistuttelivat :-)

  Ja vielä kerran, super paljon onnea kauppakorkeaan pääsystä! Vaasa on upea kaupunki :)

 20. Olen jo pitkään miettinyt tuota Shopbopilta tilaamista, tilausvaiheessa hintaan tulee jonkinlainen vero. Kattaako tämä summa verot myös suomen päässä vai joutuuko korusta vielä täälä maksamaan jotain? Eli siis maksetaanko kaikki maksut siinä tilausvaiheessa vai tuleeko jälkeenpäin vielä jotain kustannuksia? Olen myös kuullut huhuja kalliista tullista Suomen päässä, jonka joutuu korua lunastaessa maksamaan.

 21. Shopbopilta voi ihan huoletta tilata, kaikki maksut tulleineen ja toimituskuluineen maksetaan tosiaan siinä tilauksen yhteydessä :) Valitse vain toimitustavaksi Shopbop Global, niin kaikki kulut lisätään tilauksen päälle. Suomen päässä saat siis paketin sitten suoraan kotiovellesi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *