Outfit with a Furry Friend

Sweater / Lindex Holly&Whyte
shorts / Zara
bag / Mulberry
shoes / Tory Burch

Vuorossa olisi arkistoihin jäänyttä asua jo muutaman viikon takaa, kun kävimme ystävieni sekä karvaisen (ja hieman resuisen, hih) kaverin kanssa iltakävelyllä ja jäätelöillä Töölönlahdella. Toinen siskoni haukuista oli luonani hoidossa, joten pitihän tämä vanha Cavalier-rouva ottaa mukaamme iltakahveille koiraystävälliseen kahvilaan Linnunlauluun. Asuna toimi rento raidan, tummansinisen ja konjakinruskean kokonaisuus. Yksinkertaista, helppoa ja kesäistä!

Tänään starttaamme toisen siskoni kanssa auton kohti Turkua, ihana tehdä yhdessä pieni kesävisiitti! Edessä on sisustuskaupoilla kiertelyä, Turun tunnelmasta nauttimista,  herkuttelua hyvällä ruualla ja lopulta hotellin pehmeisiin lakanoihin kellahtaen. Nyt toivottelen mukavaa keskiviikkoa kaikille! :)

Here’s an old outfit from a few weeks ago, when we went for an evening walk with my friends, including my sister’s 10-year -old Cavalier. I was taking care of it for the weekend and of course we all went to a dog friendly place for coffees and some ice cream. My outfit was very casual and summery, you can never go wrong with stripes and navy blue! I’m heading to Turku with my sister today, have a great wednesday everyone! :)

32 thoughts on “Outfit with a Furry Friend

 1. I must say I am very glad that you have started translating into english. I really like your blog! ♥

 2. Heippa, mihin sisustusliikkeisiin ajattelit suunnata Turussa? Muutan sinne itse nyt syksyllä opiskelemaan ja olis kiva tietää hyviä tärppejä :) vai teetkö aiheesta postausta myöhemmin?

 3. Moikka! Oot niin kaunis noissa kuvissa :) Hei missä käyt laittaa sun ihanat ripset?

 4. I like the stripes a lot you always look so classy and chic even for a dog walk. It's very inspiring for me, I work in an office that I could wear jeans, t-shirt, and flip-flops everyday but I know I would start to loose confidence dressing like a slacker everyday. Thanks for the inspiration!
  And super cute Cavalier, funny I have been told several times that the way my hair curls naturally reminds people of a Cavalier

  http://caseyslife365.blogspot.com/

 5. Hih,ihana koira <3 Kokeilin jokin aika sitten tuota samaista paitaa lindexillä ja olin yllättynyt että S koko oli liian iso,eikä tietenkään ollut pienempää kokoa jäljellä.Onko muuten tuo laukku oversized vai ihan normi Alexa?:)

 6. Voisitko tässä ja nyt antaa pari Heslinki vinkkiä? :) menen sinne pian, ja vaikka ei todellakaan ole ensimmäinen kerta, niin olisin innoisani jos viitsisit vinkata joitain uusia paikkoja koettavaksi ja nähtäväksi.
  Esimerkiksi, lemppari kesäruokapaikka Helsingissä, lemppari vaatekauppa ja lemppari puisto/ ranta/ nähtävyys. Kiitos todella paljon! :)

 7. Onpas ollut pitkä tauko kommentoimatta… mutta täällä ollaan tottakai koko ajan sinua seurailtu! <3 näytät niin säihkyvältä ja onnelliselta :) ja taasen ihana asu!! Inspiroit kyllä minua todenteolla, Jonna! :) Ja mikä valloittava hauveli ^^

 8. Ihana asu! Tätä blogia ei vaan voi jättää katsomatta, kiitos Jonna kaikista kommenteista ja vastauksista mitä oot siellä instagraminkin puolella antanut :) Edelleen ihan lemppariblogi!:) -saraelllen

 9. Heips! Tosi ihana blogi sulla! :D selailin sun päivityksiä ja huomasin että olit reissussa alcudiassa. Kuvista päätellen huomasin, että kyseessä olis hotelli alcudia pins? Suosittelisitko kyseistä hotellia kaksinmatkaavalle nuorelle parille? :D Toi hotellihan on aika kaukana kaikesta, että kannattaisko hotelli ottaa mielummin läheltä satamaa vai oliko toi hyvä? :D Oliko alcudiassa muuten mitään shoppailtavaa vai pitääkö lähtee palmaan? Kiitos.

 10. Ruskee & raitapaita on mun vakiosuosikki. Joskus saattaa jämähtää päälle viikoiksi. Se vaan aina toimii!

 11. That is so nice to hear, thank you Anela! It takes a bit more time to write in two languages, but I love getting positive feedback from my readers :) Hope you have a great weekend ahead!

 12. Heips, meidän ensimmäinen stoppimme oli Loviisan Aitta, joka sijaitsee noin vartin ajomatkan pääsä Turusta Ruskossa. Siellä kannattaa ehdottomasti käydä :) Muuten kävimme oikeastaan vain Sisustuksen koodissa (hieman modernimmalle maulle), sekä saman kadun toisella puolen sijaitsevassa pikkukaupassa, en muista enää nimeä. Onnea opiskelupaikasta, Turku on varmasti ihana opiskelukaupunki! :)

 13. Voi kiitos, ihanasti sanottu! Turustakin on nyt kotiuduttu, takana on rentouttava visiitti :) Mukavaa alkavaa viikonloppua sinne!

 14. Moikka Johanna, kiitos kovasti :) Ripset käyn laittamassa eräällä kotonaan Pohjois-Helsingissä päin työskentelevällä hurmaavalla naisella, jota voin suositella lämpimästi, http://www.glameyes.fi/.

 15. This time we we're heading to a cafe, otherwise I would have been wearing a hoodie and sweat pants ;) It's great to hear that my blog is an inspiration for you, thank you so much! You always make my day with your nice comments :) Haha, Cavaliers are cute indeed, so I think you can take it as a compliment!

 16. Eikö olekin, se on ihana vanha rouva :) Minusta taas tässä paidassa oli hieman tavallista pienemmät koot, itsekin venkslasin useaan otteeseen kokojen kanssa. Toivottavasti löydät omasi vaikka jostain toisesta liikkeestä :) Laukku on Regular Alexa eli se keskikoko, on kyllä osoittautunut tosi näppäräksi!

 17. Heippa! Hmm, mitähän minä vinkkaisin.. Suosittelisin joko Teatterin salaatteja taikka herkullisia hamppareita Ravintola Torissa, näissä on ihanat terassit joilla istuskella, jos taas on huonompi sää ja satut pitämään sushista, niin minun mielestä parhaat sushit saa Töölöstä Runeberginkadulta Tokyo55:sta. Jälkkäreille sitten Iso-Roobertinkadulle Kippoon, josta saa hyvää jugujätskiä lisukkeineen.

  Vaateostoksilla suuntaan yleensä Aleksanterinkadulle, josta löytyy kaikki peruskaupat lähekkäin. Jos on nätti ilta, niin kannattaa ehdottomasti käydä Töölönlahdella tässäkin tekstissä mainitsemassani kahvila Linnunlaulussa, siihen paistaa upea ilta-aurinko ja paikka on miljööltään aivan ihana!

  Toivottavasti näistä nyt olisi jotain apua, ihanaa Helsinkireissua! :)

 18. Onpa kyllä nätit, minulta tosin nudet baltsut jo löytyykin :) Kiitos kuitenkin kun ystävällisesti vinkkasit!

 19. Ihana Maippi, kiitos superkivasta kommentistasi <3 Etenkään kesällä sitä ei ymmärrettävästi jaksa nököttää koneen ääressä, on kuitenkin aina yhtä kiva nähdä tutut nimet kommenttiboksissa päivääni piristämässä :) Mukavaa alkavaa viikonloppua sinne!

 20. Voi että, et tiedäkään miten ilahduin kommentistasi! Kiitos hurjan paljon Sara, olet kyllä aina yhtä herttainen :)

 21. Heippa Anette! Kiitos kovasti ja tervetuloa blogini pariin :) Olimme tosiaan poikaystäväni kanssa Alcudia Pins-hotellissa ja noh, onhan se varsinainen perhehotelli :D Altaalla ei kiljumiselta ja vesipyssyjen roiskeelta voinut välttyä ja mikä yllätti – niin äänekästä ohjelmaa pidettiin yllättävän myöhään. Huoneemme oli tämän lavan vieressä sijaitsevassa rakennuksessa ja jos satuimme menemään aikaisin nukkumaan, niin meteli oli todella kova. Onneksi sitä ei kuitenkaan ihan joka ilta ollut :)

  Muuten hotelli oli mukava, tosi siisti ja parin minuutin kävelymatka huoneelta rannalle oli ihana. Sijainti ei kieltämättä ollut ihan parhain, otimme illalla aina taksin satamaan tai vanhaan kaupunkiin. Taksilla kulkeminen on kyllä suhteellisen halpaa, satamaan maksoi n. 6-7e, mutta jos tykkää kävellä paikasta toiseen ja ihmetellä ympäristöä, niin sitten kannattaa ottaa hotelli hieman lähempää. Tätä väliä kulkee myös paikallisbussi, jonka pysäkki on hotellin edustalla. Vaikka hotelli on kaukana, niin toisaalta pidimme siitä, että ranta oli aika rauhallista verrattuna lähempänä satamaa. Alcudiassa ei ole juurikaan mitään shoppailtavaa, joten sitä ajatellen ehdottomasti reissu Palmaan :)

  Toivottavasti tästä oli jotain apua, ihanaa matkaa jo etukäteen! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *