Outfit in Playsuit

Kuten jo eilen mainitsin, vietimme viikonloppuna Suomeen pikaiselle visiitille tulleen serkkuni syntymäpäiviä. On ollut ihana nähdä häntä piitkästä aikaa, ja synttäri-iltaan valmistautumisenkin aloitimme yhdessä hyvissä ajoin skoolaten myös meidän molempien opiskelupaikoille. Kuinkahan pitkään tuon varjolla voi vielä kilistää? ;)

Asuksi valikoitui eräs kaappiin tyystin orvoksi jäänyt vaatekappale, H&M:n aleista pari vuotta sitten tilattu satiininen musta playsuit. Se on jäänyt sinne virumaan odotellen sopivaa tilaisuutta ja pientä fiksausta (tämän puolen pelastivat hätäisesti taas kerran pienenpienet hakaneulat). Olen joskus maininnut, etten oikein viihdy mekoissa iltamenoissa, vaan useimmiten kesällä pukeudun rennosti shortseihin, johonkin juhlavaan puseroon ja korkoihin. Tämä helppo ja mukava shortsihaalari oli siis mitä mainioin “pikkumusta” minulle!

Playsuit / H&M
laukku / LV
kengät / MICHAEL Michael Kors
kello / Michael Kors
koru / Marc by Marc Jacobs

Asujani selailemalla voi myös todeta, etten pukeudu lähes ikinä mustaan, joten siinäkin mielessä tämä oli hieman harvinaisempi kokonaisuus ylläni. Viihdyin siinä kuitenkin paremmin kuin hyvin, lisäsin pieneksi piristeeeksi vielä kesän kunniaksi raikkaat punaiset huulet. Meikistä tuotteineen voisinkin tehdä vielä oman postauksensa!

Meille sattui mitä täydellisin kesäilta ja lämpöä riitti myöhään yöhön asti. Mukaan otettu valkoinen bleiseri sai siis jäädä narikkaan kotimatkaa varten, playsuit pääsikin liehuvine hihoineen paljon paremmin oikeuksiinsa ilman sitä. Ihastuin haalariin kyllä toden teolla ja se tulee varmasti toimittamaan leikkisän pikkumustan virkaa vielä toistekin. Mitäs te tykkäätte? :)

50 thoughts on “Outfit in Playsuit

 1. Yleensä sana playsuit saa minun karvani nousemaan pystyyn, mutta tuo sinun yksilö tekee sanalle ihan uuden merkityksen = IHANA!!! <3 :)

 2. Onpa superhyvännäköinen noinkin simppeliksi asuksi! Täällä ainakin tykkäillään :) Minäkin tunnustan olevani maailman huonoin käyttämään mekkoja, joten ehkä minunkin pitäisi metsästää vastaavanlainen jostakin ;)

 3. tyyyyyylikäs jonna ! ja tosiaan, sulla on harvoin mustaa päällä :o toisaalta ihan hyvä, itse tulee ehkä vähän liiankin usein turvauduttua mustaan kaiken muun tökkiessä…

 4. Oi miten ihana playsuit! Olet ollut ihan huikean kauniina liikenteessä :) Hämääkö valaistus vaan, vai onko hiuksesi nykyään hieman vaaleammat kuin ennen? Tuo kirkas vaalea sävy sopii sinulle paremmin kuin hyvin! :)

  Niin ja kilistelysi olet todellakin ansainnut! ;)

 5. Tosi kivalle näyttää tuo sun asu :) Mä olen nyt tykästynyt kovasti playsuitteihin. Tilasin juuri itsellenikin oman. :)

 6. Näyttää tosi hyvältä, erityisesti tykkään tuosta ilmavuudesta, ettei oo ihan ihonmyötäinen. :) Toisella kantilla taas se ei näytä mitenkään mummomaiselta. :D

  Mä jaksan lähes joka postauksessa ihastella noita sun kynsiä!

 7. Hei todella kiva asu tuo, ja musta sopii tosi hyvin sulle, korostaa hyvin vaaleuttasi ja yllättäen kyllä, rusketustakin. On aina mukavaa, kun vaatekaapin uumenista löytyy yllätyksiä!

 8. Tykkään! Katselin tota samaa playsuitia aikoinaan H&M:llä, mutta mustan värin takia jäi ostamatta. Toi malli on kyllä ihana ja näyttää tosi hyvältä sun päällä! :)

 9. Oi, oletpa taas ollut upeana liikenteessä! :) Etkö muuten käyttänytkin moroccanoilia, voisitko linkittää mistä itse kyseistä tuotetta ostat ja muistatko mikä tuotteissa on tullirajana? :) Kiitos jo etukäteen!

 10. Löysinkin vanhoista postauksista tiedon, että teet kiharat yleensä muotoiluraudalla. Sitä videopostausta odotellessa ;)

 11. Olet niin täydellinen ja tuo musta pukee sua enemmän kuin hyvin :)
  Ihana myös tu playsuit<3

 12. Hei! Törmäsin jotakin kautta tänää tähän sun blogiin, ja oli ihan pakko tulla sanomaan, että rakastuin heti sun tyyliin :-) Tollanen seilori/preppytyylinen = unelma! Ja kauniski sä oot :-)
  Oot vissiin Vaasan menos opiskelemaan? Onnee sulle, nimittäin tosi kiva kaupunkihan toi Vaasa on, mitä nyt muutaman kerran oon käyny :-) En siis rannikolta päin itte oo kotoosin, vaan Etelä-Pohojanmaalta. Mun haaveissa on suunnata pysyvästi asumaan johonki päin Norjaa (tai vaihtoehtoisesti Ruottiin), mutta jos Suomeen jään, niin Vaasa on kyllä ihan ykkösvaihto pysyväksi kodiksi!

 13. Olet niin kauniin raikkaana ja säteilevänä siellä taas! Kauniisti sopii playsuit sulle ja tee ihmeessäpostausmeikistä, raikas huulipuna kiinnostaa erityisesti!

 14. Nomutta, kiva että uskalsit kuitenkin kurkata asun otsikosta huolimatta, hih ;) Ja vielä kivempi, että tykkäsit tästä, kiitos!

 15. Voi kiitos Pauliina :) Ajattelin antaa haalarille huomion kaikessa yksinkertaisuudessaan, punaiset huulet tietsti toivat vähän lisää! Heh, hauska kuulla etten ole ainoa ei niin naisellinen nainen mitä näihin mekkoihin tulee :D Toivottavasti löydät omasi jostain!

 16. Kiitos tyylilyyli! ;) Musta värinä ei ole kyllä yhtään oma juttuni, toki sitä löytyy kaapista esim. bleisereissä ym. perusvaatteissa, mutta kokomustaa asua harvemmin näkee ylläni :D

 17. Kiitos Mimmunen! Hmm, valaistuskin aina kyllä vaikuttaa paljon, mutta tukka on voinut auringossa hieman vaalentuakin :) Viihdyn kyllä tässä vaaleassa ehdottomasti parhaiten!

  Hihi, ehkä sen varjolla ei kuitenkaan ihan loputtomiin voi skoolailla ;)

 18. Kiitos Jenni! :) Minulta löytyy vielä yksi rennompi esim. rannalle mainiosti sopiva playsuit, mutta olen onnistunut kadottamaan sen jonnekin.. Ovat kyllä niin mukavia ja helppoja vaatekappaleita (miinus vessassakäynti)!

 19. Sama täällä, tykkään itsekin sen ilmavasta mallista :) Ja voi kiitos! Väkersin pitkästä aikaa ranskalaisen manikyyrin, onkin ollut jo tätä klassikkoa kaikkien karkkivärien jälkeen ikävä :)

 20. Kiitos paljon, kiva jos tykkäsit :) Musta yllättävästi kyllä korostaa rusketusta, vaikka valkoinen värikin on omiaan siinä. Ja niinpä, itseäni aina harmittaa jos joku vaate on jäänyt käyttämättömäksi, joten saan suurta riemua siitä että niille löytyykin käyttöä :)

 21. Voi kiitos Sarafiina :) Simppeliä ja helppoa, sitä pukeutumiseni kyllä pitkälti onkin, hih!

 22. Muitakin mustan värin karttajia siis olemassa ;) Kiitos paljon! Ja kiva kun kommentoit, niin löysin mielenkiintoisen blogisi :)

 23. Voi kiitos kaunis V! :) Jeps, tilasin omani tuolloin muistaakseni Lookfantastic-verkkokaupasta, http://www.lookfantastic.com/moroccanoil-original-oil-treatment-100ml/10387664.html?rws=1. Sieltä tilatessa ei tarvitse huolehtia tulleista, sen sijaan Feeluniquesta tilatessa kannattaa pitää tilaus alle 22 euron. Feelunique ei toimita Suomeen täysikokoista 100ml:n öljyä, mutta jos haluat alkuun pienen 25ml:n purnukan, niin näköjään sen saisi sieltä pari euroa halvemmalla kuin LF:llä, http://www.feelunique.com/p/Moroccanoil-Oil-Treatment-for-All-Hair-Types-25ml :)

 24. Oi kiitos kovasti! Ja hyvä jos vastauskin ehti löytyä, teen kiharat tosiaan aina Cloud Nine-suoristusraudallani :) Jospa nyt viiihdoin tällä viikolla saisin kuvattua videota aiheesta!

 25. Anteeksi korjaus, FU ei näköjään toimita pientä kokoakaan Moroccanoilista Suomeen! Lookfantastic näyttää siis olevan ainoa vaihtoehto :)

 26. Voi sinua, kiitos hurjan paljon <3 Ihastuin kyllä kovasti tuohon playsuitiin, pääsee varmasti vielä toistekin päälle! :)

 27. Hei Essi, kiitos ihanasta kommentista! Ja lämpimästi tervetuloa blogini pariin, kiva että löysit tiesi tänne :) Kyllä vaan, Vaasa kutsuu ensi syksynä! Mitä nyt olen siellä vasta pari kertaa ehtinyt käydä, niin on kyllä tosi kaunis kaupunki (ainakin näin kesällä ;). Jännityksellä odotan syksyä!

  Oikein aurinkoista kesän jatkoa! :)

 28. Voi kiitos Mapsi, sinä se olet aina yhtä aurinkoinen! Postausta meikistä tulossa! :)

 29. Oikein kaunis asu! :) Minäkin muistelisin joskus tilanneeni tuon mekon, mutta jostain syystä se lähti palautukseen. Nätti se kyllä on ja sopii sinulle niiiin hyvin! :)

 30. Äh, nyt vähän nakertaa että pari kk sitten luovuin tuosta samaisest jumpsuitista! :D Tosin se oli odotellut kaapissa sen reilut 2 vuotta hintalapun kanssa sitä pientä fiksausta kaula-aukolle, turhan avara oli omaan makuun – joten toistaalta sen käyttötarve oli aika vähäinen :-P Onhan se todella nätti!

 31. Kiitos paljon Heidi! :) Minäkin olin jo välillä lähellä myydä tämän eteenpäin, mutta onneksi jokin mielensopukka pisti minut kuitenkin säästämään haalarin ;)

 32. Eikä, voi kurja! Meillä menee muuten aika yksyhteen nämä “vaatekaapin hylkiöt”, kun sinulta löytyi se sama Zaran kukkatunikakin ;) Ja sama ongelma oli minullakin tämän kanssa (hintalappu myös kiinni), kaula-aukko oli aivan liian avara meikäläiselle, mutta napsin parilla pienellä hakaneulalla sitä sisään ja voila! Täytyisi hurauttaa se vaikka ompelukoneella, niin pääsisi käyttöön vielä toistekin :)

 33. On kyllä, vaikka taidetaankin olla aika harvassa! :D Kiitos itsellesi, että kävit kurkkaamassa blogiini ja hienoa, jos tykkäsit! :)

 34. Tuo playsuit on niin sulonen! Muistan itsekin sitä joskus aleissa himonneeni, mutta mulle se ei istunut sitten ollenkaan, hiukan harmitti.. Sulla näyttää kyllä upeelta :) Ja hei, opiskelupaikkaa voi todellakin kilistellä hyvällä omallatunnolla vähintäänkin sinne koulun alkuun asti ;)

 35. Voi kiitos Milla! Mullekaan haalari ei oikein istunut, mutta minähän pistin sen istumaan – pienellä fiksailulla hakaneulojen kanssa siitä selvittiin ;) Hih, sittenhän tässä on vielä muutama viikko aikaa kilistellä!

 36. hei minkä kokoinen tuo sun playsuit on? :) oon suunnilleen samankokoinen kuin sää ja mietin että uskaltaisinko ostaa 36 ilman sovitusta tuttavalta :/

 37. Se on kokoa 34 ja sanoisin kyllä, että vähän tavallista reilumpaa kokoa kun on jo muutenkin aika löysä malli. Ainakin rinnus oli mitoitettu jollekin paria kokoa suuremmalle tai muuten todella rintavalle ihmiselle :D Kuroin sitä hakaneulalla vähän sisään, niin nyt se istuu kuin nakutettu. Toisaalta ei sitä tiedä, kuinka paljon kokojen 34 ja 36 välillä olisi kuitenkaan eroa :)

 38. Moikka! En valitettavasti ole omaan myymässä, toivottavasti löytyy jostain muualta! Josko vaikka H&M:lle tulisi taas jotain vastaavaa myyntiin :) Mukavaa sunnuntaita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *