Outfit in Nude & Floral

Knit / Zara
shorts / Zara
scarf / Zara
bag / Mulberry
shoes / Tory Burch
bracelets / Marc by Marc Jacobs & Forever 21
sunglasses / Ray-Ban

Torstaina oli mitä täydellisin kesäpäivä, joka huipentui ihanaan iltaan ystäväni kanssa kaupungilla. Siitä kuitenkin lisää vielä myöhemmin, nyt näytille asua kyseiseltä illalta. Tuo Zaran aleista löytämäni unelmanohut neule on juurtunut päälleni (jos ette ole vielä huomanneet? ;), se toimii vilpoisan materiaalinsa puolesta loistavasti helteisen päivän iltana shortsien kanssa. Kokonaisuus tuntui yksinään hieman valjulta, joten nappasin mukaani vielä keveän kesähuivin, joka sopi värimaailmaan kuin nakutettu. Olalla pienen tauon ja Alexa-huuman jälkeen ihastuttava Mulberryn Lily, mustat asusteet toivatkin hyvin kontrastia muuten vaaleaan asuun

I’ve been asked to write in English for a couple of times, and I’ve been thinking about it a lot lately. Now I thought that I could finally gather up some courage and start writing in two languages. My English isn’t perfect, but I’ll try to write at least a small summary in the end of the post, so that also my foreign readers could have the chance to read my blog :)

So, on Thursday we had such a perfect summer evening with my friend. I’m going to tell you about it later, but before that I wanted to show you my outfit from that evening. I love the combination of white and nude, the knit is one of my sale finds from Zara. The outfit felt a bit too simple, so I think the scarf was a perfect little splash of color. Since I’ve been wearing my new Mulberry Alexa a lot lately, it was about a time to get Lily out for a walk ;)

32 thoughts on “Outfit in Nude & Floral

 1. Aivan ihana huivi! Minä olen kunnon huivihamsteri ja huiveja löytyy joka lähtöön, mutta tajusin tämän huivin nähtyäni ettei minulla mitään kukallista olekkaan! Äkkiä hankkimaan kesän viimeiset kukkahuivit :D

 2. Kaunis asu. ♡ Ihan sellainen sinun näköinen… ;-) Nuo rannekorut ovat ihania. ♡

 3. Oletko jo löytänyt asunnon Vaasasta? Instagrammissa olet postaillut kuvia sisustusjutuista, joten voisitkohan tehdä ostoksistasi postauksen tänne blogiin?

 4. Voi sinua suloisuutta! Ihanan rento kokonaisuus, ja varsinkin asusteiden osilta nappi suoritus. Sinä se vaan osaat! :))

 5. Jälleen kerran ihan nappiasu! Tyylikäs, mutta kesäisen keveä. :)

  And there's absolutely nothing wrong about your English! Also, the more you use a language, more confident you get about it and the better you'll get. :)

 6. Kaunis kokonaisuus ja edelleen ihailen hiuksiasi! Näyttävät tosi hyväkuntoisilta ja väri kirkkaalta <3 Paita vaikuttaa todella monikäyttöiseltä, täytyykin yrittää metsästää jostakin vastaava.

 7. Se on kyllä ihan suosikkini, tuo kivan lisän asuun kuin asuun :) Nyt huivihamsteri äkkiä liikkeelle ja kukkakuviota bongailemaan ;) Toivottavasti löytyy!

 8. Hih kiitos, kiva kuulla että on kantajansa näköinen ;) Aurinkoista lauantaita sinne ihana!

 9. Olen kyllä :) En usko että tulen vielä tekemään postausta ostoksista, ne tulevat varmasti näkymään sitten uudessa asunnossa!

 10. Voi kiitos Elisabete, sinä se aina jaksat ilostuttaa aurinkoisilla kommenteillasi :) Mitä parhainta kesälauantain jatkoa sinne!

 11. Hello Joanna. I just wanna thank you for your decision to write in English and I really appreciate the courage. Plus I can't see any mistakes there, so you don't need to apologize :-).
  Have a great day!

 12. Oi kiitos kovasti, kiva jos siellä tykkäiltiin :) And also, thank you for your encouraging words! ;) It's been two years since I've studied English, so this is really good for me as well!

 13. Voi kiitos paljon! Tukkani on pysynyt yllättävän hyväkuntoisena, viime kertainen reilumpi saksiminen teki varmaan tehtävänsä :) Väri kuitenkin kaipaisi minun silmääni pientä kirkastamista, täytyypä tarttua hopeashampoopulloon pitkästä aikaa ;) Ja tosiaan, tästä paidasta on todellakin moneksi!

  Mukavaa lauantaita sinne :)

 14. Hi again Aneta :) After your comment I really started considering about it, and here we are. Hope you can make the most of my blog now :) Have a nice weekend!

 15. Todella kaunis asu; klassinen ja vähäeleinen, mutta huivi tuo sopivasti mielenkiintoa. :) Ihana värimaailma ja kuviointi tuossa huivissa!

 16. Thanks Jennifer! That sweater is definitely my favourite at the moment – so easy to wear :)

 17. Kiitos kaunis Minna! Ilman huivia asu olisi tosiaan jäänyt vähän tylsäksi, mutta onneksi asusteilla saa aina paljon aikaan :)

 18. Hei, tuli mieleen, että oletko tehnyt missään vaiheessa postausta vaatekaapin peruspilareista? Sinulla on noin klassinen ja yksinkertaisen kaunis tapa pukeutua, niin mitkä on ne sinun omat vaatekaapin kulmakivet, joiden avulla tekee huononakin pukeutumisaamuna hyvän perusasun?
  Haluaisin laittaa vaatekaappini uusiksi, tuntuu etten ikinä löydä sieltä mitään, ja ne perus asiat puuttuu täysin. Esim. yhdet hyvät perusfarkut, muutama perus pusero ja istuva jakku. Tiedän siis toisaalta mitä sieltä puuttuu, mutta en tiedä mistä niitä lähtisin hakemaan.
  Lisäksi minusta tuntuu aina vaikealta asusteiden ja kenkien mätsääminen asuun, jotenkin tuntuu että kaikkea tulee välillä liikaa tai sitten liian vähän eli asukokonaisuus jää laimeaksi.
  Suosin itsekin sinun tavoin perusvärejä pukeutumisessa, eli valkoista, mustaa ja nudea.

 19. Heippa Anna! Vaatekaapin peruspilarit on ollut viime aikoina yksi toivotuimmista postauksista ja olen luvannut toteuttavani sen mahdollisimman pian :) Suunnittelinkin tekeväni sellaisen nyt hieman syksyisemmissä merkeissä, ikään kuin kaapin syyskulmakivistä.

  Sinulla on ainakin erittäin hyvä pohja mistä lähteä liikkeelle ja hankintalistasi kuulostaa tosi hyvältä! Juuri mainitsemillasi perusfarkuilla, siisteillä puseroilla ja istuvalla jakulla pääsee jo pitkälle :) Itse olen löytänyt edellä mainitut melkeinpä poikkeuksetta Zarasta, heillä on valikoimissa aina kivoja farkkuja, nättejä puseroita ja bleisereitä.

  Neutraaleissa väreissä on se hyvä puoli, että lähes kaikki vaatteet sopivat hyvin keskenään, jolloin niitä saa yhdistettyä eri tavoin. Minulla on myös itselläni eräs helppo “muistisääntö” asun kokoamisessa, nimittäin ns. kolmen värin sääntö. Sitä ei kannata ottaa järin vakavasti, mutta se on oikeasti ihan toimiva tärppi yhdistelemisessä :) Hmm, tästähän voisi vaikka kehitellä jotain postaustakin..

  Yritän palata kulmakivi-postauksen kanssa pian, ihanaa sunnuntain jatkoa! :)

 20. Upeita kuvia, nättinä jälleen :) Pitkästä aikaa näkee lilyä, näyttää osi kivalta tollee erilailla olan yli (miten se nyt sanotaankaan) :D

 21. Kiitos kaunis Jennifer :) Hih, Lily on kyllä yhä yhtä ihana! Ja tarkoitat varmaan cross bodyna, se on tosi näppärä tuolla tavalla kannettuna, tosin jos on kovin painava niin alkaa tuntua olalla :)

 22. Kiitos paljon Emmi! :) Huivi oli kyllä hyvä ostos viime kesänä, tuo sopivasti eloa muuten neutraaliin asuun.

 23. Nämä on otettu Olympuksen PEN Lite E-PL5:lla ja 45mm-objektiivilla, kuten oikeastaan lähes poikkeuksetta kaikki blogini kuvat :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *