Mallorca Outfit – Red & White

Toppi / Zara
shortsit / Zara
laukku / Mulberry
sandaalit / Stradivarius
aurinkolasit / Ray-Ban

Vielä on loma-asuja muutama jaettavana! Tässä toiseksi viimeisen illan yksinkertaista asua Marianne-karkin väreissä, punainen toppi on jo useamman vuoden takaa ja yhä yksi vaatekaapin suosikeistani. Pitkään olen haaveillut sen yhdistämisestä valkoiseen ja nyt nämä Zaran shortsit hankittuani (jotka ovat kuin liimautunet jalkoihini!) pääsin asun myös toteuttamaan. Kokonaisuudesta tuli juuri niin raikas kuin ajattelinkin, konjakinruskeat Stradivariuksen sandaalit ja Alexa olalle heitettynä tekivät siitä taas hieman rennomman. Voisin muuten helposti pukea saman asun myös illanviettoon vaihtaen vain laukun pienempään clutchiin ja jalkaan korkeat korot!

Mitenkäs maistuu Marianne tässä asussa? ;)

36 thoughts on “Mallorca Outfit – Red & White

 1. Todella kaunis ja pirteä asu. ♡ Tykkään. :-)
  Nuo shortsit on kyllä ihanat. Ja tietty Alexa… ♡

 2. Mahtava kokonaisuus! Punainen ja valkoinen sopii mielettömän hyvin yhteen ja kokonaisuudesta tulee raikas. Niin ja tuo sun Alexahan on tietty hurmaava ♥

 3. Oi, Jonna olet huikean kaunis ilmestys! :) Nämä Mallorcan asut ovat kyllä toinen toistaan kauniimpia kokonaisuuksia! :)

 4. Joskus juteltiin sun kanssa kynslakoista, niin tän topin väristä tuli mieleen suositella sulle Essien Watermelonia. Niin nätti kesäsävy ja huikean hyvä koostumus joka peittää jo yhdellä kerrokselle. Googlaa ja kokeile ;)

 5. Kiitos Reetta! Punainen ja valkoinen on minustakin kiva yhdistelmä kesään :) Ihana että sait omankin Alexasi nyt!

 6. Hih, hauska kuulla, kiitos! Vielä kun tuon rusketuksen saisi jotenkin pysymäänkin.. ;)

 7. Voi kiitoksia Nanna! Rusketus alkaa kyllä kohta olla jo menneen talven lumia.. :D

 8. Googlasin ja nam – ihana kesäsävy! Sinun kanssasi kun puhuttiin myös mm. Chanelin lakoista niin pakko samaan syssyyn kehaista. Lakkasin kynteni ennen matkaa torstaina, yksi kerros + päällyslakka, ja kestoa koeteltiin niin meri- kuin kloorivedelläkin ja yli viikon päästä sunnuntaina tulos oli yhä lähes täydellinen, kynnen kasvua lukuunottamatta ;)

 9. Oi upea mikä kaunis kokonaisuus! Kauniin raikas ja kesäinen, ja monipuolinen, toimii päivästä iltaa saakka:)

 10. Oi kiitoksia Dahlia! Monipuolinen tosiaan, minusta on ihana jos samasta asusta on moneksi hieman asusteita vaihtamalla :)

 11. Marianne näyttää hyvältä, varsinkin noin päivittyneenä!
  Nuo shortsit olivat niin nappiostos itsellenikin, sopii kaiken kanssa :)

 12. Kivoja ovat olleet nämä Mallorcapostaukset! Tämä asu on ihanan raikas, minunkin pitäisi opetella pukeutumaan enemmän väreihin :) Ja tuo Alexa on aivan ihana, olen haaveillut siitä jo pienen ikuisuuden ja laukkukuume vain kasvaa näitä sinun asuja katsellessa!

 13. ihana, ihana, ihana jonna ! punainen ja valkoinen sopii hirmu hyvin yhteen, vaikka kirjoitettuna noista kahdesta väristä yhdessä vois tulla jotenkin jouluiset fiilikset ?:-D mutta tämä on oikeen kesäinen, ja raikas asu ! pus <3

 14. Hih, kiitos Jennifer! Harmi että suurin osa rusketuksesta on jo lähtenyt pois.. :( Ne ovat tosiaankin täydelliset kesäshortsit!

 15. Kiva kuulla, muutamia tulossa vielä lisää ;) Rohkeasti vaan kokeilemaan värejä, ne piristävät etenkin näin kesäaikaan kummasti! Olen ollut kyllä äärimmäisen tyytyväinen Alexaan, malli on täydellinen! Toivottavasti saat haaveesi toteutettua pian :)

 16. Tosi onnistunut asu :) Ja jo aiemmissa postauksissa olen kiinnittänyt huomiota sun ihanan värisiin hiuksiin, otatko niihin raitoja vai värjäätkö ihan kokonaan?

 17. Oi kiitos, ihana kuulla että pidit :) Laitan tukkaani parin kuukauden välein vain tyveen raitoja, lopputulos on siis hyvin luonnollinen, kun alta tulee myös hieman omaa tummempaa väriäni :)

 18. Raikkaan ja ihanan värinen kokonaisuus! Punainen ja valkoinen sopivat kyllä ehdottomasti yhteen! Siirtyy siis myös tämän neidin asulistalle kunhan vain löytäisi sen täydellisen punaisen paidan ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *