Mallorca Outfit – Creamy Maxi Skirt

maxihame / Zara
toppi / Massimo Dutti
laukku / Mulberry
sandaalit / Stradivarius
kello / MK
käsikorut / Forever21 & Lindex

Vielä viimeistä asua Mallorcan matkaltamme! Ennen reissua kerroin metsästäväni sitä täydellistä maksihametta kesän rientoihin. Suomessa ne tuntuivat kaikki olevan kiven alla ja jos jokin yksilö tuli eteen, niin pituus olikin sitten tälle nappulalle aivan liian pitkä. Palman Zarassa kuitenkin onnisti ja meinasin kiljaista riemusta löydettyäni TRF-puolelta erään rekin takaa tämän kermanvaalean hameen, omassa koossani ja juuri oikealla pituudella! Ainoa ongelma oli ylös asti ulottuvan halkion ja todella lyhyen alushameen yhdistelmä, mutta pienellä operoinnilla hakaneulan kanssa siitäkin selvittiin ;)

Puin hameen ensimmäistä kertaa ylle lähtiessämme syömään tunnelmalliseen Vanhaan kaupunkiin, jonka maisemiin asu sopi minusta kuin nakutettu. Maksihame osoittautui tulomatkalla myös todella näppäräksi matkustusvaatteeksi. Kevyen materiaalin ja ilmavuuden ansiosta hame ei tunnu tukalalta helteessä, mutta pituus taas takaa sen, ettei koneen ilmastoinnin puhalluksessa tule vilpoisa.

Siinäpä oli kasa loma-asuja, jotka taisivat koostua pitkälti maksimitasta ja kukkaprintistä ;) Nousiko teillä joku asuista suosikiksi? Asujen saralla palataan siis pian “arkeen”, voi kun kuvat voisikin joka päivä ikuistaa näissä upeissa miljöissä! Ihan vielä ei kuitenkaan täysin irrottauduta pois lomamoodista, sillä luonnoksissa on vielä vino pino muita matkajuttuja ravintolavinkkeineen, sinisine taivaineen ja hiekkarantoineen.

41 thoughts on “Mallorca Outfit – Creamy Maxi Skirt

 1. Kaunis asu :) Itseltäni löytyy samainen hame (ihana!) ja olen myös pähkäillyt liian paljastavan halkion kanssa. Hakaneulan kanssa toimii siis?

 2. Tuossa hameessa väri on kyllä just eikä melkeen kohdallaan! Minäkin kiikutin tuon viime Tukholman reissulla sovariin ja juuri tuon halkion takia se sitten jäi kaupan hyllylle. Kotona sitten jälkeenpäin jäin harmittelemaan, eikä tuota tietenkään enää mistään löydä. Ja tuo miljöö, oih, niin täydellinen kesäisiin asukuviin :)

  Ps. Ihana kun kävit visiitillä, minun ihka ensimmäinen lukijani <3

 3. Niin suloinen, kaunis asu :)
  Asiasta ihan kukkaruukkuun.. olen hankkimassa Mulberry laukkua ja nyt mietin kumpi; Alexa vai Bayswater, siinäpä pulma! Sinulla kun on molemmat, olisi kiva kuulla kokemuksia/ ajatuksia noista ihanuuksista vaikka ihan lyhyestikin. Aiemmin olin niin tuon Baysin kannalla, mutta ihan viime aikoina katse yhä enemmän kiinnittyy tuohon Alexaan… äh, niin vaikeaa :)

 4. Kaunis kokonaisuus. Maxeja suosin itsekin matkustaesa, pysyvät koivet lämpimänä koneessa. Tosin otan villasukatkin mukaan, palelen aina :)

 5. Toi hame on niin ihana! Kävin just yks päivä täällä Helsingissä sovittelemassa samaa maksia, ja toihan oli ihan loistavan mallinen! Suuresti plussaa tuli siitä että se oli kerrankin tarpeeks pitkä… On muuten hieman vaikea löytää hyviä maksimekkoja kun on melkein 180 cm mittarissa :D Mut sitten se mutta, se hame oli ihan kaameen värinen, joku oranssipinkki, ei ei ei ei… Toi sun on niin ihanan värinen < 3

 6. Oi miten ihania kuvia ja vitsit sä olet kaunis :)<3 Vaalea tukka näyttää kyllä niin hyvältä rusketuksen kanssa :)

 7. Todella kaunis ja upean värinen hame! Ja tuo miljöö on kyllä aivan ihana, jotenkin asukuvat ovat vieläkin upeamman näköisiä vaikka ihailen niitä Suomessakin otettuja jo hyvän tovin :) Tuollaisissa ihanissa pikkukujissa ja vastaavissa on vain se oma viehätyksensä. Siitä tietää olevansa ulkomailla kun niitä ei niin Suomessa ole.. :)

 8. Aivan ihana asu!:) Vaikka näin kesällä kirkkaatkin värit houkuttelevat, kyllä tällainen harmoninen ja vaalea kokonaisuus se iskee vaan parhaiten meikäläiseen, aina!

 9. Aivan ihana hame! Mun ehdoton suosikkiasu on kyllä se Massimo Duttin kukallinen maksimekko. Palaan niihin kuviin uudelleen ja uudelleen :) Voi kun saisi käsiinsä samaisen mekon, mutta taitaa olla mahdoton tehtävä.

 10. Ihana asu! Muuten minkä pituinen olet, tuli vaan mieleen kun itelläkin tuntuu olevan sama ongelma noiden maxihameitten pituuksien kanssa?:)

 11. Ihana asu! :)

  Nyt on ratkaisu tehty, alexa kotiutuu Lontoosta elokuussa. :) Laukku on kyllä niin tyylikäs ja menee monessa tilanteessa!

  -Pauliina

 12. Kiitos Mibella! Kyllä vaan, sellainen tavallista pienempi hakaneula oli hyvä hätäratkaisu reissussa :) Kuten kuvasta näkee, asetin sen tuohon hieman polven yläpuolelle, jolloin halkio jää kuitenkin esiin, mutta ei tarvitse pelätä vilauttelua.

 13. Voi ei, onpa kurja kuulla että menit ja jätit sen sinne :/ Toivottavasti se vielä tulisi jostain eteesi! Itsekin tuota halkiota mietin, mutta onneksi reissussa sattui olemaan pieni hakaneula mukana, sen avulla ei ole enää vilautteluvaaraa :)

  Hih, innolla odottelen uusia postauksia <3

 14. Kiitos Johanna! Sainkin toiselta lukijalta jokin aika sitten saman pohtivan kommentin Alexan ja Bayswaterin välillä, joten kopioin sinulle suoraan vastaukseni, josko siitä olisi yhtään apua dilemmaan :)

  “Kääk, Bays ja Alexa ovat kyllä kaksi niin erilaista laukkua että niitä on vaikea verrata, molemmat niin ihania! Jos nyt tuosta läpästä puhutaan, niin minusta Baysin läppää on jotenkin huomattavasti helpompi käsitellä kahden kahvan ansiosta. Ei Alexakaan mahdoton ole, siinä vaan täytyy kädellä tai polvella tukea, että saa läpän lukkoineen kunnolla kiinni, kun laukku ei roiku kahden kahvan varassa (vaikea selittää!). Toisaalta taas Alexassa pääsee helposti sujauttamaan käden läpän ali vaikka soivaa puhelinta varten, kun taas Bays on avattava kunnolla.

  Tietysti Alexa saa suuren plussan pitkästä hihnasta, minusta se on ihanan rennon näköinen olalla kannettuna tai crossbodyna! Ja toki kannattaa miettiä koon kannalta, Bays on tosi paljon Regular Alexaa isompi, joten esim. koulukamoja tai läppäriä/ pientä kansiota varten suosittelen Bayswateria (tai Oversized Alexaa), Alexa taas on ihan loistava arkikäyttöön. Ja ainiin, muistaakseni Mulberrylla laukkuja sovitellessani myyjättäret sanoivat, että Baysin nahka on Alexan Soft Buffaloa painavampaa.”

 15. Hih, kiitos Maria! Oi että, teet sieltä varmasti taas mahtavia löytöjä :) Mukavaa Palman reissua ja nauttikaa vielä loppulomasta!

 16. Kiitos Dahlia :) Maxi on kyllä ihan loistovaate matkustamiseen! Muhkea huivi täytyy myös olla aina ehdottomasti mukana, niin siihen voi vilun iskiessä kääriytyä.

 17. Se taitaa olla itseasiassa eri hame naisten puolelta, vaikka on muuten ihan identtinen malliltaan lyhyine alushameineen ja pitkine halkioineen. Sovitin nimittäin ennen matkaani sellaista korallin värisenä, mutta hame oli aiivan liian pitkä minulle! Tämä nude taas oli TRF:n puolelta ja pituudeltaan just eikä melkein :)

  Hih, vaikeuksia on siis niin meillä lyhyillä kuin pitkilläkin :D Toivottavasti löydät sopivan hamosen vielä!

 18. Oi kiitos! Tukka taisi vähän vaalentuakin reissussa auringon alla :) Voi kun tuon rusketuksen saisi vielä jotenkin säilymäänkin, alkaa kohta olla jo pelkkä muisto vain!

 19. Kiitos Jonna tästä tuhannesti <3 Luulen, että tulen päätymään Baysiin. Olen sitä kuitenkin jo vuosikaudet haaveillut ja juuri tilavan kokonsa vuoksi taitaa olla omaan käyttöön sopivampi. Aurinkoista loppu viikkoa sinulle kaunotar :)

 20. Kiitos, väri on minustakin täydellinen, vaikka joku värikäskin hame olisi ollut ihana :) Ja sanos muuta, noissa suloisissa hieman rosoisissa pikkukujissa vaan on ihan oma tunnelmansa! Eikä muuten ollut montaa silmäparia ihmettelemässä kuvaussessiota, toisin kuin vaikka Helsingin kaduilla ;)

 21. Kiitos lili! :) Hih, samaa mieltä, kaikkien väriläiskien jälkeen on ihana pukeutua myös tällaiseen neutraaliin ja harmoniseen kokonaisuuteen. Tosin talvella ne kirkkaat värit jäävät taas kaapin perälle, joten nyt niistä täytyy nauttia kun vielä voi! :)

 22. Oi kiitos, ihana myös kuulla että tykkäsit kukkamaxiasusta :) Samaa mekkoa tuskin enää saa mistään, valitettavasti, mutta toivottavasti löydät jonkin vastaavan! Ted Bakerilla oli kesän mallistossa malliltaan identtinen maximekko tosi kauniilla kukkaprintillä, kannattaa kurkata jos siitä olisi edes haastajaksi :)

 23. Voi kiitos Pauliina! Ja kiva kuulla että pääsit päätökseen laukun suhteen, liputan kyllä täysin Alexan (kuin myös toisen vaihtoehtosi Lilyn) puolesta ;)

 24. Upea asu, ja noissa maisemissa kelpaisi kuvailla useamminkin! (: Sovit kyllä katukuvaan vallan mainiosti värejä myöten!

  Blogistani löytyisi sulle pieni haaste, käyhän kurkkaamassa! (:

 25. Kiitos Annastiina! Hih, minustakin maisemat oikein huusivat maanläheisiä sävyjä ja liehuvia helmoja :)

  Kiitos myös haasteesta, käyn heti kurkkaamassa!

 26. Treenaatko jossain salilla? :) jos niin missä? Aattelin jos uskaltais vaihtaa johonkin niin kaipaan vinkkejä :)

 27. Voi mitä hurjan ihania asuja täällä onkaan. Me oltiin lomalla myös auringon alla, nyt heti tultava ajan kanssa lueskelemaan lemppari blogeja. Jos en väärin katsonut, niin olen ostanut samanlaisen Massimo Duttin puseron, ja se on aivan ihana päällä! Nyt tuli pieni kipinä myös maksihameeseen, niin kiva tämä sun asu. Eikä maisematkaan huonot ole :)

  Ja pienimuotoinen pakkomielle on tullut tuohon Alexaan, on se vaan niin ihana! Ehkä joskus sitten :)

  Mukavaa viikonloppua!

 28. Fitness24sevenillä käyn, hyvä ja superhalpa! Tosin köh, treenailu on jäänyt pahasti taka-alalle, mutta nyt olisi aika ottaa taas itseään niskasta kiinni ;)

 29. Ihana Kirsi kun kävit piipahtamassa ja jättämässä kommenttia! Kävin katsomassa lomaostoksiasi ja kyllä vaan, sama toppi näkyi siellä pilkahtavan :) Se on tosi kiva päällä ja sopii niin monen alaosan kanssa. Toivottavasti teillä oli mukava ja rentouttava reissu :)

 30. Eipä mitään, ihana jos olin avuksi! Jos olet vuosia jo Baysia haaveillut, niin se on varmasti oikea valinta :) Ja voihan Alexan hankkia vaikka joskus myöhemmin jossain herkullisessa kausivärissä!

  Aurinkoisia päiviä sinnekin! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *