Mallorca Outfit – Blossom Print Maxi Dress

Mekko / Massimo Dutti
laukku / Mulberry
sandaalit / Stradivarius
kello / MK
käsikorut / Forever21
aurinkolasit / Ray-Ban

Kukkien väriloisto jatkuu taas! Viime kesänä Pariisin reissulta ostettu Massimo Duttin kukallinen maximekko on odotellut kaapissa ensiesiintymistään, jota ennen helmaa oli kuitenkin lyhennettävä reilulla kädellä. Ostin tuolloin mekon pari kokoa liian isona sen oltua ainut kappale jäljellä koko Pariisissa, en vain voinut jättää näin kaunista luomusta kauppaan! Kokonumero ei onneksi tässä mallissa helmaa lukuunottamatta haitannut, nyt pituuskin on täydellinen ja mekolla edessään vielä monenmonta käyttökertaa.

Seurakseen mekko sai konjakinruskeat asusteet sekä kullan kimallusta kellon ja käsikorujen muodossa. Ohut rannerengas ja kultavalkoinen koru – “köyhän naisen Hermès” ;) – ovat olleet ahkerassa käytössä viime aikoina tilattuani ne Forever21:n nettikaupasta. Kokonaisuuden viimeisteli vielä kukkaprintin väriin täydellisesti sointuva Chanelin kesäinen Rose Insolent-kynsilakka!

Tämä mekko on kyllä oikea vaatekaapin aarteeni! Tiedättekö, sellainen jonka silmäileminen nostaa vuoden jälkeenkin hymyn huulille ja ajatuksen siitä, että tämä oli kyllä loistava ostos :) Mitäs te sen sijaan pidätte asusta?

51 thoughts on “Mallorca Outfit – Blossom Print Maxi Dress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *