Kesäinen juhlameikki

Lupasin esitellä teille vielä tuotteet, joiden avulla loihdin kesäisen juhlameikin. Talvella suosin hieman tummempaa ilmettä silmämeikissä, kesä taas on värikkäiden huulipunien kulta-aikaa, joten tällöin pidän painopisteen lähinnä huulissa. Raikas punainen huulipuna saa seurakseen siistin, kuulaan pohjameikin sekä kevyen silmämeikin.

Pohjameikki on se vanha tuttu näin kesälläkin! Luotan bareMineralsin mineraalimeikkeihin vuodeajasta riippumatta, sillä kirjava ihoni kaipaa aina pientä tasoitusta. Sipaisen ensin pohjalle poskille ja nenänpäähän Cliniquen vihreää Redness Solutions-voidetta, joka neutraloi punaisuutta, poskipäille ja kulmaluille taas Lumenen Ihon Sävyn Heleyttäjää tuomaan hehkua.

Mineraalimeikkivoiteen levittämiseen käytän EcoToolsin unelmanpehmeää kabukia, joka on osoittaunut hintalaatusuhteeltaan ihan ykköseksi! Kasvoni eivät jostain syystä rusketu ikinä, joten aurinkopuuteri on hyvä ystäväni etenkin näin kesäisin, kun yritän saada kasvot samaan sävyyn vartalon ihon kanssa. Tällä hetkellä käytän Lontoon reissulla ostamaani NARSin Laguna-aurinkopuuteria tuomaan vähän väriä kasvoille.

Ihon pienien virheiden peittämiseen käytän niin yllämainittuja bareMineralsin jauheita, kuin myös Diorin kosteuttavaa Nude-peiteainetta. Sitä käytän pääasiassa tummien silmänalusieni peittämiseen, mutta se on näppärä myös pienen punoituksen nopeaan peittoon esimerkiksi nenänpieleen. Yves Saint Laurentin kulttivalokynää laitan hieman silmien alle, silmäkulmiin sekä amorinkaarelle. Korostukseen suosikkini on benefitin Watt’s Up-kuultopuikko, jota sipaisemalla saa upean hehkun kulmaluulle! Urban Decayn Primer Potion on ollut meikkipussini vakiasukki jo pitkään, sen avulla luomiväri pysyy paikallaan koko pitkän päivän.

Siitä puheen ollen, siirrytään pikaiseen silmämeikkiin. Ripsienpidennysten myötä minun ei juurikaan tarvitse arkena meikata silmiä, mutta juhlameikissä käytän aina vähintään mustaa kajalkynää yläripsien tyveen. Kynä on Chanelin – ehdottomasti paras kokeilemani kynäkajal, joka kestää käytössä todella pitkään. Luomelle levitän Duroyn siveltimellä Chanelin vaaleaa helmiäistä Ivory-luomiväriä, joka on vakioni myös arkimeikissä.

Lopulta päästäänkin siihen tässä tapauksessa tärkeimpään, eli huulimeikkiin. Etsin pitkään sitä oikeaa punaista sävyä minulle, kunnes viime kesänä törmäsin ystävällisen myyjän avustuksella Diorin korallinpunaiseen Riviera-sävyyn. Se sopii täydellisesti ihonsävyyni ja on siis luottopunani näin kesäisin.

Punainen huulipuna vaatii kuitenkin hyvän pohjan pysyäkseen, mutta häpeäkseni tunnustan, etten ole aikaisemmin juurikaan omistanut rajauskyniä. Haluaisinkin vinkata teille uudesta tuttavuudestani, jonka nappasin viimeksi mukaani lentokentän Tax Free’ssa asioidessani. Diorille tuli hetki sitten valikoimiin Universal Lip Liner Pencil, joka on väritön, täten kaikkien punien kanssa sopiva rajauskynä. Laiskuuteni rajauskynien kanssa on johtunut siitä, etten ole jaksanut hankkia jokaiselle punalle omaa sävyä erikseen, joten tämä oli minun meikkipussiini oikein tervetullut tuote! Laitoin rajauskynää paitsi reunoille, myös huulille pohjustukseksi, ja kirkas puna pysyi huulillani myöhään yöhön asti :)

Siltä näyttää minun kesän juhlameikkini, toivottavasti näistä tuotteista löytyi jotain uusia tuttavuuksia teillekin!

22 thoughts on “Kesäinen juhlameikki

 1. Hei, ei liity tähän postaukseen (vaikka tästä sainkin lisää himoituksia meikkipussiini), mutta syksy alkaa kolkutella ovelle, ikävä kyllä. Ja jos haluaa saada kivat kengät ja takin syksyä ajatellen, niin ne pitäisi alkaa hankkia tässä vaiheessa. Oletko siis itse suunnitellut jo syksyn päällivaatteita? Mitkä on ne must-have jutut ja mistä lähtisit ensimmäisenä niitä etsimään?
  Haluaisin vaalean beigen trenssin, mutta koska olen alle 160cm, niin sen sopivan löytäminen on mahdottomuus, koska ne on aina niin kamalan pitkiä (menee siis yli polvien). Toisaalta voisin hankkia vähän pidempää mallia olevan takin, jos olisi kengät joissa olisi vähän korkoa. En sitten tiedä mistä niitäkään lähtisin hakemaan. Tuntuu että en verkkokaupoista oikein löydä ja tuntuu raastavalta ajatukselta juosta jokaikinen Helsingin kauppa läpi, etsimässä näitä kahta. Sama ongelma toistuu joka syksy, enkä ikinä löydä sitä mitä todella haluaisin, ja sitten joudun tyytymään johonkin 'ihan kivaan'.
  Olisiko sinulla siis mahdollisesti ideoita tätä syksyn pukeutumista ajatellen?:)

 2. Kiitos vinkeistä, taidan kipaista hakemaan tuon chanelin rajauskynän, kun käymme tänään kauppakeskuksessa! Olen etsinyt sellaista hyvää, sopivan kovaa/pehmeää rajauskynää arkenakin käytettäväksi. Tähän asti menty ohuella tussirajauksella, mutta se on usein liian kova meikki!
  Kaunista on myös tuo huulipunasi, voih!

 3. Mistä oot ostanu noi benefitin Watt’s Upin ja Urban Decayn Primer Potion? Paljon niillä oli hintaa? :) näyttää putellit semmosilt mitä ei suomesta saa o:

 4. Heippa Nanette! Oikeassa olet, syksyvaatteet alkavat pikkuhiljaa rantautua kauppoihin ja niiden kanssa kannattaakin olla ajoissa, ennen kuin parhaat viedään päältä. Omia syksyn must-have juttuja ovat mm. juuri mainitsemasi trenssitakki, laadukas villakangastakki ja ratsastussaappaat, jotkin saman henkiset matalat nilkkurit ovat myös omalla ostoslistallani.

  Oman trenssini olen löytänyt muutama vuosi sitten Zarasta, jossa on joka syksy vastaavia tarjolla. Se oli minunkin makuuni liian pitkä, joten vein takin ompelimoon lyhennettäväksi, siinä siis yksi vaihtoehto, mikäli satut löytämään muuten täydellisen takin :) Verkkokaupasta on toki vaikeampi ostaa, kun ei pääse sovittamaan, mutta jos haluat käydä varmuudeksi jotain läpi, niin suosittelen tsekkaamaan Zalandon. Siellä olen itse törmännyt valikoimia selatessani moneen kivaan malliin ja etsiminen on kätevää, kun hakuvaihtoehdot voi rajata hyvin, esim. täältä löytyvät beiget trenssit http://www.zalando.fi/naisten-trenssit/_beige/. Kannattaa katsoa ainakin Vero Moda, Vila ja Benetton. Kenkiä taas, jos etsit korollisia nilkkureita, niin suosittelen katsomaan Vagabondin ja Wondersin valikoimat.

  Toivottavasti tästä oli jotain apua alkuun, onnea etsintään! Suunnittelinkin tekeväni sellaisen syys-kulmakivet postauksen, joten palaan sen kanssa vielä myöhemmin :)

 5. Eipä mitään Mapsisein, kiva jos olin avuksi! :) Käytin itsekin ainoastaan nestemäisiä rajauksia ennen tämän Chanelin kynän kokeilemista, tällä saa tehtyä meikin niin arkeen kuin juhlaankin. Kerrohan sitten mitä tykkäsit! ;)

 6. Heii luin vastaamastasi kommentista tuossa ylhäällä että olet käynyt lyhentämässä trenssiäsi ompelijalla, olen miettinyt myös lyhentämistä, muistatkohan paljonko se maksoi? :)
  Löysin zaran aleista 40 eurolla juuri täydellisen beigen trenssin mutta se on ehkä aavistuksen liian pitkä.

 7. Voi hitsi, lyhentämisestä on varmaan ainakin kolme vuotta, joten en valitettavasti kyllä muista yhtään hintaa! Kannattaa käydä vaikka kysymässä etukäteen vähän hintoja :) Huippu löydön olet kyllä tehnyt!

 8. Pikku vinkki: Itse olen löytänyt zaran lasten puolelta täydellisen trenssin, joka käy alle 160 cm pituiselle! Hinta on halvenpi kuin aikuisten puolella ja koot ovat aina 164 kokoon asti sieltä kannattaa käydä sovittelemassa!

 9. Ihanan raikas meikki! Itsekin olen viime aikoina tykännyt panostaa silmien sijasta enemmän huuliin. Täytyy muuten varmaan testata tuota väritöntä huultenrajauskynää, kuulostaa mahtavalta!

 10. Mahtava vinkki! Itsekin meinasin viime syksynä ostaa karvaliivin Zaran lasten osastolta, koko 164 kun sopii tälle neidille oikein mainiosti ;) Kiitos muistutuksesta, täytyypä ensi kerralla poiketa sielläkin, hih.

 11. Kiitos Vilma! :) Talvella on sitten taas aikaa käyttää tummia luomivärejä, nyt annetaan punien loistaa! Suosittelen testaamaan, tälle rajauskynälaiskiaiselle se oli loistolöytö :)

 12. Hi!
  I have a question – why don't you write your blog in English? I really like your style and I've been watching your blog for a while, but unfortunately I can't speak Finish. Have you ever thought about writing in 2 languages?
  Thank you for your answer.
  Aneta, Czech Republic

 13. Todella kauniita meikkituotteita sinulta löytyy meikkipussista ;) Itselläni on ollut aina pienoinen viha-rakkaussuhde huulipuniin, mutta nyt viime aikoina olen kovasti yrittänyt parannella tätä suhdetta parhaimpani mukaan. Tuo mainitsemasi Diorin rajauskynä saattaisi olla tosiaan ratkaisu moniin ongelmiin, sillä huulipunat pysyvät huulillani ehkä n. tunnin ellen niitä käy korjailemassa välillä naistenhuoneessa. Myös tuo korallinpunainen huulipuna on aivan ihanan sävyinen – täytyypä käväistä Stockalla kunhan mökiltä kotiudun ;)

  http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

 14. Diorin huultenrajauskynä alkoi kiinnostamaan :) muistatko paljon sillä oli hintaa? :)

 15. Hi Aneta! Thank you for your comment, I really appreciate it :) I've been asked to write in English for a couple of times and I've been thinking about it a lot! Maybe I should gather up some courage and finally do it, it would be nice that all of my readers could understand what I'm writing :)

  Have a nice weekend!

 16. Hih, minustakin ne ovat kyllä ilo silmälle ;) Itsekään en ole huulipunien käytön kanssa sieltä ahkerimmasta päästä, turvaudun usein vain sävyttävään huulivoiteeseen. Tuo Riviera-sävy on aivan mielettömän kaunis ja sitä saa kivasti kerrostettua kevyemmäksi tai vahvemmaksi punaiseksi :) Ihanaa viikonloppua sinne möksälle!

 17. Hitsit, ehdin juuri hetki sitten hävittää kuitin, enkä valitettavasti muista hintaa tarkalleen.. Olisikohan se ollut jotain 22:n euron luokkaa tax freessa? Maissa siis lähentelee varmasti kolmeakymmentä euroa! Väritön rajauskynä on kyllä nerokas keksintö :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *