Inspiration – Summer Shorts

Tein jo alkukesästä shortsikatsausta yhteistyökumppanieni valikoimista ja lupailin tuolloin koota myös muutamia inspiraatiokollaaseja asuineen. Kuten olen jo useaan otteeseen maininnut, shortsit ovat ehdottomasti suosikkialaosiani ja käytän niitä kesällä niin arjessa kuin juhlassakin. Kaapista löytyy yksilöitä eri materiaaleilla, leikkauksilla ja suloisilla yksityiskohdilla, joten aina löytyy jotain jokaiseen menoon.

1. Rantakassi, 2. toppi, 3. hattu, 4.farkkushortsit, 5. aurinkolasit – Ray-Ban, 6. sandaalit

Farkkushortseja olen käyttänyt viime aikoina ahkerasti, niitä rennompia kesäpöksyjä saa hakea! Hellepäivänä rannalle suunnatessa heitän lisäksi olkikassin olalle, kesähatun päähän ja nätit sandaalit jalkaan.


1. Raitapaita, 2. farkkushortsit, 3. rannekoru, 4. kello – MK, 5. laukku – Mulberry, 6. tennarit

Farkkushortsit sopivat myös mainiosti esimerkiksi seilorihenkisen raitapaidan kanssa, jalkaan voisi ballerinojen sijaan sujauttaa myös raikkaat valkoiset Converset. Lyhytvartisista koot ovat jo ehtineet loppua, mutta vinkkaan vielä muille pienijalkaisille omasta löydöstäni lasten puolelta. Tilasin Converseni viime kesänä lasten osastolta, koon 36 jalkaan menee nimittäin hyvin myös lasten mallista koko 35, ne löytyvät täältä!

1. Kauluspaita, 2. shortsit, 3. aurinkolasit – Ray Ban, 4. kello – MK, 5. laukku – Mulberry, 6. ballerinat

Klassiset bermudashortsit ovat suosikkejani ja niitä löytyy kaapista monissa eri väreissä ja hyvin istuvissa malleissa. Ne sopivat lähes kaikenlaisten yläosien kanssa, esimerkiksi siistimpään menoon kauluspaidan kanssa. Vilpoisa puuvillainen valkoinen kauluspaita on täydellinen kesään, sillä se korostaa hyvin myös päivettynyttä ihoa! Jos olo tuntuu liian jähmeältä, kokeile kääräistä hihoja rempseästi hieman ylös. Muuten simppeliin asuun saa myös pienen silauksen lisäämällä hieman printtiä leoballerinoiden muodossa (joiden tilaamista pohdin muuten edelleen).


1. Toppi, 2. shortsit, 3. rannekoru, 4. kello – MK, 5. laukku, 6. korkkarit

Illanviettoon taas sopivat jotkin nätisti laskeutuvat esimerkiksi korkeavyötäröiset shortsit. Puseron helman voi sujauttaa shortseihin sisään, niin kokonaisuus säilyy linjakkaana ja vyötärö korostuu kauniisti. Jalkaan korkeat korot, koruja ranteita koristamaan tai miksei vaikka jotkin upeat statementkorvakorut! Pienessä leokuumeessa en voinut vastustaa kirjekuorilaukun lisäämistä asuun ;)

Linkit mainoslinkkejä

10 thoughts on “Inspiration – Summer Shorts

  1. Olipas kivoja kollaaseja. :-) Noita voisi kokeilla vallan hyvin. Sulla on hyvä maku. :-)
    Tuo bermudashortsikombo oli suosikkini. ♡

  2. Kiitos LeAnn, kiva jos tykkäsit! Näitä kollaaseja on kyllä aina hauska väkertä :) Bermudashortsit ovat kyllä kesän ykköset!

  3. Heips! Tuo se näyttää olevan juu :) Olen ostanut oman huivini jo vuosia sitten ja siinä välissä mm. materiaalit ovat muuttuneet, mutta luulisin tuon olevan kuitenkin juuri se perinteinen Check Scarf-huivi!

  4. Hei aivan ihanat asut taas kerran :) olisi kiva saada postaus vaatekaapin kulmakivistä mitä kannattaisi hankkia. :)

  5. Voi kiitos Sofia! Kulmakivipostausta on toivottu runsaasti, yritän sen vielä jonain päivänä mahdollisimman pian toteuttaa! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *