Breakfast Outside

Yksi asia mitä erityisesti rakastan kesässä, on se, että niin aamupalat, lounaat kuin illallisetkin voi nauttia auringossa raittiista ulkoilmasta nauttien. Kunnon kesäpäivän tunnistaa siitä, että jo aamulla on tarpeeksi lämmintä hipsiä takapihalle pyjamassa aamiaistarjottimen kera. Juuri näin tein tänään, väkersin keittiössä tavallisen aamupalani ja asetuin pihatuoliin nauttimaan. Nautiskelemaan tuli myös eräs karvainen ystäväni, joka kovasti odotteli pöydän alla nuuhkien, josko sinne sattuisi jotain vahingossa tippumaan ;)

En vaan voi saada mansikoista tarpeekseni, niitä löytyy lautaseltani harvasepäivä! Toisaalta juuri nythän niistä kuuluukin nauttia, joten marjoja voi hyvällä omatunnolla rahdata kaupasta kotiin. Suurinta herkkuani mansikoiden kanssa tällä hetkellä on kreikkalainen jogurtti lorauksella hunajaa ja kourallisella cashewpähkinöitä.

Voi kyllä aamukahvi maistuikin hyvältä :) Toivottavasti ehtisimme vielä tyttöjen kanssa järkätä pienen pihabrunssin kesän aikana, täytyykin alkaa käydä läpi tulevia viikonloppuja! Takana on nyt aivan ihana viikonloppu, johon kuului mm. kahvit ilta-auringossa Töölönlahdella ystävien kanssa, hyvää ruokaa, auringon palvomista ja rakkaan serkkuni synttärijuhlintaa. Sain myös asioita vihdoin järjestykseen, joten voin alkaa innolla ja jännityksellä odottaa koulun alkua. Näistä kuitenkin myöhemmin, luvassa myös pari asua viikonlopulta :)

Aurinkoista ja rentouttavaa sunnuntaita!

15 thoughts on “Breakfast Outside

 1. Thank you paulinab! I'm really glad to hear that :) Welcome to my blog, hope you enjoy it!

 2. Voi miten kivoja kuvia! Saat aina kuvailtua blogiisi kauniita kuvia erilaisista hetkistä, niistä elämän pienistä iloista :) Olen seuraillut blogiasi alusta lähtien, mutta harvoin tulee kuitenkaan kommentoitua. Ihanaa, että blogisi on saanut paljon lukijoita ja Costumenkin on huomannut sen. Vaikutat sympaattiselta nuorelta naiselta, olen onnellinen puolestasi, että pääsit opiskelemaan haluamaasi alaa. Onnea vielä siitä! Itsekin opiskelin Vaasassa, se on aivan upea pieni kaupunki. Kaikkea hyvää sinulle sinne! Odottelen innolla tunnelmiasi sieltä ja kuvia tutuista maisemista.

  Ai niin, oleko vastannut jo kaikkiin kysymyspostauksesi (josta on jo aikaa) kysymyksiin, muistelin lukeneeni vain ensimmäisen osan vastauksista. Selailin blogiasi taaksepäin, mutten löytänyt loppuja vastauksia? Tuollaisten postausten myötä usein oppii tuntemaan bloggaajaakin syvemmin :)

  Mahtavaa kesää ja vielä mahtavampaa syksyä sinulla ja onnea opiskeluihin!

 3. Ompa kauniita kuvia! Aamupala maistuu todellakin paremmalle ulkona auringosta nauttien!

  Aurinkoista sunnuntaita!

 4. Voi että, kiitos aivan ihanasta kommentistasi Iina! Mieletöntä kuulla, että olet ollut matkassa mukana jo noinkin pitkään ja kiva kun jätit nyt myös jäljen itsestäsi, te lukijat olette kuitenkin koko tämän touhun parasta antia :) Moni tuntuu viihtyneen Vaasassa hyvin, uskon että minullakin tulee olemaan siellä vielä ikimuistoiset opiskeluvuodet!

  Kysymyspostauksen toinen osa jäi blogin “muuttohässäkässä” tosiaan kokonaan julkaisematta. Se on minulla kuitenkin yhä luonnoksissa, joten nyt kiitos muistutuksesi, pistän sen tuonne julkaisujonoon ;) Ihan totta, tuollaisista postauksista pääsee aina hieman pintaa syvemmälle.

  Kiitos vielä, tämä oli oikea illan piristys :) Mahtavaa kesää sinullekin!

 5. Kiitos Heidi, toivottavasti näistä välittyi letkeä sunnuntaifiilis ruudun toisellekin puolen :) Mukavaa alkavaa viikkoa ihana!

 6. Niin älyttömän kauniita kuvia :) Kokeileppa tota aamuherkkuasi joskus päärynällä! Myöskin sairaan hyvää ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *