Beachwear

Tällä kertaa vuorossa hieman tavanomaisesta poikkeavaa päivän asua, nimittäin vilautus rantatyylistäni Mallorcalla! Rannalla auringon paahteessa pääasiassa ovat tietysti bikinit, mutta mukana on aina hyvä olla jotain lisävaatettakin, mitä voi heittää päälle esimerkiksi hotellin kahvilassa käydessä tai aikaisen aamun viileinä hetkinä. Parhaita tällaisia vaatteita ovat keveät ja löysät rantamekot- ja tunikat, jotka on mukava pukea aurinkorasvan tahmentamaa ihoa vasten. Ei sovi myöskään unohtaa asiaankuuluvia asusteita, kuten kaiken tarvittavan sisäänsä mahduttavaa rentoa rantakassia tai päätä suojaavaa hattua!

Tunika / Zara
bikinit alla / H&M
rantakassi / H&M
hattu / H&M
aurinkolasit / Ray-Ban

Rupesin himoamaan paisley-kuvioista värikästä rantatunikaa ja kävin läpi kaikki turistikrääsän täyttämät pikkuputiikit, mutta sopivaa ei tullut vastaan. Lopulta sellainen löytyi yllättävästä paikkaa, nimittäin Palman Zarasta! Sieltä en olisi ihan heti osannut etsiä rantavaatteita, mutta tämä oli malliltaan ja vilpoisalta materiaaliltaan täydellinen tarkoitukseen, eikä raikas pinkin ja sinisen sävyjen yhdistelmä näytä ollenkaan hullummalta. Hattu (jonka veljeni on nimennyt Kari Grandi-hatuksi) on vuosia sitten H&M:ltä ostettu, valkoinen punottu rantakassi taas tämän kesän löytöjä samaisesta paikasta.

Nenälle vielä aurinkolasit ja jalkaan Havaianakset, niin helppo rantatyyli on valmis! Toimii sellaisenaan matkalla hotellihuoneelta biitsille, mutta esimerkiksi iltapäivästä lounaalle siirryttäessä vedin jalkaan vielä farkkushortsit. Mitäs tykkäätte? Entä mitkä ovat teidän suosikkeja mitä rantavaatteihin tulee? :)

10 thoughts on “Beachwear

 1. Ihana tunika! Oon jo monta vuotta halunnut itelleni jotain samantapaista rannalla biksujen päälle heitettävää, mutta ainakaan vielä ei ole tullut mitään kivaa vastaan :(

 2. Todella kiva tuo tunika. ♡ Itse tykkään niin noista väreistä. :-) Ihania kuvia muutenkin.

 3. Rantavaatteissa tärkeintä on ehdottomasti helppous. Se, että ne saa nopeasti pois päältä ja yhtä nopeasti päälle, jos tarve sen vaatii. Toinen iso juttu on siisteys, että niissä voi kipaista vaikka lähikaupassa. :)

  Mun blogissa on muuten sulle kauneusaiheinen haaste. :)

 4. Höh, jotain kun oikein yrittää etsiä niin sitten sitä on mahdotonta löytää! Toivottavasti jokin kiva osuisi sinullekin pian eteen :)

 5. Juurikin näin, minulla oli pari kertaa rantsussa mukana sellainen vaate, joka oli inhottava ja hidas heittää päälle! Tämän taas saa vetäistyä pois nopeasti :)

  Oi kuulostaa hyvältä, menenpä heti kurkkaamaan!

 6. Taas ihana asu! Harmittaa kun zara liikettä ei ole täällä lähimaillakaan :/ Pystyisitköhän tekemään postauksen kouluun liittyen? Lähinnä ajattelin koululaukkua ja tarvikkeita. Itse pääsin kans opiskelemaan haluamaani alaa! :)

  -Jansku

 7. Kiitos Jansku, kiva jos tykkäsit tästä vähän erilaisesta asusta! :) Se on kyllä harmi, kun Zaroja on niin harvassa Suomessa. Ehkäpä jotain opiskeluaiheista postausta tulee tässä kesän mittaan tehtyä, kiitos toiveestasi ja hurjan paljon onnea opiskelupaikasta! :)

 8. Kiitos! Voi hitsit, minäkin näin viimeksi H&M:llä käydessäni vain tummansinistä enää.. Toivotaan että jostain vielä osuisi eteesi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *