Asu 11/07/13

Bleiseri, neule ja shortsit / Zara
laukku / Mulberry
kengät / Tory Burch
kello / MK
koru / Marc by Marc Jacobs

Matka-asujen jälkeen on aika palata Helsingin maisemiin ja näihin ihan tavallisiin arkiasuihin ;) Tällaista oli päälläni pari päivää sitten pyöriessäni kaupungilla ystäväni kanssa. Päivä tuntui aamusta vähän viileämmältä, mikä oli hyvä tekosyy saada pukea päälle eräs tämänhetkinen lempivaatekappaleeni – Zaran ohuenohut nude neulepusero. Nappasin tämän mukaani muutama viikko takaperin alennusmyynneistä alle parillakympillä, materiaali on yllätyksekseni silkkiä ja puuvillaa, joten neule on aivan uskomattoman ihana päällä. Se on pelastanut jo monta aamuani ja ollut yllä niin rentojen sinisten farkkushortsien kuin näiden valkoisten bermudashortsienkin parina. Juuri tällaiset perusvaatteet tulevat aina tarpeeseen – loistava alelöytö siis!

PS, Reissujuttuja luvassa lisää heti kun ehdin purkaa kuvia paremmalla ajalla, mutta sitä ennen vinkkaisin vielä Olympuksen Facebook-sivuilla käytävästä arvonnasta! Meillä oli reissussa lainassa näppärä TOUGH  TG-2- vesikamera, joka on mahdollista tuohon arvontaan osallistuamalla myös voittaa itselleen. Käykää siis vesihirmut osallistumassa 15.7. mennessä täällä! ;)

17 thoughts on “Asu 11/07/13

 1. Vitsit tota sun rusketusta, mäkin haluan! :D Tollaset kaikkeen sopivat vaatteet on kyllä ihan ehdottomia kaapin helmiä.

 2. You are very beautiful! And really like your elegant style! enjoy reading your blog! :*

 3. Kaunis asukokonaisuus, niin sinulla kyllä yleensäkin on :) Hyvät alelöydöt ovat kyllä pitkään mieltä lämmittäviä. Itse olen keskittynyt tänä kesänä kengien alebongauksiin :)

 4. Ihana asu jälleen!!
  Itsekin tein hyvän löydön jonkin aikaa sitten, kun löysin H&M:ltä harmaan 100% kashmir neuleen! Oikea hinta 60 euroa :)

 5. Neule näyttää kivalta ja tosi monikäyttöiseltä! Millaista meikkipohjaa muuten käytät kasvoissa näin kesällä?

 6. Ihana asukokonaisuus! :-) Kaipaisin sulta paria neuvoa! “Kuvaatko” nämä sun asukuvat kiinteällä optiikalla vai esim kitillä? Haluaisin tosipaljon kuvata kittiputkella, mutta asukuvista tulee ihan kamalia kun näyttää että on otettu ylhäältä päin ja kuvan ala on paljon laajempi. Kiinteällä 50mm tätä ongelmaa ei ole.. Ratkaisuja? :-)

 7. Voih, se on kyllä kohta pelkkä muisto vain ihon kuoriutuessa koko ajan :D Ja näin on, juuri tällaisia vaatekappaleita pitäisikin metsästää alennusmyynneistä!

 8. Voi kiitos taas kerran Dahlia :) Oikeassa olet, hyvistä alelöydöistä repii iloa vielä pitkään!

 9. Kiitos, kiva kuulla että tykkäsit! Vautsi, teitpä loistavan löydön! Joskus nämä ketjuliikkeidenkin vaatteiden materiaalit yllättävät, neule kuulostaa ihan täydelliseltä syksyyn :)

 10. Sitä se on, täytyypä kuvata teille jokin asu, jossa se näkyisi hieman paremmin :) Käytän oikeastaan pitkälti samaa meikkipohjaa kesälläkin, eli BareMineralsin pohjaa (plussaa myös sen aurinkosuojasta!). Haluaisin käyttää kevyitä sävyttäviä voiteita, mutta ihoni on niin kirjavan sävyinen, että kaipaa pientä tasoitusta näin kesälläkin. Jos kuitenkin haluan pikaisen arkimeikin, niin käytän Lumenen CC-voidetta :)

 11. Kiitos P! :) Kuvaan itse asut aina kiinteällä optiikalla, eli Olympuksen 45mm:llä. Siinä on valovoima niin paljon parempi kuin KIT-objektiivissä, se sopii siis mainiosti asukuvauksen, kun kohteen saa hyvin erottumaan taustasta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *