Alevinkki: Lexington pyjamahousut

Sunnuntai-illan kunniaksi tulin vielä jakaman pikaisen alennusmyyntivinkin! Saan usein kommenttiboksin puolella kyselyä vaaleansinivalkoraidallisista pyjamahousuistani niiden vilahdellessa rauhallisten aamupalahetkien yhteydessä. Nämä suosikkimerkkini Lexingtonin puuvillaiset pöksyt olen saanut jo pari vuotta sitten joululahjaksi – ja ovatpa osoittautuneet muuten yhdeksi parhaista lahjoistani. Housut ovat kevyen materiaalin ansiosta ihanan miellyttävät päällä, pääsykoeaikana lähes asuin näissä kotona lueskellessani ;) Laatuun olen myös ollut todella tyytyväinen, sillä kovasta käytöstä huolimatta pyjamahousut ovat yhä kuin uudet.

Siksipä halusinkin vinkata, että yöhousujen ja teepparin setti on nyt huimassa alennuksessa puoleen hintaan Lexingtonin nettikaupassa! Olen selaillut merkin alennusmyyntejä viime päivinä ahkeraan ja pyöritellyt muutamaa juttua ostoskorissa, harmi vain, etten hoksannut aleja kärppänä heti niiden startattua. Pyjamasetistä sen sijaan on vielä kaikkia kokoja jäljellä, joten halukkaat kipin kapin nappaamaan sellaisen itselleen :)

7 thoughts on “Alevinkki: Lexington pyjamahousut

  1. No voi harmi! Näillä kesähelteillä ei tosiaan ehkä ole pitkät lahkeet heti ensimmäisenä mielessä ;) Jos kaipaat ihan shortsipituutta, niin kurkkaa H&M:n netistä tosi samanhenkiset pyjamapökät!

  2. Ihan järjettömän hintaiset mun mielestä! Itse elän suurimman osan elämästäni pyjama päällä, mutta ikinä en maksaisi noin paljoa. Niihin kuitenkin läikkyy kahvia ja kaakaota ja välillä meikkejä, sun muuta. Lähes kaikki mun pyjamat ovat Seppälästä, Anttilasta tai City Marketista :D Eikä mua haittaisi Tarjoustalostakaan hankkia pyjamahousuja, kunhan ovat pehmeät ja kivat!

  3. Heh, meitä onkin moneksi :) Tottakai pyjamahousuja löytää rutkasti halvemmalla, mutta minulle nämä ovat pieni pala luksusta arjessa! Eikä ole tarvinnut ostaa näiden jälkeen pariin vuoteen uusia, kahvitahratkin lähtevät pesussa ;)

  4. Ihanaa kun mainitsit tästä! Kävin kerran vilkaisemassa nettikaupassa tätä ja lähdin yhtä nopeasti poiskin havaittuani pyjaman hinnan.. Eilen menin siis innoissani katsomaan mutta pettymyksekseni minun sopiva koko oli loppuunmyyty! Tänään päätin käydä katsomassa sitä, vaikka koko alen loppuun saakka, ja onnekseni kokoa oli saapunut lisää ja heti laitoin tilauksen eteenpäin. Olet saman mittainen kuin minä ja se pienin koko on siis tuo S, joten kyselisin onko pyjama ihan sopivan kokoinen? Olisi valtava pettymys palauttaa tuote liian suuren koon vuoksi.

  5. Hei mahtava kuulla, että vinkistäni oli hyötyä ja sait pienen kyttäämisen jälkeen omasi! :) Pyjama on ainakin minulle juuri sopivan kokoinen, vaikka yleisesti ottaen käytän XS-kokoa, joten varmasti sopii sinullekin. Ainoa oli pituus, lahkeita muistaakseni piti lyhentää minun varrelleni hieman.

    Tuskin tulet pettymään! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *