The Perfect Summer Shorts

Muutaman viikon takaisessa shortsipostauksessani mainitsin, kuinka valkoiset shorsit olisivat erittäin tervetulleet vaatekaappiini. Tällaisia siistimpiä yksilöitä sainkin metsästää kissojen ja koirien kanssa jo viime kesästä lähtien, mutta kuten yleensä, niin suuretsintöjen aikana on ihan turha odottaa löytävänsä sitä mitä etsii. Sen sijaan kun sitä vähiten odottaa, niin juuri etsimäni kaltaiset shortsit tupsahtivat eteeni, missäs muuallakaan kuin Zarassa!

Siisti ja istuva malli, hieman korkeampi vyötärö, todella miellyttävät päällä… Mitä muuta sitä voi täydellisiltä kesäshortseilta enää toivoa? ;) Näen shortsit jo mielessäni paitsi rennosti puuvillaiseen raitapaitaan ja vaikka espadrilloihin paritettuna, niin myös vaaleansinivalkoisen kauluspaidan kuin myös juhlaan kopisevien korkojen kera! Ajatuksissani oli myös heti yhdistää raikas valkoinen keltaisen kanssa, mutta siitä lisää myöhemmin :)

34 thoughts on “The Perfect Summer Shorts

 1. Ihanat shortsit! :) Taisin nähdäkin noita zarassa viime viikolla mutta en jaksanut sitten sovitella, pakko käydä kokeilemassa kun näyttää niin hyvältä sun päällä.

 2. Oon itsekin viettänyt kesän ensimmäiset helteet valkoisissa shortseissa ja rennossa raitapaidassa, ja kieltämättä asu kyllä toimii paremmin kuin hyvin. ;)

 3. Ihanan raikas tääkin asu, niin ja joo tykkää tosi paljon sun hiusten tyylistä, tollanen luonnollinen, inhoon yli kaiken sellasia yliblondattuja, ne on vaan niin liian hurjia muna mielestä. Olet tosi ruskea jaloista, ootko laittanut jotain itseruskettavaa, vai vaan ollut auringossa?

 4. Vau! Näyttää tosi kivoilta :) sopivasti rennot mutta silti asialliset.

 5. Ihana ja raikas asu jälleen! Oot kyllä aina niin tyylikkäänä liikenteessä :) Tosi hyvän löydö olet tehnyt noiden shortsien kanssa :)

 6. Kiitos kaunis Emilia! :) Ja kiva kun vinkkasit omasta löydöstäsi, onpas tosi hyvännäköiset nuo GT:n shortsitkin! Kelpuuttaisin nuo mieluusti tummansinisnä ;) Leppoisaa viikonloppua!

 7. Hih, varmaan sekä että ;) Pikkuisen päivetystä olen ehtinyt saamaan aurinkotuolissa vietettyjen lukuhetkien myötä, mutta valkoinen toki aina vielä korostaa! Vilasta voi kyllä tehdä superhyviä löytöjä shortsien suhteen!

 8. Minä innoissani nämä bongattuani en edes raahautunut sovariin, vaan nappasin oitis mukaani :D Onneksi osoittautuivat aivan täydellisiksi! Käyhän ihmeessä vielä kokeilemassa :) Ihanaa viikonloppua! <3

 9. Ovat kyllä minunkin mielestäni, päässä pyörii jo niin monia asuja näiden kera! Ihanaa viikonloppua Ruusunen :)

 10. Kiitos taas titi! :) Heh, yliblondatut ovat meikäläiselläkin joskus olleet, onneksi nykyään tukan väri on raidoituksen myötä kivan luonnollinen. Jonkin verran olen ehtinyt saada rusketusta aurinkotuolissa vietettyjen lukuhetkien myötä, mutta näissä kuvissa valo vielä varmaan vähän hämää.. :) Viime viikolla tein myös tuttavuutta erääseen itseruskettavaan, kerron siitä teille lisää vielä myöhemmin!

  Rentouttavaa viikonloppua, nyt kun koekin on sinulla jo ohi! :)

 11. Eikö vaan, juuri tuollainen yhdistelmä olikin toiveissa shortseja metsästäessäni :) Tiedätkö, hipelöin tänään Zarassa sitä erästä keltaista puseroa, joka sinullakin on Instassa vilahtanut… En vaan raaskinut ostaa sitä, ehkä yksi keltainen paita jo riittää, vaikka lyhythihainenkin olisi kyllä kiva kesähelteille ;)

 12. Kiitos Heidi! :) Aurinkoista viikonloppua ja tsemppiä viimeisiin lukupuristuksiin!

 13. Shortsit istuvat kyllä sinulle täydellisesti! :) Mahtoiko noita kyseisiä shortseja löytyä eri väreissä?

  Aurinkoista viikonloppua! :)

 14. Heips! Kysyisin, että minkä kokoinen sinun LV:n pochette on ja minkä hihnan olet ostanut erikseen?

  Aurinkoista kesää :)

 15. Kiitos! :) Hmm, ainakin tuolloin muistelen nähneeni näitä valkoisen lisäksi vain pinkkeinä (jotka oli kyllä aika söötit nekin!). Samoin sinulle Jattasein! :)

 16. Moikka Nenna! Ostin Pocheten vuosi sitten ja silloin malli ei ollut vielä uudistunut, eikä siinä ollut mitään kokomerkintöjä, oli vain tämä omani ja Mini Pochette :) Nykyään perään on tainnut tulla MM-merkintää tms. Ostin samalla tähän säädeltävän hihnan, on olemassa myös pitkä hihna ilman säätömahdollisuutta, joka on tietääkseni hivenen halvempi.

  Oikein auringontäyteistä kesää sinullekin! :)

 17. OSTA se paita! :D se on super ihana ja menee nii monen kanssa, oon käyttänyt sitä nyt viikon sisään varmaan neljästi ;) mullakin yks pitkähihanen keltainen zaran pusero, mutta tän jälkeen (näillä keleillä) se on jäänyt suosiolla kaappiin :–)

 18. Ihanat shortsit! Tollaset oikeen ajattomat ja klassiset. :) Pitääkin sitten itekin käydä Zarassa pyörähtämässä kesälöytöjen toivossa heti kun pääsykokeesta selviän. ;) Hui kamala, kun on enää vähän aikaa jäljellä. Toisaalta se on pian ohi. Palaan mahtavan blogisi pariin ensiviikolla kun tiistain “painajaisesta” on selvitty! Toivon, että säkin onnistuisit kokeessa. Mitä oon seuraillut, niin sä jos kuka sen paikan ansaitsisit. :)

 19. Silloin kun olit Pariisissa niin paljonko otit käteistä mukaan? Vai maksoitko kaiken kortilla? Mikä kortti sul on?

 20. Eikö vaan, ajaton onkin hyvä sana kuvaamaan näitä :) Voi että, sinullakin pääsykoe edessä! Siitä selvittyäsi oletkin ansainnut oikein kunnon shoppailukierroksen ;) Olen itsekin vähän sekavissa tunnelmissa, toisaalta jännityksestä sekaisin, toisaalta taas niiin sanoinkuvaamattoman helpottunut, että pian se on ohi. Kiitos tsemppaavista sanoistasi, toivotaan että meille molemmille aukeaisi ovet kouluun :) Sylin täydeltä onnea kokeeseen! <3

 21. Voiei, nyt pidit kyllä niin hyvän myyntipuheen että! ;) Vähän kyllä mietin, josko paidan onnistuisi nappaamaan alennusmyynneistä, nehän ovat jo ihan nurkan takana!

 22. Kävin tänään nappaamassa kyseiset shortsit ja voi juku ne on ihanat! <3 Kiitos vinkistä :)

 23. Heippa taas, En kyllä muista enää yhtään, minkä verran varasin reissulle käteistä mukaan. Muistaakseni eteen ei kuitenkaan tullut kertaakaan tilannetta, jossa Visa Electron ei olisi käynyt :)

 24. Hei! Olen ostamassa itselleni Raybanin aviator laseja, olenko käsittänyt oikein, että niitä on montaa eri kokoa? Jos näin on, niin mikä koko itselläsi on?

 25. Samat shortsit tuli kotiutettua viikko takaperin. Hauskaa saada vinkkejä yhdistelyyn, raitapaidan kanssa toimii näköjään täydellisesti. :) Haluaisin kysyä vielä noista aviatoreista, mitä mallia/kokoa mahtavat olla? Olen kierrellyt lasikauppoja, mutta yhtiäkään ruskealinssisiä ei ole silmiini osunut. Täytyy jatkaa etsintöjä!

  Toivottavasti fiilikset ovat siellä yhtä korkealla kuin täällä, kun kauppiksen pääsykoe on viimein takana päin! :)

  Ihanaa kesää! <3

  -Emilia

 26. Heippa Maria! Kyllä vaan, Reiskoja löytyy tietääkseni kolmea kokoa :) Omani ovat keskikokoa 58mm, sekin on jo aika iso jopa minun pyöreillä kasvoillani, joten seuraava 62mm mahtaa olla sitten jo todella jätit.

 27. Jeii, täällä tullaan kyllä varmasti näkemään shortseja rutkasti, kunhan säät vielä taas paranevat :) Aviatorini tottelevat mallinimeä RB 3025, koko on 58mm ja väri siis ruskea (Arista). Omani tilasin aikoinaan Fashionstorelta, http://www.fashionstore.fi/ray-ban-aviator-arista-brown/RB3025-00133/dp, jossa oli kilpailukykyinen hinta jo valmiiksi, ja klubilaiseksi liittymällä taisi saada vielä 10% ekasta tilauksesta :)

  Voi että, fiilis on kyllä aivan uskomaton!! Kirjaimellisesti, ei sitä vielä edes tajua, että huomenna ei tarvitsekaan sännätä kirjastoon, tiedät varmasti tunteen, hih! Toivottavasti koe meni hyvin, nyt nauttimaan kesästä! :) <3

 28. Kiitos vastauksestasi, täytyykin pistää tilaukseen. :)

  Fiilis on kyllä tosiaan uskomaton, urakasta selvinneenä olen nuo lasit ansainnut. ;)

  Kiitos vielä ihanan positiivisesta blogista! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *