The Perfect Espadrilles

Viime viikonloppuna kävin ystäväni kanssa ostoskierroksella, johon kuului visiitti myös eräässä suosikissani – sisustusliike Country Whitessa Tuomarinkylässä. Minun oli tarkoitus vain kierrellä ystäväni seurana, mutta osa teistä ehkä jo tietääkin heikkouteni erääseen heidänkin edustamaansa merkkiin, nimittäin Lexingtoniin. Tämän amerikkalaishenkisen merkin osasto oli pistetty niin houkuttelevasti uuteen uskoon, että hyllyjen välissä sisustustavaroita, pehmeitä tekstiilejä ja herttaisia astioita ihastellessa meni tovi jos toinenkin.

Hiljalleen olen siirtynyt sisustuksen lisäksi hypistelemään myös Lexingtonin vaatepuolta, joista löytyy merihenkisiä klassikoita kuin myös ihania kotivaatteitakin housuista collegepaitoihin. Toistaiseksi olen tyytynyt näitä vain ihastelemaan, kunnes löysin lattialta rekkien alta jotain ihanaa raidallista – täydelliset kesäespadrillot! Jos minä ihan vaan kokeilen, eikun tossut jalkaan ja tepsuttelemaan ympäri kauppaa.

Muistatte ehkä viime kesänä Lindexistä Holly&Whyte-mallistosta hankkimani hyvin samannäköiset espadrillot, jotka ovat harmikseni jääneet vain pihakäyttöön. Puin ne kerran kesällä matkalle töihin ja auts – kyseessä ei todella ole mitkään maailman mukavimmat kengät (mitä en ehkä odottanutkaan alle kymmenen euron hinnalla). Espadrillojen rento ja huoleton ulkomuoto on muuten kuitenkin kovasti mieleeni, joten näihin laadukkaampiin yksilöihin törmättyäni en voinut vastustaa kiusausta! Ihastuttava Helene piti näistä myös niin hyvän myyntipuheen, tukevan pohjan ansiosta popoilla jaksaa kuulemma työpäivänkin.

Poistuin siis putiikista kenkineni ilosta hihkuen, kyllä näillä kesätossuilla nyt kelpaa! Olen tepastellut kenkien kanssa jo muutamia matkoja ja puin ne jopa lenkille haukkujen kanssa, mukavuus on hieman eri luokkaa kuin edeltäjissään. Espadrilloja löytyi myös tähtien ystäville sekä punaisina, nämä raikkaat sinivalkoraidalliset kuitenkin huusivat minun nimeäni ;) Tämä ei jäänyt ainoaksi Lexington-kosketuksekseni kuluneen viikon aikana, mutta siitä lisää myöhemmin!

14 thoughts on “The Perfect Espadrilles

 1. Vaikuttavat mukavilta kengiltä. Ja ihan sulle tehdyt värityksen puolesta. ;-) Pitääkin käydä latsomassa sopisko mullekin… Eri kuosilla… ;-)

 2. Voi ovatpas ne hurmaavat.On myönnettävä,ettäkäyn itsekin välillä samassa liikkeessä, mieli tekisi joka kerta kävellä puolen putiikin mukana kotiin. Onneksi monesti olen onnistunut tulemaan pois ilman suurempaa ostosmäärää :)

 3. Onpas ihanat kengät, sopivat kesään kuin nakutettu! Sopivat sulle tosi hyvin :) Itsekin olen alkanut tuollaisia kenkiä haikailemaan, saa nähdä kotiutuvatko kaappiini kesän aikana :) Millainen hinta näillä kengillä tuolla liikkeessä oli?

 4. Off the topic:

  Hei! Osaisitko yhtään sanoa paljon suunnilleen Dior Addict Expert Duo eli se joka sisältää Lip Glown sekä Lip Maximaserin maksaa lentokenttien Tax freessa ? :) Edes pieni hinta arvio helpottaisi. Päätöksen alla on otanko nämä tuotteet erikseen laivalta vai odotanko lentokenttä tuliaisia hieman pidempään :)

  Kiitos jo etukäteen blogisi ahkeralta seuraajalta!:)

 5. Nämä todella ovat mukavat tossukat :) Kipin kapin katsomaan, ainakin ne tähtikuvioiset olivat myös hirmu söötit!

 6. Eivätkö olekin, täydelliset kesätossut :) No sanos muuta, tälläkin kertaa haavelistalle päätyi vaikka mitä ihanaa! Onnistuin kuitenkin poistumaan mukanani vain nämä kenkulit ;)

 7. Nämä ovat kyllä mitä täydellisimmät kesäkengät :) Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos kaipaa mukavia rentoja popoja! Näillä oli hintaa 55e :)

 8. Moikka Iina! Jos yhtään muistan oikein, niin duo maksaa jotain 50e:n paikkeilla. Ainakin muistan joskus laskeskelleeni, että ne olisi tuossa paketissa n. 25e/kpl, joten ainakin tämä on vähän suuntaa-antava :) Voin vielä kurkata, josko pakettia löytyy Mallorcan kentältä ja jos hinta on jotain ihan muuta, niin laitan tänne vielä viestiä! Suosittelen kyllä näitä kahta tuotetta koko sydämestäni, niillä tulee aina olemaan vakipaikka meikkipussissani, hih ;)

  Toivottavasti tästä oli jotain apua, aurinkoista viikkoa!

 9. Okei kuulostaa ihan kohtuulliselta, kiitos paljon jos viitsit vielä vilkaista!:)

 10. Kiitos paljon avusta, tämä helpotti päätöstä ehkä pikkuisen !:) Samoin sinulle :)

 11. Kurkkasin Mallorcan taxfreessa ja sieltä ei valitettavasti löytynyt pakettia! Erikseen ostettuna niillä oli hintaa noin 27e/kpl, joten en usko että säästö olisi kuitenkaan mikään ihan hirveän huima pakettina :) Sen sijaan Suomen maahintoihin ihan järkyttävä ero, Lip Maximizerkin taitaa maksaa nykyään jo lähemmäs 40e, huh!

 12. Okei, kiitos ystävällisyydestäsi :) Ihan huiman hintaisia maahinnat ovat kyllä joten taidan ehkä taxfreesta molemmat napata mukani kun ne sopivasti päälle 50e saa :)

  Kiitokset vielä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *