Summer Bliss

Voi mikä uskoamton kesä tänne Suomeen saapuikaan! Riemuitsisin tästä varmasti vielä paljon innokkaammin, jos pääsisin jo nauttimaan helteistä oikein täydellä teholla, mutta eihän sitä nyt kukaan voisi tällaisella kelillä murjottaa ;) Onneksi nämä päivät eivät ole kuitenkaan menneet ihan kärvistellessä, vaan olen saanut myös pienen osani kesäfiiliksestä.

Viikonlopun juhlissa oli ihana istuskella ulkosalla vielä iltamyöhään, lauantaina kävimme ihastelemassa ilta-aurinkoa “maalaismaisemissa” Haltialan terassilla ja sunnuntaina taas otimme ystäväni kanssa suunnaksi Aurinkolahden. Siellä olisi voinut istuskella vaikka kuinka pitkän tovin kylmää jäälattea siemaillen ja iloisia ihmisiä tarkkaillen. Taisipa joku siellä hihkaista, kuinka lämmintä merivesi oli, josko sitä pääsisi pian itsekin heittämään talviturkin! Eilen taas tein Instagramissa (epätoivoisen) vastaiskun kaikille niille kirjastossa hermojani koetelleille kesäkuville ikuistaen, köh, rentouttavan hetkeni aurinkotuolissa makrotalouden kera.

En voi uskoa, että tasan viikon päästä poistun salista ja voin sanoa lähes puolen vuoden urakan olevan ohi! Olen aivan uskomattoman onnellinen siitä, vaikka samalla myös kauhusta kankeana ja jännityksestä sekaisin (nimimerkillä olin jo viime yönä unissani koetilanteessa). Kesälle on tiedossa niin makoisia suunnitelmia, että niiden voimin jaksaa vetää vielä viikon ihan kepeästi. Haaveissa olisi rentoja kesäiltoja ystävien kanssa grillaillen, perinteinen lapsetusreissu Linnanmäelle, mahan täydeltä mansikoita ja jäätelöä, helteisiä päiviä mökillä ja ehkä visiittiä Turkuun viettämään romanttista iltaa murun kanssa!

Näiden ajatusten voimin toivottelen vielä viime hetken tsemppejä kaikille samassa tilanteessa oleville ja ihanaa kesäistä viikkoa kaikille muille!  :)

32 thoughts on “Summer Bliss

 1. Ihania kesäpäiviä todellakin ollut. :-) Eilen täällä vieraili ukkonen, joka palasi nyt aamulla. :-( Toivottavasti ilmat paranee ja pääsee taas vähän aurinkoakin ottamaan.
  Tsemppiä sinulle vielä viimeisiin lukurutistuksiin! :-)

 2. Ihania kuvia ja tuo sun pusero näyttää tosi kivalta! :) Ja ennen kaikkea superisti tsemppiä loppu-urakkaan! Heinäkuuhan on se kuumin kuukausi joten ehdit nauttia kesästä vielä isosti ;)

 3. Ihanan kesäisiä kuvia! Kiva, että olet päässyt nauttimaan auringosta, vaikka luku-urakka on vielä menossa. Nythän näistä lämpimistä säistä kannattaa nauttia kun nyt niitä vihdoin on :) Oikein paljon tsemppiä vielä loppurutistukseen opiskelun osalta ja onnea tenttiin! Toivottavasti tällä kertaa tärpää :)

 4. On ollut kyllä todella ihana ilma! Kesä on vihdoin täällä, jee :) Oikein paljon tsemppiä sulle Jonna loppurutistukseen! :) Sen jälkeen olo on mitä mahtavin, kun se on ohi!

 5. Ihania kuvia! Me ollaan kans poikaystävän kanssa ahkerasti käyty nyt kolme päivää makoilemassa aurinkolahdessa, kun on niin hyvät ilmat ollut! :)

 6. Hurrrjasti tsemppiä viimeiseen rutistukseen kirjojen parissa!! Ahkerointisi varmasti palkitaan! :) Alkaako sinulla muuten kesätyöt kokeen jälkeen vai aiotko lomailla kesän? :)

 7. Voi mulla on kans kauppiksen pääsykokeet viikon päästä ja stressitaso on kyllä aika huippulukemissa. Ite oon vielä ollut kohta viikon kuumeessa, joten jaksamista on kyllä koeteltu :D Kauheesti tsemppiä sulle!

 8. Onko sinulla hyviä vinkkejä kesäksi Helsingissä? ranta/puisto ja muut tärkeät vinkkit.

 9. Ihania kuvia taas!!! Tsemppiä loppurutistukseen!:) Ja ehdottomasti lähdette Turkuun;) Täällä on etenkin kesällä niiiin ihanaa:) Ja laita ihmeessä viestiä niin tuun pikaisesti antamaan sulle halin;) <3 Pus!

 10. Toivottavasti ukkospilvet ovat siellä jo hälvenneet! Täällä ainakin oli taas sellainen hellepäivä että huh :) Kiitoskiitos ja nautiskelehan sinä täysin rinnoin lomapäivistäsi! ;)

 11. Kiitos, puseroa näkyykin hieman tarkemmin huomisessa asussa ;) Tsempit ovat aina tervetulleita, sen verran kovasti jo punteissa tutisee! Onneksi tosiaan helteet näyttävät jatkuvan ensi viikollakin, joten kyllä niistä pääsee vielä nauttimaan ;)

 12. Kiitos ihanainen, kuin myös tsempeistä :) Onneksi tosiaan iltasellakin on vielä tosi lämmin ja ilta-aurinkohan se vasta tunnelmallinen onkin. Toivottavasti sinäkin olet päässyt nauttimaan kesäsäästä! :)

 13. No älä muuta sano, aivan uskomattoman säät! Kyllä tätä kesää on jo odotettukin :) Kiitos Maippi, näitä teidän tsemppauksia on niin ihana lukea! Voin jo kuvitella, kuinka suuri kivi vierähtääkään sydämeltä ensi tiistaina, huh ;)

 14. Kiitos Elli! Oi että, täällä pieni kateus nostaa päätään! Voi kun pääsisi pian tosiaan sinne itse rantsun puolelle köllöttelemään :) PS, kiva bongailla uusia nimiä kommenttiboksista!

 15. Kiitos superpaljon tsempeistä Linda! :) Bloggailu on minulle sitten myös kesällä ikään kuin työtä, jotain keikkajuttua todennäköisesti kyllä myös teen :)

 16. O-ou! Jos yhtään lohduttaa, niin et todella ole ainoa, olen ihan hirveä stressierkki tällä hetkellä! Voiei miten kurjaa, yritä nyt kuitenkin pikkuisen levätäkin, niin olet sitten terveenä kokeessa. Ja muista, että jos lukeminen jäisikin vähemmälle nyt kuumeen takia, niin suurin työ on jo tehty, eikä se tulos siihen kaadu :) Oikein kovasti paranemisia ja tsemppiä!

 17. Ei tule mitään nyt kyllä mieleen, tuolta Helsinki-tunnisteen alta voi selailla muita vinkkejä ja juttujani. Eiköhän niitä tässä kesän aikana myös tule lisää :)

 18. Kiitos paljon Monkku! :) Hih, näen jo sieluni silmin itseni Tintån terassilla punkkua siemaillen ja härkävarrasta (eikö sen sitä pitänyt ehdototmasti olla!) mutustaen ;) Toivottavasti kesäinen visiittimme toteutuu, olisi kiva törmätäkin sinuun aurinkoinen!

 19. Voi että, onnea uuteen väliaikaiseen kotiin costumeen! Alkaa itselläkin pääsykoe jo hieman jännittämään – tuntuu, että haen aivan liian vaikeaan kaupunkiin, mutta toisaalta jos hakisin “helpompaan” niin ärsyttäisi, jos koe sujuukin todella hyvin :D
  Koetilanteista olen myös nähnyt unta. Ja unissaan olen puhunut senkin edestä! Mm. olin poikaystävälle saarnannu nettonykyarvomenetelmää ja prosessijohtajuuden haasteista <3

  Vielä jaksetaan viikko! Tsemppiä ihana,

  Tia

 20. Voi ihanaa Tia että olet löytänyt tiesi tänne! Minä olen jo yhtä hermorauniota koko tyttö, joten täällä on todellakin kohtalotoveri. Ja älä suinkaan vielä ajattele noin, se voisi sitten tosiaan pistää ärsyttämään, jos koe menisikin hyvin ja olisit jättänyt paremman kaupungin laittamatta ;) Hah, voiei!! Toivottavasti nettonykyarvomenetelmä ei tule tämän jälkeen minunkin uniini.. :D

  Tsemppiä ja jaksamista viimeiseen viikkoon ja onnea jo sylin täydeltä kokeeseen <3

 21. Tsemppiä kokeeseen! Hain itse lukemaan viestintää Helsingin yliopistoon, mikä ei myöskään ole mikään helppo nakki kuten ei sunkaan urakka! Voi sitä tärinän ja hikoilun määrää ennen koetta, tuntui että koko elämä on pelissä ja enemmänkin. Kokeen jälkeen kuitenkin mitä mahtavin fiilis kaikkensa antaneena:) varmasti tuolla tunnollisella lukemisella pääset tänä vuonna sisään! Toivotaan parasta, tsemppiä vikoihin päiviin:)

  Ida/
  http://www.sevenstepstotown.com/

 22. Heippa!

  Ihanan näköisiä kuvia taas! Ja muistahan että nyt kun jaksat vielä hetken ahertaa niin sinäkin pääset nauttimaan tästä kesästä .Isot tsempit siis loppu lukemiseen! :)

  Ja Turkuun kannattaa ehdottomasti tulla! ;) Jos paljon aikaa on niin kannattaa ehdottomasti käydä myös Turun naapurissa Naantalissa pyörähtämässä. Uskoisin että se olisi sinun mieleen. Naantali on oikein kesäkaupunki, talvella kun siellä on aivan kuollutta. :D

  Ihanaa loppuviikkoa sinne suuntaan! <3

 23. Heippa Ida ja kiitos vielä näin jälkikäteen tsempeistä! Huh, nyt tunnistan kyllä itseni tismalleen tuosta kuvailusta, olin yhtä tärinää koko tyttö ennen koetta. Jotenkin sitä kuitenkin sai kasattua itsensä ja nyt on todellakin mahtava fiilis, se on ohi nyt ja kaikkensa on antanut! :) Toivon koko sydämestäni, että sinäkin pääsisit opiskelemaan haluamaasi alaa!

 24. Heippa taas Jatta ja kiitos ihanasta kommentista! :) Nyt on aherrukset aherrettu ja suuri koitos on ohi, voi että tätä autuutta! Täytyypä tosiaan alkaa suunnitella tuota visiittiä sinne Turkuun, olen kuullut huhuja kaikista niistä ihanista kahviloista ja ravintoloista, joita palan halusta päästä kokeilemaan :) Ja Naantalikin kuulostaa kivalta paikalta!

  Ihanaa viikkoa sinnekin! <3

 25. Actually it's the sea, but it does look like a lake in the picture :) It is such a beautiful view!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *