Pyjama ja kahvia

Otsikon parivaljakko on kutakuinkin paras kuvaamaan kulunutta viikkoani. Olen viettänyt joka päivä suurimman osan päivästä pyjamaan sonnustautuneena ja iso kuppi kahvia seuranani, unohtamatta tietenkään pöydällä lojuvaa läjää kirjoja, muistiinpanoja ja epämääräisiä laskuja ja kaavoja. Onneksi uusi, H&M:stä jokin aika sitten hankittu puuvillainen sinivalkoraidallinen kesäpyjamani on mitä ihanin, ja tummapaahtoinen kahvi maitovaahdon kera herkullista. Hymyn tuo huulille ajatus siitä, että ensi viikolla saan keskiviikosta lähtien aloittaa aamuni kuvan mukaisissa tunnelmissa – unohtaen kaiken kiireen ja stressin!

Palailen kokeen jälkeen, pitäkää sormet ja varpaat ja kaikki muutkin siihen kykenevät ruumiinosat ristissä! ♥

70 thoughts on “Pyjama ja kahvia

 1. Kiitos herttaisista sanoistasi sara! Nyt on kivi vierähtänyt pois sydämeltä ja pääsee nauttimaan kesästä! :)

 2. Kiitos valtavan paljon <3 Nyt nauttimaan! Vielä kun säät tästä vähän paranisivat, toki helteet kaikkosivat titysti heti kun koe on ohi, heheh ;)

 3. Kiitos valtavasti kommentistasi, kaikki tsempit tulivat tarpeeseen! Nyt edessä kauan kaivattu ja ansaittu loma :)

 4. Kiitos hurjan paljon Aino! Nyt ei auta kuin pitää peukut pystyssä ja toivoa parasta, hih :)

 5. Hei Satu ja valtaisan suuri kiitos kommentistasi! Luin tämän hymy huulilla useamman kerran illalla ennen aamun koitosta :) Nyt se on vihdoin ohi, toivotaan, että jäät hatussa ja ketunhäntä kainalossa tekivät tehtävänsä! ;)

 6. Kiitos hurjan paljon Olivia, kommenttisi oli oikea viime hetken tsemppaus kun tämän illalla vielä luin :) Nyt vaan pidetään peukut pystyssä, että koulupaikka irtoaisi! Kaikki Hentusen opit ja vinkit tulivat kyllä tarpeeseen ;)

 7. Se on kyllä aivan ihana, siihen kuuluu vielä yläosakin :) Kipinkapin siis Hennesille! Kiitokset myös onnitteluista, nyt se on ohi ja loma edessä! Pääsykoepäivää ei kyllä varmasti hevillä unohda vuosienkaan jälkeen :)

 8. Kiitos valtavasti tsempeistä Sara, olen ollut ihan hymy huulilla näitä kaikkia luettuani :) Toivon todella, että tällä kertaa onnistaisi, nyt pari viikkoa jännittämistä!

 9. Ihana Marskunen! Nyt mars H&M:n nettikauppaan! Itsekin etsin pyjamaa liikkeestä, mutta kaikki koot olivat menneet, netissä kuitenkin oli vielä jokaista tarjolla :) Toivottavasti saat vielä omasi!

 10. Täälläkin toivotaan kovasti onnea, jotenkin nyt on semmoinen tunne, että hyviä uutisia on luvassa. :) eikö teillä kuitenkin ole yhteishaku, jolla voit hakea useaan paikkaan? Mitenkä sitten jääkö poikaystäväsi kuitenkin joka tapauksessa Helsinkiin?
  Laukkupostausta odotellessa ;)

 11. Aaaa ohi on! Vielä saa jännittää palkitaanko se uurastus viimein :) jos pisteet eivät nouse neljällä, niin syksyllä koulupaikkaunelma toteutuu. Niin ylpeä fiilis kävi miten kävi. Mukavaa kesää Jonna – nyt nautitaan!

  Tia

 12. Huomenta! Oma aamuni alkoi juuri ylläolevan kuvan mukaisissa tunnelmissa :)
  Laitoin sinulle muuten mailia siitä Zaran punaisesta hameesta.

  Toivottavasti kokeesi onnistuvat, parhaasi aivan varmasti teet! olen yrittänyt lähettää sinulle kannustavia ja tsemppaavia ajatuksia! :)

 13. Voih, toivottavasti olisi! Koe tuntuu menneen ihan hyvin, mutta kaikki riippuu siitä, montako vastausta meni väärin.. En ole uskaltanut katsoa oikeita vastauksia, iik, jännittää! Ja kyllä vaan, hain toisena vaihtoehtona Ouluun, lisäksi laitoin taas paperit Aallon kansainväliseen yksikköön Mikkeliin, josta jäin viimeksi puolen pisteen päähän.

  Ainakin tämä alku meillä tulisi menemään poikaystävän kanssa “eri osotteissa”, mutta sitten meillä tulee kuitenkin olemaan yhteinen koti täällä Helsingissä :) Viikonloppuja ja lomia kun kuitenkin viettelisin täällä kotosalla!

  Hih, laukkupostausta varmasti luvassa pian ;)

 14. Aaaa, se oli siinä!! Täälläkin jännitetään ihan hirmuisesti, en ole uskaltanut katsoa oikeita vastauksia.. :D Sinulla on siis mennyt ihan hitsin hyvin, vau, onnea!! Toivon koko sydämestäni, että meille molemmille aukeaisi ovet :) Nyt kuitenkin nautitaan! <3

 15. Huomenta Hecu! Hih, kuulostaa siis täydelliseltä aamulta :) Kiitos kun laitoit mailia, vastailen sinulle pikimmiten!

  Ja kiitos myös kauniista ajatuksistasi, olette kyllä niin mahtavia! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *