Punaista ja nudea

Mekko / Zara
vyö / H&M
laukku / LV
kengät / MICHAEL Michael Kors
kello / MK
koru / Marc by Marc Jacobs

Perjantaina vietettiin rakkaan ystäväni valmistujaisia! Sää helli juhlijoita oikein kunnolla ja oli ihana heittää pitkästä aikaa mekko päälle. Punaisella linjalla jatketaan, sillä puin juhlaan jo huhtikuun puolella Zarasta ostamani mekon. Punaisen mekon etsintä oli käynnissä jo viime vuonna, joten olin todella innoissani tämän löydettyäni! Ihastuin sen kauniin yksinkertaiseen malliin, jota koristaa rypytys helman etuosassa, puolihihat taas tekevät mekosta hieman monikäyttöisemmän. Se kaipasi kuitenkin sitä jotain, joten vyötärölle laitoin vielä ohuen kiiltonahkaisen nuden vyön tuomaan vähän ryhtiä mekkoon, vyö sopikin täydellisesti yhteen luottokorkojeni kanssa.

Tänään mekko pääsee ylleni myös eräisiin ylioppilasjuhliin, huomenna taas vaihdan kolttua veljenpoikani ristiäisiä varten. Oikea juhlaviikonloppu siis! Mikäli ruudun takaa löytyy tänään valmistujaisiaan viettäviä, niin suurensuuret onnittelut ja nauttikaa päivästänne oikein olan takaa! :)

44 thoughts on “Punaista ja nudea

 1. Siis aivan upeasti sinulle käyvä kokonaisuus. Näytät tosi kauniilta. :-)
  Hiukset ovat ihanan luonnollisen kauniit. Mitä olet niille tehnyt?
  Ihanaa viikonloppua! Mulla alkoi loma… :-)

 2. Oletpa sinä muuttanut tyyliäsi värikkäämpään suuntaan! :) Näytät todella raikkaalta.

  Minulla on itselläni melkein samanlaiset nudet korkkarit, joita rakastan yli kaiken. Ne olivatkin tänään jalassani juhlassa :)

 3. Tuo punainen sopii sulle kyllä todella hyvin! Erittäin onnistunut asuvalinta ja kadehdin kyllä noita pitkiä hiuksiasi! :)

 4. voi miten upea sä jonna olet ! voisit varmaan heittää jätesäkin päälle, ja olisit silti oikea katseiden kääntäjä :-D ja sitten kun olet vielä niin sydämellinen, ja herttaisen oloinen naurava tyttönen että ! kesällä tarvii kyllä nyt oikeasti raivata joku viikonloppu aikaa ja tulla sinne helsingin puolella, ja nähdä ! vihdoin ja viimein :-)

 5. Voi kiitoksia ihana! :) Hiukset olen ihan vaan kihartanut Cloud Nine-suoristusraudalla loiville kiharoille, olen sata kertaa luvannut tehdä aiheesta videota, ehkä vielä joku päivä ;)

  Samoin sinulle ja aivan mahtavaa lomaa! Kuten viimeksi jo totesin, niin sinulle on luvattu kyllä täydellistä lomasäätä :) Toivottavasti ennusteet pitävät paikkansa ja pääset nauttimaan auringosta!

 6. Hih, se on tämä ihana kesä! Talvella sitä harvemmin käyttää mitään räikeitä värejä, mutta keväällä ja kesällä vaatekaappi oikein puhkeaa kukkaan ;) Kiitos! Nudet korot ovat kyllä aivan täydelliset erityisesti kesään ja ne sopivat niin monien asujen pariksi :)

  Aurinkoista viikonloppua!

 7. Voi kiitos oikein kovasti Riikka! :) Punainen on kyllä ehdottomasti yksi suosikkivärejäni näin kesällä!

 8. Kiitos Hjennisein ja samoin vaan, sinullakin näkee aina kaikkia ihania punaisen sävyjä :) En tiedä mikä tuohon tukkaani on mennyt kun se kasvaa niin hurjaa vauhtia, pitäisi jo päästä kipinkapin kampaajalle!

 9. Voivoi Siiriseni, olen hymy korvissa täällä! Kiitos ihanista sanoistasi, sä se olet aina yksi päivän piristys <3 Kesällä olisi kyllä tosi kiva treffata ja sieltä varmasti löytyisi yksi Siirin mentävä rakonen jollekin viikonlopulle ;)

 10. Kaunis asu ja kaunis sinä! Osaat niin hienosti yhdistellä asusteista kauniita kokonaisuuksia! :)

 11. Ihana asu taas kerran! :) ajattelin kysyä kun taidat olla Hentusen valmennuskurssilla, että osaatko sanoa, miten Hentunen on kommentoinut tämän vuotisia pisterajoja kauppikseen? Sehän joka vuosi heittää arvauksensa niistä pisterajoista, niin satutko tietämään miten kommentoi Turkua ja Vaasaa? ;) super paljon tsemppiä pääsykokeeseen :)!!

 12. Kiitos Emmi! :) Hentunen ei itse asiassa ole pahemmin spekuloinut pisterajoja, muuten kuin että se riippuu niin paljon itse kokeen tasosta. “Jos se on älytön, Helsinkiin tarvitsee 20 pistettä” ja niin edespäin :D Eli sitä pisterajaa ei oikein voi mitenkään ennustaa, itsekin jo hätäpäissäni häneltä kyselin, että voivatko rajat nousta kun hakijoitakin oli niin paljon.

  Ihan hurjan paljon tsemppiä sinullekin viimeiseen rutistukseen! :)

 13. Todella kauniita kuvia sinusta! Punainen sopii kyllä ihan mielettömän hyvin sulle :)

 14. Oi kiitoksia millis :) Hihi, ne ovat tosiaan hyvä yhdistelmä. Punainen ja valkoinen on myös toinen todella herkullinen kombo!

 15. Voi kiitos elina! :) Viihdyn kyllä punaisessa ja sen eri sävyissä valtavan hyvin!

 16. Kaunis asu! ja nuo korkkarit…. Olen katsellut Longchampin meikkipussukkaasi ja olen etsinyt sitä netistä, mutta en ole mistään löytäny. Onko se ostettu liikkeestä ja paljonko pussukalla oli hintaa? Kiitos paljon jo etukäteen!

 17. Kiitos Lyydia! :) Korot jaksavat kyllä minuakin yhä ihastuttaa, ei tarvitse nainen montaa paria, jos sieltä löytyy yhdet helmet, hih ;)

  Meikkipussukkani olen jo ostanut varmaan parisen vuotta sitten ja jos en ihan väärin muista, niin Helsingin Stockmannilta. Hintakaan ei ihan siellä tuoreimmassa muistissa enää ole, olisikohan se ollut jotain 60-80e? Kurkkasin netistä ja löysin tällaisen Veau Foulonné-pussukan, joka on lähinnä omaani hieman erilaista logoa lukuunottamatta, http://www.longchamp.com/en/luggage-toiletry-case-women-255.html.

  Kannattaa käydä Stockalla tai Longchampin omassa liikkeessä kyselemässä, toivottavasti löydät sen vielä itsellesi! :)

 18. Onpa raikas ja tyylikäs kokonaisuus! Tuo punainen kyllä sopii sulle ihan älyttömän hyvin. Siitä rohkaistuneena aion seuraavalla shoppailukierroksella napata mukaan sovituskoppiin myös punaisia vaatteita :) Nyt olen ihastellut niitä näin muiden päällä..

  Huomasin, että kirjoittelit johonkin postauksen kommenttiboksiin(?), että H&M:lla olisi rusettishortseja myynnissä? Onko linkkiä, kuvaa tai tietoa missä kaupoissa niitä mahdollisesti myytäisi? :) Kiitos oikein paljon jo näin etukäteen!

 19. Hieno asu. Yksinkertaisuus on enemmän todellakin! :) Sopii hyvin kaikkiin kesän juhliin. Hyvä vinkki muillekin Mut silmiin pisti, et eiks noi korkkarit oo Michael Korsin? Eikä Marc Jacobsin niin kuin olet tekstiin kirjoittanut. Voin olla väärässäkin, kunhan jäin miettimään.

 20. Kiitos ihanainen taas kerran! :) Punainen on kyllä yksi suosikkejani ehdottomasti näin kesäisin! Sitä onkin tullut hamstrattua kaappiin jo vähän turhankin monen vaatekappaleen muodossa, hih :D Onpa kiva, että sait sinäkin pienen puraisun, nyt vaan metsästämään jotain punaista! :)

  Lukijani Jennifer mainitsi jonkin postauksen kommenteissa nähneensä H&M:llä mustia rusettishortseja! En siis itse ole nähnyt niitä kaupoissa, mutta kurkkasin nettiin, niin tällaiset löytyi, http://www.hm.com/fi/product/11199?article=11199-B. Nuo näyttävät kyllä hitsin hyviltä! Toivottavasti bongaat itsellesi nuo jostain :)

 21. Kiitos pauii, ihana kuulla että pidit! :) Ja oikeassa olet, korkkarit ovat tosiaan Michael Korsin ja se lukee myös tuossa tekstissä heti kuvan alla, koru sen sijaan on Marc by Marc Jacobsin :) Välillä sitä menee silmät vähän ristiin itse kullakin, hih!

 22. Moikka, lueskelin taas sun blogia pitkästä aikaa ja oli pakko ton “kehupostauksen” myötä kommentoida. Susta saa niin pirteen ja elämän ilosen kuvan tän blogin kautta että aina hymyilyttää, kun tänne eksyy :) oon tosiaan vaan satunnaisesti sun blogia lueskellu. mutta halusin kuitenkin toivottaa onnea pääsykokeisiin! toivon sydämeni pohjasta, että pääset sinne minne haluat :) p.s aivan ihana mekko!

 23. Heippa Niina! Ensinnäkin, tosi kiva että innostuit jättämään jäljen, vaikka ihan vaan satunnainen lukija oletkin, arvostan sitä suuresti :) Kiitos äärettömän ihanasta palautteestasi ja kauniista sanoistasi, teidän kommenttinne sen sijaan saavat minut aina hymyilemään! Toivottavasti eksyt tänne vielä toistekin :) Aurinkoista ja mukavaa kesää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *