Pika-arvonta: Voita liput The Bling Ring-elokuvaan!

Lupailinkin jo eilen, että tänään polkaistaisiin pitkästä aikaa käyntiin arvontaa! Tällä kertaa on vuorossa leffa-aiheinen pika-arvonta, sillä lähden itse jo perjantaina reissuun. Osallistumalla pika-arvontaan voit voittaa liput kahdelle Sofia Coppolan käsikirjoittaman ja ohjaaman The Bling Ring -elokuvan näytökseen. 2 kpl:n lippupaketteja arvotaan 10 kpl. Arvonta suoritetaan 20.6. Voittajille lähetetään 2 Finnkinon-leffalippua, jotka ovat voimassa The Bling Ring -leffan näytökseen 28.6.-28.8. välisenä aikana missä tahansa Finnkinon teatterissa. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse lippujen postitusosoitteen tiedustelua varten.

The Bling Ring on tositapahtumiin perustuva rikosdraamaelokuva, joka kertoo julkisuutta janoavista nuorista, jotka käyvät ryöstämässä vauraiden ihmisten koteja. Pääosissa Emma Watson, Taissa Farmiga, Israel Broussard, Katie Chang ja Claire Julien. Kurkatkaa alta myös traileri!

Osallistu arvontaan jättämällä sähköpostiosoitteesi tähän postaukseen, arvonta päättyy torstaina  20.6. klo 18!

254 thoughts on “Pika-arvonta: Voita liput The Bling Ring-elokuvaan!

  1. Pakko nähdä joka tapauksessa. :) Ilomielin arvonnassa mukana. Nyt vielä onnenpuhallus, jotta nostatte tämän lirpakkeen arvontahatusta. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *