Outfit in Yellow & White

Pusero / Zara
shortsit / Zara
laukku / Mulberry
sandaalit / Sam Edelman
käsikoru / H&M
kello / MK
aurinkolasit / Ray-Ban

Viikolla ennen pääsykokeita meitä hellittiin oikein kunnon helteillä ja tässä olisikin simppeliä asua eräältä illalta, kun kävimme meren äärellä iltakahveilla. Mainitsinkin jo haaveilleeni valkoisen ja keltaisen yhdistelmästä, joten päälle valikoitui Zaran uudet shortsit, sekä keltainen pusero. Jalkaan sujautin pari kuukautta takaperin tilaamani Sam Edelmanin nudet sandaalit, jotka pääsivät noina hellepäivinä useasti käyttöön.

Toivottavasti lämpöasteet taas vähän kohoaisivat, tietenkin ne loppuivat heti kokeen jälkeen ;) Ei kuitenkaan hätää, shortsit ja hamoset pääsevät kyllä pian tositoimiin hieman toisenlaisissa maisemissa, mutta siitä lisää ensi kerralla! Ihanaa sunnuntaita murut!

44 thoughts on “Outfit in Yellow & White

 1. Ihanan raikas asu! Mitä mallia nuo aurinkolasit muuten ovat? Tykkään kyllä kovasti omista original Wayfarereistani, mutta ne ovat niin vinot, että kaipaisin tuollaista suorempaa mallia.

 2. Ihanan kesäinen kokonaisuus. Tuo keltainen paita on ihanan mallinen. ♡ Kaunis olet. :-)
  Mukavaa sunnuntaita!

 3. Moikka :) mistä oot tilannut nuo sun sandaalit? :) tosi kivannäköiset! Entä mistä se sun muutama postaus takaperin näkynyt pitkähihainen raitapaita on?
  Mullakin oli viimeinen tentti perjantaina ja nyt alkoi siis loma ja tottakai nyt sitten säätki viilenivät, hemmetti :D

 4. En ole ikinä kommentoinut sulle, mutta täytyy sanoo et vaikutat tosi iloiselta ja positiiviselta ihmiseltä. En edes tunne sua, mutta silti toivon tosi kovasti etää pääset kauppikseen. PS: sun tyyli on ihanan naisellinen ja klassinen..tykkään!!:)

 5. Oi onpa kauniin raikas asu! Nuo sortsit pitäisi hankkia omaankin vaatekaappiin, niin hyviltä näyttää :) Ihanaa kesän alkua ihana-Jonna! ^^

 6. Voi kuinka kaunis ja tyylikäs asukokonaisuus! :) Keltainen ja valkoinen toimivat kyllä aina niin ihanasti yhdessä! Ja Lily viimeistelee asun kuin asun tottakai! ;)

  petitelivingmaria.blogspot.fi

 7. Noniiin sitten Jonna koska sä pidät mulle yksityisen kuvauskoulutuksen???:-DDD Sekä siitä kameran käytöstä,että tosta kameran edessä olemisesta. Upea asu,upeat kuvat,upea miljöö ja upea Jonna <3

 8. Voi kun kauniin raikas kokonaisuus! Kerrassaan hurmaava, lienee paikallaan vähän ideoida saman tyyppistäpäälle tänään. Vaikka keltainen ei olekaan ma väri, niin onneksi noita kirkkaita värejä on kaapissa riittämiin joista valita.

  Kaunis kokonaisuus ja ihanan onnellinen hymy, olen vähän myöhässä toivottamassa onnea pääsykokeiden kirjoittamisesta ja tsemppiä tulosten odotteluun. Ollut itsellä niin turkasen kiire, ettei olemeinannut muide blogeihin ehtiä:)

  Ihanaa sunnuntain jatkoa!

 9. Kiitos Vilma! :) Hmm, en ole ihan varma mallista, sain nämä nimittäin vuosia sitten kylkiäisenä. Kurkistin sankoihin ja siellä on numerosarja ja teksti RB2132, New Wayfarer. En ole edes ajatellut, että näitäkin on useampaa mallia :)

 10. Kiitos kaunis LeAnn! Pusero on kyllä ihana malliltaan, joskin helma on sen verran pitkä että se piti piilottaa shortsien alle, mutta käyhän se noinkin ;) Rentouttavaa sunnuntaita sinne!

 11. Voi, et tiedä miten paljon tällainen kommentti ilahduttaakaan! Aina yhtä ihana kuulla teistä “hiljaisista lukijoista”, joten mukava kun vaivauduit rustaamaan kommentin. Kiitos kovin kauniista sanoistasi ja aamuni piristämisestä! :)

 12. Kiitos Maippi! Hih, sitten kipin kapin Zaraan shortseja metsästämään :) Samoin sinulle ihanainen!

 13. Oi kiitos kovasti Maria! Tykästyin kyllä hurjan paljon keltaisen ja valkoisen yhdistelmään, Lily pisteenä iin päällä ;) Mietin kyllä myös, miten hyvin tuolloin vielä kassissaan piilotellut Alexa olisi tähän sopinut, joten täytyy kokeilla ensi kerralla asua myös sen kanssa!

 14. Voi Siirinen, kiitos <3 Kun tulet visiitille tänne Helsinkiin (huom, KUN), niin lupaan pitää sulle sen yksityisen PEN-koulutuksen! ;) Joskin tuosta kameran edessä olemisesta joudut kysymään joltain muulta, hihi!

 15. Kiitos hurjan paljon Dahlia, niin kehuista kuin muutenkin kauniista kommentistasi! Omien kiireiden keskellä tuskin tulee heti ensimmäisenä mieleen rustata kommentteja, joten ymmärrän paremmin kuin hyvin :) Nämä lämmittävät kuitenkin aina yhtä paljon mieltä, joten ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa! Tsemppiä kiireiden keskelle ja ihanaa sunnuntaita!

 16. en ikinä ole löytänyt zarasta mitään ja mietin että miten ihmiset löytävät sieltä jotain, mutta nuo shortsit kolahti ja kovaa joten pitihän ne kiikuttaa kotiin myös :-D samalla kyllä lähti yhdet kengät zarasta mukaan :-D pitää vaan toivoa, että shortseista lähtisi väri pois mikä paidasta siihen tarttui :-( on niin ikävästi etupuolella vielä.. Ja sisäpuolella taskun vuoressa oli jotain likaa jonka tietysti vasta huomasin kun hintalaput oli revitty irti, mutta ehkä sekin lähtee pesussa ja ei sitä onneksi kukaan huomaa kun se on sisäpuolella, mutta ikävää silti :-( Asusi on kyllä kaikessa upeudessaan aivan mahtava! Oi että.

 17. Ihana asu! Onko sulla noista kengistä ihan normaali kokosi? :) Tilaisin kengät, mutta arvuuttelen vielä koon kanssa:D

 18. piti muuten vielä kysäistä paidasta, että milloin olet sen zarasta ostanut? Keltanen ei ihan hirveästi muhun iske, mutta tuo paita! <3

 19. Ihanan raikas asu! :) Minäkin haluaisin tiedustella sandaalien kokoa? Otitko siis ihan normaalin kokosi? Pidän blogistasi todella paljon, vaikka hyvin hiljaisena lukijana sitä seuraankin. Iloinen ja positiivinen tapasi kirjoittaa tuo aina hymyn huulille, kiitos siitä! :>

 20. Moikka ihana Jonna! :) Käytätkö jotakin itseruskettavaa – jos käytät, niin mitä? Mietin, että mistä tuo ihana rusketuksesi on peräisin? :) Entäpä miten laitat hiuksiasi päivittäin, ootko tehnyt tästä joskus postausta tai voisitko joskus vaikka tehdä? Ne on niin ihanan kuohkeat.

  Aurinkoista viikkoa ja tsemppiä kauppiksen suhteen!! :)

 21. Voi kun kiva kuulla, että löysit shortsit itsellesi! Ne ovat kyllä niin monikäyttöiset malliltaan ja valkoinen on kesäksi mitä mainoin :) Mutta voi ei miten huono tuuri, että ne värjääntyivät! Toivottavasti väri lähtee pesussa, sisäpuolen tahraa ei onneksi kukaan muu näe :) Kiitos kaunis kehusta, ihana että tykkäsit!

 22. Kiitos Eve! :) Kyllä vaan, ihan normaalikokoni otin ja kengät istuvat täydellisesti! Värin kanssa meinasi itselläni tulla valinnanvaikeus, pohdin pitkään myös konjakinruskeiden ja kultaisten välillä ;)

 23. Ohopsan, tämä unohtui! Paidan ostin jo varmaankin reilu kuukausi takaperin ellei enemmänkin, mutta jos en ihan väärin muista, niin näin tätä vielä pari päivää sitten Jumbon Zarassa :) Tästä oli myös sellainen ihana pinkki, oi että! Toivottavasti löytyy :)

 24. Suurkiitos ihanasta kommentistasi än, sinä sen sijaan sait tällä suuren hymyn aikaan! Ilahdun aina niin kovin teistä hiljaisista lukijoista :) Sandaaleista sitten, kokoni on aika pikkuinen 36 (esim. korkokengissä se on lähes aina liian iso mutta baltsuissa ym. sopiva), ja siinä koossa uskalsin nämäkin tilata. Varmasti kannattaa siis ottaa ihan normaali oma koko :)

 25. Heippa adora! Näissä kuvissa on (vielä jäljellä) ripaus rusketusta, jonka ehdin saada viime viikolla aurinkotuolissa vietetyistä lukutunneista. Minulla on kyllä myös eräs salainen ase, jolla näin kesäisin korostan esimerkiksi säärien päivetystä, nimittäin Lumenen heleyttävä voide! Se on ollut vakkarituotteeni jo monet kesät, vinkkaan siitä pian myös postauksen muodossa :)

  Jokin aika sitten kerroin tuotteista, joita käytän kiharoiden kanssa ja siinä mainitsen yleisesti myös pari kikkakolmosta tuuheutta tuomaan, http://jonnamaista.costume.fi/2013/04/30/kiharatuotteita/. Kuivashampoo ja erityisesti hiuspuuteri ovat omiaan tuomaan kuohkeutta tällaiseen lättätukkaankin! :)

  Kiitos kivasta kommentistasi ja aurinkoa sinunkin viikkoosi!

 26. Taas katson, miten sulla on niin täydelliset nuo sääret. :D Omat koipeni ovat aina vitivalkoiset, eikä läheskään noin sirot.
  Voisitko muuten joskus tehdä ruoka-aiheisen postauksen? Onko sinulla ylipäätään minkäänlaisia sääntöjä sen suhteen?

 27. Asu on niin kesäinen ja raikas! Valkoinen ja keltainen kyllä sopivat hienosti yhteen. Myös sandaalit ovat söpöt ja Lily on tietysti ihana :)

 28. No voi että, kiitoksia! Ei näissäkään koivissa enää pahemmin ole rusketusta, se lähti yhtä nopeasti kuin tulikin ;) Jotain ruoka-aiheisia postauksia teen kyllä aina silloin tällöin, kun jotain on mielessä! Mitään sääntöjä ei pahemmin ole, pyrin syömään suht terveellisesti, mutta olen kyllä aikamoinen herkuttelija ;)

 29. Kiitos ihana :) Tykästyin kyllä itsekin valkoisen ja keltaisen yhdistelmään, toimii raikkautensa puolesta kesään mainiosti!

  Aurinkoista uutta viikkoa!

 30. Sun blogi on ihan mun suosikki <3 Sulta saa niin hyviä vinkkejä ja jaksat aina vastata näihin kommentteihin. Kävimme toukokuussa Lontoossa ja sun vinkit oli tosi hyviä... Bicester Village ja Breakfast Club tuli testattua :) kiitos!
  Seuraavaksi ostoslistalla taitaa olla nuo Sam Edelmanin sandaalit :) Koko vain mietityttää. Mulla on mustat TB Revat kokoa 7, niin mikähän US koko katsis tilata noista. Onko sulla Revoissa ja näissä sandaaleissa sama kokonumero?
  Ja tuleeko hintaan päälle 24% tullimaksuja Shopbopilta tilatessa vai miten se menee?

 31. Voi että, kiitos kaimaseni ihan valtavasti <3 Olen ollut yhtä hymyä tämän kommentin luettuani :) Hurjan kiva kuulla, että Lontoovinkeistäkin oli hyötyä, ole hyvä vaan!

  Kannattaa ottaa sandaaleista ihan omaa kokoasi vastaava, minulla on nämä Edelmanit ja Revat samaa kokoa eli 36 ja US6. Shopbopilta tilaaminen on tosi helppoa, näet summan tullien jälkeen heti kassalla valittuasi toimitustavaksi Shopbop globalin, jolloin maksat tullit suoraan tilatessa. Esimerkiksi näihin tulee päälle 18 dollaria, jolloin kenkien hinnaksi tulee lopulta 64e, Payment-kohdassa lisätään vielä toimituskuluja 10 dollaria. Paketin saat parin päivän sisällä suoraan kotiovellesi! :)

 32. Mulla sama paita. :) Oon vaan käyttänyt nuden väristä toppia siellä alla mikä näyttää vähän hölmöltä :( Mitähän sä käytät tuon paidan alla? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *