Outfit in Preppy Red & Stripes

Paita / Zara
bleiseri / Zara
housut / Dr. Denim
laukku / Mulberry
kengät / Tory Burch
käsikorut / Lindex & Forever 21
kello / MK
aurinkolasit / Ray-Ban

Punaiset housut ostettuani haaveilin heti niiden yhdistämisestä raikkaaseen raitaan sekä konjakinruskeaan. Asu pääsikin toteutukseen ja tämä seilorihenkinen kokonaisuus oli ylläni viikonloppuna, kun käväisin ystäväni kanssa kaupoilla. Ilmat ovat olleet sen verran viileitä, että asu vaati lämmikkeeksi vielä navybleiserin. Uutukainen Regular Alexa on ollut jo muutamaan otteeseen ulkoilemassa, se osoittautui pitkän hihnansa ansiosta shoppaillessa todella käteväksi, kun kädet sai alelöytöjä hypistellessä näppärästi vapaaksi.

Nyt on muuten tukkakin taas kuosissa! Kävin nimittäin kampaajalla viime viikolla freesaamassa tyveä raidoilla sekä leikkaamassa kuivat latvat pois, edellisestä visiitistäni oli vierähtänyt jo muutama kuukausi. Annoin kampaajalleni kerrankin luvan napsaista hieman enemmän ja ihan yllätyin, kuinka paljon sitä tukkaa jäikin vielä jäljelle. Terveet latvat ovat aina paremmannäköiset, joten kannatti antaa leikata hieman reilummalla kädellä :)

Aurinkoista keskiviikkoa!

30 thoughts on “Outfit in Preppy Red & Stripes

 1. Voi onapas kaunis kokonaisuus, voi olla että pitää jossain vaiheessa se kopioida vielä omaankin käyttöön ;) Odotan vain raitapaitaa postissa, uuden sellaisen tilasin alesta ja vanhoja ei tietenkään voi käyttää :D

 2. Asukokonaisuus on onnistunut! ♡ Kauniita kuvia! Ja Alexa on ihana. ♡
  Mukavaa keskiviikkoa ihanainen! :-)

 3. Voi kuinka ihastuttava asu!:) Ostin eilen H&M:ltä rennot punaiset kesäpöksyt ja juurikin näin suunnittelin niitä käyttäväni :) Alexa näyttää superhyvältä myöskin, täytyisi kaivaa oma Minini taas käyttöön!

 4. ooooooh alexa <3 on se vaan niin upea! ja tosiaan varmasti myös käytännöllinen, itselleen ainakin tärkeää on juuri tuo, että tarvittaessa ne kädet saa vapaaksi.

  ja muutenkin niin ihanan raikas asu!<3

 5. Sinäpä se taidat aina onnistua asujes kanssa! Ja aivan ihana toi Alexa, hopeiset yksityiskohdat ku olis, niin olis entistä täydellisempi ;)

 6. Voi kiitos! Hih, eikun kopioimaan, kiva jos tästä oli inspiraatioksi! No tuollaisia klassikoita kannattaakin etsiä aleista :) Toivottavasti saat omasi pian ja asu pääsee toteutukseen.

 7. Oi kiitos Anne :) Kesäpöksyt kuulostavat hyviltä, eikun asua toteutukseen! Ja ihana Mini äkkiä käyttöön, ei sitä sovi pitää piilossa pussissaan ;)

 8. Hihi, siinä se nyt on! Käytännöllinen tosiaankin, laukku on niin helppo heittää olalle tarvittaessa :) Kiitos Siirinen <3

 9. Voi että, en voi kuin kiittää ja kumartaa! Mutta usko pois, on niitä epäonnistuneitakin vino pino ;) Hih, minä olen kyllä niin henkeen ja vereen kultaan päin meneviä. Harmi ettei Alexaa ainakaan vielä saa hopeisilla yksityiskohdilla, vaikka monta klassikkolaukkua on sellaisinakin jo tehty :)

 10. Mua ei ennen toi alexa kauheasti houkutellut, mutta nyt kun oon saanut päähäni että tarvitsisin vähän pienemmän arkilaukun, niin toi näyttää aivan täydelliseltä :)

 11. Tiedän tunteen, minullakin oli juuri pienemmän arkilaukun mentävä kolonen kokoelmassani, ja Alexa täytti sen täydellisesti :) Suosittelen siis lämpimästi!

 12. Kiitos kaunis Maria! :) Hih, sinä jos kuka Alexa-kokoelmasi kanssa tiedät sen ;D

 13. Asu on todella kiva, tykkään kovasti :) Kiva, että olet saanut uuden laukun käyttöön, sitä on varmasti odotettu! Raitapaitoja löytyy myös tämän neidin kaapista, mutta silti niitä vielä etsii ;) Ovat sen verran helppoja paitoja. Ja tuo Alexasi on kyllä ihana!

 14. Kiitos ihana, kiva jos tykkäsit! :) Hih, voisin kyllä hamstrata raitaa joka muodossa aina vaan lisää, kun sitä tulee käytettyä niin paljon. Ja nimenomaan raitikset ovat niin helppoja peruspaitoja!

 15. Kiitos LadyBlue! Oih, Solsidanin Mickanilla on kyllä aivan upea tukka :) Ihastelen tuollaista pitkää polkkaa aina muiden hiuksissa, mutta jaiks, itse en uskalla sellaista leikata! Pienikin latvojen leikkaus tekee kyllä paljon ja tukka näyttää niin paljon ryhdikkäämmältä ja terveemmältä.

 16. Täällä ilmottautuu uusi lukijasi joka on aivan hurmaantunut ihanasta blogistasi :) Ihania asuja, inspiroivia ja kauniita kuvia ja tykkään sun kirjoitustyylistä myös tosi paljon.

 17. Haha, kiinnitin ekana huomion sun upeisiin kynsiin! Super kade jo pelkästään siitä, että tänä kesänä kynsilakan käyttö on rajoitettua kun töissä sitä ei saa käyttää saati että kynnet eivät saa tulla sormenpäiden yli :-/ No, itseppä olen alani valinnut :–D Vapaapäivinä sitten.

  Ja asu on upea – as usually ! <3

 18. Voi miten upea asukokonaisuus jälleen! Punainen on niin ihanan pirtsakka värikin :) Alexa on upea, mä tilasin myös eilen Alexan itselleni :)

 19. Oih, oikein lämpimästi tervetuloa blogini pariin! Ja hurjasti kiitoksia ihanista sanoistasi, näillä on taattu hymy koko päiväksi :) Mukavaa juhannusta!

 20. Hui, kynnet ovat näissä kuvissa ihan ylikasvaneet ja rumat! :D Nyt ne ovat onneksi taas pienen viilailun ja tuoreen lakkauksen jälkeen freesinä hih. Voiei, mitä rajoituksia! Et sitten pääse käyttämään sitä ihanaa uutta Chanelin lakkaasikaan, höh. Se olkoon sitten vapaapäivien piritys ;)

  Kiitos ihana Elina <3

 21. Oi kiitos kovasti Reetta! Punainen on kyllä kesäksi mitä täydellisin väri :) Voi että, saanko arvata, tilasitko aleista sen ihanan pinkin herkku-Alexan? ;) Onnea joka tapauksessa jo etukäteen uudesta laukusta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *